reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A wiecie - ja nie prasuję bo mie isę wykle nie chce lub nie mam czasu.
Ale jak coś już muszę uprasowac- to lubię to robić;-)Ot takie zboczenie;-)

aenye - bo się kasia pączków w tłusty czwartek nażarła:cool2::cool2:
hehe - ale to naprawde dziwne, że zwykła dieta lekkostrawna może zdziałać takie cuda;-) Dziwne ale to bardzo dobrze:tak:

z tym prasowaniem to ja jak Dita ;-)
nie prasuje, bo nie widze w tym sensu - ladnie rozwieszone jest niepogniecione, a Filipka szmatki mialabym niby prasowac, bo co? chodzi w nich 90% po domu, po 15min jest upieprzony jak dziki indyk i co ;-) lepiej to wyglada niz niewyprasowane?
a ja z D. nosimy najczesciej bluzy i spodnie, pluz jakies sweterki moje, co nie wymagaja prasowania ;-)
a jak juz jakas koszula, czy spodnie na wyjscie itp., to owszem, sprawia mi to przyjemnosc ;-)

Halo halo
I jak witam z rana juz po kawce ale jeszcze w pizamce. Jakos sie ogarnac nie moge:)
Ja w przeciwienstwie do Kate lubie przestudzona czarna parzona kawke.
Kasie super ze jestlepiej ... a niedlugo napewno bedzie dobrze.

Aenye - lekarz jeszcze nie widzial wyników, w pn dopiero mi powie od czego to i o co chodzi :tak:

Dita - no jakbyś była na diecie to generalnie nic by cię nie napieprzało... ale niestety - zero alkoholu :cool2:

A ja lubie prasowac. Prasuje wszystko lacznie z recznikami...lubie miec wszystko ladnie poskladane chociaz nie zawsze mi to wychodzi bo balaganiara ze mnie. Ale prasowane byc musi.

Eeeee.... a co to żelazko?
nawet nie wiem, gdzie mam je w domu;-)

mam takie samo zdanie...
prasujemy /czyt. Paweł prasuje, a ja się np. maluję/ przed "wielkimi" wyjściami lub, gdy jest taka konieczność:-)

aenye - no dokladnie z tymi ciuchami:tak:

Maja - w piżamce, hehe:-D

kasia - no generalnie staram się się trzymać dietę, mam kilka oblukanych potraw po których na mur-beton mnie ból skręca i ich unikam. A z tym alkoholem to porażka:cool2: Ale w sumie jak juz boli to po alkoholu przechodzi. Działa rozkurczowo:cool2:

reklama
witam

tez nie prasuje

u Hani niesetety gluty do pasa

Helena zdrowa jeszcze, bylysmy na szczepieniu, wazy 10kg, mierzy 76cm 50centyl, identyko jak hanka w jej wieku

a Hania wazy teraz 12kg niezle co?:-D

ja dzis w domu w zwaizku z tym szczepieniem, syf malaria na podworku bleee

Helena spi, Hania oglada baje a ja tu

Do góry