reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jak dobrze, że się nie rozpisałyście;-)
u nas git nocka niezła
uczę się pilnie
Mały grzeczny

kate straszne to info:-(
Lucky buziasy i wracajcie do zdrowia!!
Dita wystarczy dodać strone z wątkiem do "ulubionych" i po problemie

miłego dnia kobiety

reklama
Witam popołudniowo
Dita to jak masz tyle pracy to udez po podwyrzke ;-)
Lucky zdrówka zycze
Roni to fajny wekendzik sie zapowiada :-) i nie martw sie tymi kopniakami :tak: jak niedługo bedzie kopac non stop to bedziesz chciała zeby juz przestał :-D

Jeszcze raz dziekuje za wszystkie gratulacje :-) alez ja jestem szczesliwa tylko cos mnie czasem starch łapie ze nie poradze sobie z dwójka maluchów :rofl2:

W piatek za tydzien ide do lekarza to obadam co tam sie dzieje :-) w srodku i czy juz duzy bobo

Dita wystarczy dodać strone z wątkiem do "ulubionych" i po problemie

Jezu, u mnie dziewczyny wszystko to odpada.
Korzystam ze słuzbowego kompa, nie mogę sobie takich stron jak bb dodać do ulubionych, nie mogę być w bb non stop zalogowana, nie mogę w ogóle do neta w sprawach nie-służbowych zaglądac :cool2:

Dlatego mi nie na rękę zwykłe pogadanki zamknięte, nie sobie będą jak wygra ,,zamknąć" ale w takim razie założę kolejny wątek ze zwykłymi pogaduchami który bedzie otwarty :cool2:

Jezu, Kate, o tej dwulatce straszne.... Dlaczego mama ja zostawiła samą??? Boże, az mi isę coś robi jak o tym czytam.....:-:)-:)-(

ehh, ja nawet nie czytam takich info
nie moge potem przestac myslec, spac spokojnie

kurcze, a ja jestem zla.. mielismy w planie dzis Filipka moim rodzicom odstawic, az do niedzieli, i porobic rozne rzeczy w domu (z nim bez szans, strasznie przeszkadza ;-) ), wyspac sie
(bo sie budzi co godzine), a poza tym spedzic dwa mile wieczorki.. kino, restauracja, wszystko zaplanowane i co..? nie moga go wziac, bo mama jutro idzie na _bal_ (jakis 7 w tym karnawale) i chce sie na jutro wyspac :sorry2: i ma kosmetyczke i tak na 12, wiec i tak musialabym go rano zabrac :-)
ehh, no wiadomo, jej prawo, ale sie wkurzylam z deka.. :no:
ostatnio w ogole nie mamy czasu dla siebie, D. ma sesje i ciagle sie uczy, albo nie ma go w domu. to chcielismy sobie pogadac wreszcie, poseksic sie normalnie, jak sie ma ochote, a nie tylko wieczorem, jak ja jestem zmeczona :baffled:
no trudno ;-)
tak tylko gadam, kocham strasznie mojego maluszka, i ciesze sie, jak moge z nim byc :-) zeby nie bylo!!

sa_raa, nie da rady do ulubionych, zawsze wrzuca mi na strone, na ktorej akurat to ustawialam i i tak musze przechodzic na ost.
ale niewazne.

ja jestem za tym, zeby dodac dziewczyny z galerii do NS i po sprawie.

dobra, glodna jestem, ide obudzic malza i cos pokombinujemy :-) na szczescie mamy VOD ;-)

e tam, jestem, tylko jak tu gadać skacząc z wątku na wątek, ze strony na stronę.... ech....;-)

Mama mnie wku rwia, praca mnie wku rwia, wszystko mnie wkur wia.

Właśnie dowiedziałam się od mojej mamy że jestem zła matką.:baffled: Cudnie.

reklama
Do góry