reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

jak dobrze, że się nie rozpisałyście;-)
u nas git nocka niezła
uczę się pilnie
Mały grzeczny

kate straszne to info:-(
Lucky buziasy i wracajcie do zdrowia!!
Dita wystarczy dodać strone z wątkiem do "ulubionych" i po problemie

miłego dnia kobiety

reklama
Witam popołudniowo
Dita to jak masz tyle pracy to udez po podwyrzke ;-)
Lucky zdrówka zycze
Roni to fajny wekendzik sie zapowiada :-) i nie martw sie tymi kopniakami :tak: jak niedługo bedzie kopac non stop to bedziesz chciała zeby juz przestał :-D

Jeszcze raz dziekuje za wszystkie gratulacje :-) alez ja jestem szczesliwa tylko cos mnie czasem starch łapie ze nie poradze sobie z dwójka maluchów :rofl2:

W piatek za tydzien ide do lekarza to obadam co tam sie dzieje :-) w srodku i czy juz duzy bobo

Dita wystarczy dodać strone z wątkiem do "ulubionych" i po problemie

Jezu, u mnie dziewczyny wszystko to odpada.
Korzystam ze słuzbowego kompa, nie mogę sobie takich stron jak bb dodać do ulubionych, nie mogę być w bb non stop zalogowana, nie mogę w ogóle do neta w sprawach nie-służbowych zaglądac :cool2:

Dlatego mi nie na rękę zwykłe pogadanki zamknięte, nie sobie będą jak wygra ,,zamknąć" ale w takim razie założę kolejny wątek ze zwykłymi pogaduchami który bedzie otwarty :cool2:

Jezu, Kate, o tej dwulatce straszne.... Dlaczego mama ja zostawiła samą??? Boże, az mi isę coś robi jak o tym czytam.....:-:)-:)-(

ehh, ja nawet nie czytam takich info
nie moge potem przestac myslec, spac spokojnie

kurcze, a ja jestem zla.. mielismy w planie dzis Filipka moim rodzicom odstawic, az do niedzieli, i porobic rozne rzeczy w domu (z nim bez szans, strasznie przeszkadza ;-) ), wyspac sie
(bo sie budzi co godzine), a poza tym spedzic dwa mile wieczorki.. kino, restauracja, wszystko zaplanowane i co..? nie moga go wziac, bo mama jutro idzie na _bal_ (jakis 7 w tym karnawale) i chce sie na jutro wyspac :sorry2: i ma kosmetyczke i tak na 12, wiec i tak musialabym go rano zabrac :-)
ehh, no wiadomo, jej prawo, ale sie wkurzylam z deka.. :no:
ostatnio w ogole nie mamy czasu dla siebie, D. ma sesje i ciagle sie uczy, albo nie ma go w domu. to chcielismy sobie pogadac wreszcie, poseksic sie normalnie, jak sie ma ochote, a nie tylko wieczorem, jak ja jestem zmeczona :baffled:
no trudno ;-)
tak tylko gadam, kocham strasznie mojego maluszka, i ciesze sie, jak moge z nim byc :-) zeby nie bylo!!

sa_raa, nie da rady do ulubionych, zawsze wrzuca mi na strone, na ktorej akurat to ustawialam i i tak musze przechodzic na ost.
ale niewazne.

ja jestem za tym, zeby dodac dziewczyny z galerii do NS i po sprawie.

dobra, glodna jestem, ide obudzic malza i cos pokombinujemy :-) na szczescie mamy VOD ;-)

e tam, jestem, tylko jak tu gadać skacząc z wątku na wątek, ze strony na stronę.... ech....;-)

Mama mnie wku rwia, praca mnie wku rwia, wszystko mnie wkur wia.

Właśnie dowiedziałam się od mojej mamy że jestem zła matką.:baffled: Cudnie.

reklama
Do góry