reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

to dziękuję i adres prześlę ........nonkowi już wysłałam ale przez tą awarię serwera nie wiem czy doszło... prześlę jeszcze raz;-)

reklama
wlasnie, co do tych herbacianych etykietek.. tez sie zastanawiam, bo juz pare razy bralam w takich akcjach udzial (z liptonem ze 3 razy juz mi sie zdarzylo, ale i kody pamietam, i etykietki z butelek od wody i coli, itp) i nigdy nic z tego nie wychodzilo, oprocz zasmiecania domu przez dlugi czas ;-)
jak cos to spoko, moge zbierac, bo u nas tez jeno lipton, nawet w knajpie moge odkladac (ale tam rozne smaki, nie wiem, czy wszystkie smaki sie kwalifikuja?)
ale wolalabym, zeby to bylo sprawdzone info.. i do kiedy ta zbiorka zapytaj koniecznie, bo wiem, ze jest wazny termin, to nie jest nieokreslony czas ;-)

no dobrze to jutro nawet jak nie przyjdzie do pracy to zadzwonię, ja nie wiedziałam że z liptonem też było coś nie tak:szok:, jutro dam znać

agutka, to nie tak, ze cos bylo nie tak ;-) :-D ale po prostu zawsze bez efektu. zbieralam dla kogos i potem wszystko przycichalo, a ja zostawalam z siatkami syfu ;-) bo sie okazywalo, ze juz za pozno, ze ktos komus costam itp.

jak tak pisałyście to zadzwoniłam do tej koleżanki żeby się więcej dowiedzieć i narazie to nic nie wiem bo ona to zbiera dla siostrzenicy, która przyjeżdza ze szkoły na sobotę i wtedy ma ją wypytać o wszystko, co prawda ona /moja koleżanka/ mówi że ta siostrzenica opowiadała co jak i dla kogo ta zbiórka, ale to było na imprezie więc dokładnie wszystkiego nie słyszała stwierdziła zbierać to zbierać i nie wnikała w szczegóły już później
Więc w sobotę ma się dowiedzieć :
dla kogo
ile
do kiedy
i czy mogą być z owocowych herbatek

mam nadzieję że będzie ok

no to koniec pracy a w domku pewnie nie będę miała czasu zajrzeć , choć codziennie sobie obiecuję że wkleję jakieś fotki
Papa pewnie do jutra...... matki żony i kochanki ......
swoich mężów i partnerów życiowych oczywiście te kochanki;-)

A tu co taka cisza:szok::szok::szok: chyba przed burza;-)

A jak nigdy pospałam sobie popołudniowo z M i Laurcią a Niki w kompie. Zaraz inne samopoczucie. Choć fizycznie do dupy bo mam ovu:baffled:
A małej chyba 3 idą bo ma stan podgoraczkowy i wiecznie łąduje w pieluche:angry: i marudna:-(

Maja ja uwielbiam tak szykować. Każdy ,ma jakieś zboczenie. A dla mnie zboczenie to dzieci i M dla nich..... wsio;-)
Sa_raa jak malutki już lepiej????Zdróweczka

heloł
u nas troche lepiej ale nie moge Mapeta z oczu spuścic bo broi a potem płacz
nadal ma gorączke i nadal kaszle ale widze znaczącą poprawe:tak:
spadam spanie szykowa i prasowac:-p
odkąd mam nowe żelazko uwielbiam to robic oczywiście jak juz zaczne bo cieżko mi się zebrac inaczej;-)

reklama
Do góry