reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
nona a ja zrobilam kurczaka curry w bananach
..aenye
Mama grudniowa'06
nonnnnnnnnekkkkk, wez ty przyjedz do mnie jednak, zrobisz mi faworki kooooooooochammmmmmmmmmmm faworki..
a takie mocno chrupiace robisz, czy miekkie? bo ja takie cienkie i chrupiace, i spieczone uwielbiam...
a takie mocno chrupiace robisz, czy miekkie? bo ja takie cienkie i chrupiace, i spieczone uwielbiam...
Bsh, bsh....
serio, jeśli będziemy się kłócić o takie pierdoły i bzdety, to SAMA zdecyduję o rozwiązaniu i będę miała głęboko gdzieś czy się obrazicie, znielubicie mnie czy cokolwiek innego...
Jak to mawiała tu Kicia "babom nikt nie dogodzi" i to jest prawda
a sprzeczamy się o takie badziewia, że szok
jak w przedszkolu...
Nonek - daj jednego;-)
serio, jeśli będziemy się kłócić o takie pierdoły i bzdety, to SAMA zdecyduję o rozwiązaniu i będę miała głęboko gdzieś czy się obrazicie, znielubicie mnie czy cokolwiek innego...
Jak to mawiała tu Kicia "babom nikt nie dogodzi" i to jest prawda
a sprzeczamy się o takie badziewia, że szok
jak w przedszkolu...
Nonek - daj jednego;-)
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Cieniutkie, chrupiace dobrze przypieczone i z duza iloscia cukru pudru....mniam mniam.
A na obiad m.in. zupa ogorkowa czym mojego lubego przyprawilam o zawrot glowy, ale nie ze smaku tylko ze stresu, ze moge miec chcice na kwasne. A to jak wiadomo kojarzy sie z jednym.
A na obiad m.in. zupa ogorkowa czym mojego lubego przyprawilam o zawrot glowy, ale nie ze smaku tylko ze stresu, ze moge miec chcice na kwasne. A to jak wiadomo kojarzy sie z jednym.
sugarspunsister
matka polka superstar
olga taki minus forum :-(
jak juz ktos napisal Ty tez nas znalazlas przez MG :-)
co do aureus to nie jest to nikt z mojej rodziny i zadna z niej psychopatyczna podczytywaczka
znam ja na tyle ze moge reczyc ze nie ma podniety w czytaniu o cudzym zyciu a czyta to bo nas lubi
zreszta wszedzie to samo, na kazdym watku
wkolo macieju
dziewczyny zdecydujcie/ zdecyduj kate i skonczmy to beznadzieje gadanie
jak juz ktos napisal Ty tez nas znalazlas przez MG :-)
co do aureus to nie jest to nikt z mojej rodziny i zadna z niej psychopatyczna podczytywaczka
znam ja na tyle ze moge reczyc ze nie ma podniety w czytaniu o cudzym zyciu a czyta to bo nas lubi
zreszta wszedzie to samo, na kazdym watku
wkolo macieju
dziewczyny zdecydujcie/ zdecyduj kate i skonczmy to beznadzieje gadanie
reklama