reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

może i rozkurczowo, ale komórki zabija :-p
zresztą jest trochę inna dieta na chorą wątrobę i inna na pęcherzyk...
na wątrobę - zero tłustego (z tłuszczy masło i oliwa/olej), , zero smażonegozero błonnika, zero kawy/herbaty/alkoholu ... i jak tu żyć??? :dry::-D

reklama
Kasia bidulko ty to sie masz wyrzeczeń dla dobra ciazy
ale ciesze ze jest w miare ok

ja tez nie prasuje
nie dlatego ze nie lubie
ale z braku czasu

Z tym prasowaniem to ja i tak mam juz minimum z minimum, a uzbieralo sie tego pol kanapy. Majeranki rzeczy nie prasuje w ogole.
Zrobilam sobie nozem skalp na paluchu, boli jak diabli. Przynajmniej mam powod, aby nie myc garow:-).
kasia nic tylko pozostaje chleb i woda.

kasia, uhh, brzmi okropnie... jestes maj hirou :-) ja nie umiem zadnej diety utrzymac dluzej niz dwa, trzy dni... masakra... ciesze sie okropnie, ze nie musze sie odchudzac, bo jak mam czasem jazde na 'oczyszczanie organizmu z toksyn' (jak sie babowych gazet naczytam ;-) ), albo nagle mnie zaczynaja meczyc te dwa dodatkowe kg po ciazy (ofcoz zanim zaszlam z Maksiem) - to dwa dni to max. i juz nie moge sie napatrzec na slodycze, chleb bialy, cornfleksy/sucharki. no szok. mam slinotoki normalnie.
generalnie u mnie zasada - jem, co chce i o ktorej chce. i jakos na zdrowie mi to wychodzi ;-) na razie :-D

sie wlasnie z braku laku (nie ma Filipka jeszcze :-p) wykapalam i nie mam co z soba zrobic. a co, sprzatac mam niby..? ;-)
nie bede Fiolkowi zabawy bronic, on tak uwielbia ze mna sprzatac (serio) :-D to zaczekam na niego i sie jutro pewnie zrobi ;-)

No to jednak temat wybrany i sonda niepotrzebna była:-D:-p PRASOWANIE

Generalnie kiedyś miałam hopla i prasowałam wsio jak leci jak tylko z linki ściagnełam. Ale moje towarzystwo tak zawsze pomieszało na półkach:crazy::wściekła/y::wściekła/y: ze przed ubraniem i trzeba było przeprasować:baffled: Dlatego teraz prasuje przed założeniem:-p A ślubnemu wieczorkiema szykuje :-p

Kasia _z ale fajowo że wyniczki super. Trzymam kciuki oby tak dalej było.

A ogólnie niemam dziś nastroju. I bez kija nie podchodzić.(na zmiane pogody) chałupa posprzatana,obiad na gazie a ja dalej kurwikami strzelam.

o rany opisałm się a tu jakaś przerwa w łączności, więc jeszcze raz

Witam no już nie z rana tylko z popołudnia

Kasia cieszę się dietka działa, oby tak dalej
Dita dieta czyni cuda :tak:, ty też powinnaś zastosować

Ja jak byłam w ciąży to ze względu na dietkę nie soliłam i teraz też nie solę bo się przyzwyczaiłam, a że cała rodzinka na jednym garnuszku to nikt nie solił i teraz nie soli, najgorzej jak jesteśmy u kogoś to wszystko wydaje mi się przesolone , ale mój M twierdzi że dobrze doprawione :-D

Prasowanie to mój wróg, z którym walczę w nocy raz w tygodniu jak Aleńka już śpi:growl::ninja2:, ..... a czasami mama mi poprasuje... chyba z litości:sorry2:

reklama
Do góry