reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasu ty masz ns, a kamila ma tylko watek galerii
wiec chyba nie ma co narzekac
jakos dacie rade choc wiem ze wscipskie oczy patrza

nieistotna ale to nie chodzi tylko o mnie
z tego co pamietam duzo dziewczyn sie wypowiadala ze jest za zamknieciem mamus
pozatym ns jest od wyjatkowych spraw a ja sobienie zycze zeby jakies swiry podczytywaly o moim codziennym zyciu, nie chcialabym zeby nagle sie okazalo ze ktos z rodziny moje wypowiedzi tu czyta
sory ale jakos po wydarzeniach z kamila i kimstam od sugar z familii to srednio mi sie to forum usmiecha
i nie mow ze narzekam plis bo wcale tego nie robie:sorry2:
nie kumam problemu dac agaton agutkom i innym dostep do mamus?

gdyby decyzja nalezala do mnie zamknela bym ten watek
jak juz mowilam zreszta
ale nie takim kosztem
bo czesc walczy o zamkniecie
czesc nagle nie chce juz tu wchodzic bo ma dosc
a czesci to wisi

wiec mowie nie takim kosztem

skoro byl otwarty i jakos to szlo
to niech tak juz bedzie
bylyby to zakonczyc

zdania nie zmienilam jakby ktos zechcial zapytac ale nie zawsze moja racja jest racja najlepszą

ok tylko dlaczego postanowilas zmuszac wiekszosc z nas do pisania na ogolnym watku?
to ze ty sie poswiecasz ok ja nie bede
szanuje moja prywatnosc tu dziewczyny znam i czuje sie bezpiecznie

kasu rozumiem
tez nie lubie "obcych"
ale przeciez mamy watek zamkniety ns wiec da rade jakos tu "byc"
chce tylko by ktos co wkoncu postanowil i bysmy zajely sie czyms innym

reklama
Roni - a kto tak walczy zawsze na NS o nie dawanie dostępu do galerii? A dostęp do ,,mamuś' = dostęp do galerii.
Średnio uśmiecha mi sie dawanie go każdej nowej mamusi, a śmiem zauważyć,że od czasu do czasu jednak ktoś nowy się pojawia.
I co? Przywita sie na ,,ciuszkach" chociażby a my co jej powiemy?
Dobra, poczekaj sobie teraz ze 2 miechy, albo od razu jej damy i do MG i do galerii?

A załozeniem NS było właśnie to, żeby pisać w swoim bezpiecznym groni - to po co jeszcze grudniowe zamykać?
Skoro boimy się ,,nieproszonych gości" - pozamykajmy w ogóle wszystkie wątki - przeciez na innych też piszemy o sobie.

Ale jeśli juz GM zostają zamknięte - dlaczego nie może być taki ogólny na otwartym, bo zostaje od razu okrzyknięty ,,konkurencją"?

Szczerze powiedziawszy teraz NS i MG to to samo - wchodze od czasu do czasu, wychodzę i wracam na ogólne forum.

Do góry