reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja tam tez nic nie komentuje

postaram sie nadrobic zaleglosci

Helen wykapana, hanke kapie moj T

i mamy winko na wieczor, moje ulubione i moze jakis film sie obejrzy(i znow nie doczytam bb:-p)

wczoraj mialam spotkanie z moimi przyjaciolkami z LO, juz kiedys pisalam ze spotykamy sie raz na miesiac, czasami czesciej jak sie uda, czasami rzadziej, jak nie ma czasu

ale uwielbiam te spotkania, co najmniej jak bb:-D

reklama
nieistotna - na moje 6 :cool2::cool2::-D i 3 osoby towarzyszace:cool2:

co do minusa zamkniętego - no właśnie o to mi chosiło z gg (już nic nie mówię:cool2:)
Ja już nic nie powiedziałam:blink:
Słyszał ktoś coś?

nu :-) my zaraz kapiemy nunusia i potem nie wiem co.. moze poczytam HP.. nawet w tv nic nie ma, ble
ja dzis gotowalam rosoly na 3 gary :-p
1. mojemu mezowi specjalnie na pomidorowke, bo za rosolem nie przepada
2. sobie rosol z duza iloscia wloszczyzny, bo jem najczesciej same warzywa z miesem (rostbef) i zalewam bulionem :cool2:
3. nunusiowi na 1 dzien rosolkowy, 2 pomidorowkowy, z mala iloscia soli i duza warzyw, zeby bylo co miksowac, i z piersia kurczaka, zeby bylo dobre, miekkie miesko do gryzienia :-)

jami :-) tylko moj wyszedl mega slodki, bo taka slodka marchewka byla, ze hej :szok: i bede musiala porozcienczac trochu.

no i tyle sie u mnie dzialo caly dzien :-p
za to jutro fajny wieczor sie szykuje - idziemy ze znajomymi na piffko, a potem do kyna, nunusia odstawiamy do babci :-) a w srode po jakies dekoracjony do domu, bo nyndza z bryndza..
mlody chodzi i chleje, normalnie masakryczne ilosci wypija. i gryzie wszystko, co gumowe i miekkie. jesu. a zebow nadal nie widac.

normalnie rzygać sie chce
ja chciałam żeby MG były zamknięte dlatego że czasem chciałabym napisać
o swoich problemach nie robię tego na otwartych bo wiem ile osób czyta te nasze wypociny
a do NS nie mam dostępu-bo to (dla mnie) są wasze sprawy a nie nasze
nie chcecie udzielać tam dostępu-ok nie ma problemu i nie obraże sie za to
ale Wy dziewczyny stworzyłyście swoje prywatne forum.
Znacie się w realu i "nowe" nie mają tu nic do gadania.
Taka jest prawda.
Nie chce żebyście były obrażone ale przyglądnijcie się temu z boku.
Jestem za tym żeby MG było zamknięte a wątek Dity został otwarty

hahahahaha

a ja odkrylam nielegalny oddzial partyzantow w siersci mojego psa- pewnie przez te jej wypady niekontrolowane z okolicznymi burkami
musze sie jutro udac do weterynarza coby wytruc towarzystwo :cool2:

poza tym wlaczylam sobie The best of Rat Pack ( frank sinatra, dean martin, sammy davis jr) i postanowilam sie zrelaksowac

reklama
I jesteśmy z powrotem:tak:

możecie mnie ubić, powiesić, nabić na pal, obrazić się, gniewać, itd... itp...
mam to gdzieś /nawet nie zareaguję na jakieś przytyki, wywody, pierdy i westchnienia/

nie pozwolę na to, żeby jakieś bzdety /otworzyć, zamknąc, dopuścić, wywalic/ powodowały u nas TAKIE:szok: kłótnie...

co by było sprawiedliwie, to bardzo proszę... załozyłam drugi wątek MG2, tam możecie pisać o swoich intymnych sprawach, itd.... tego, co nie chcecie pisac tutaj
i już:-p

Amen

i wilk syty, i owca cała:-)

Do góry