reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

aureus jak nie powiesz ktora to to pade z ciekawosci hehehe
znajac zycie to pewnie nie ja
jak mowil kumpel "jestem z gniezna. nikt mnie nie zna"

reklama
Aureus witaj i pisz która to bo normalnie umieram z ciekawości:-):-)

Laski ja proponuję zamknąć watek lub
wpuścić na NS tych co nie mają dostępu a są na forum
(tez się do nich zaliczam;-))

aureus- witaj:tak::tak: I nie chrzań żeś nie grudniowa i nie-mam, bo wcale nie tylko grudniowe i nie tylko mamy moga z nami pisać. A wręcz przeciwnie czasem jakaś grudniówka - czarna owca się zaplącze, narobi szumu i tyle jawidzieli, hehe, ale jak nas czytasz, to chyba wiesz o co chodzi;-)
Powiedz coś więcej o sobie:tak:

Kasiu - super!!!!!! Bardzo się cieszę:tak::tak::tak:

hehehe
powiem wam ze czulam w kosciach ze to ja
normalnie taka mata hari ze mnie
aureus nie sciemniaj i mow skad sie znamy- ja jestem mila babka :-p

i nie jestem wsiekla hehe bo niby o co? :-)

Ale się działo:sorry2::-D:dry::baffled::szok:

nie było mnie w domu, zostawiłam włączonego kompa
i byłam zalogowana, to myslałyście, że jestem tak?
sorki:sorry2:

A teraz do rzeczy:tak:

Pati i KasiaB - piszecie, że wtrącamy się a jakieś wasze sprawy... a to wy wlazłyście tutaj z buciorami, nagadałyście jednej z nas i co?
na wasze zarzuty nie ma żadnych dowodów... szkoda, że nie potaficie załatwaić swoich spraw kulturalnie, z klasą, na jakimś poziomie:no:
i to, niestety, świadczy o was i zaburzonych osobowościach...
chętnie napisałabym "spieprzać idiotki" albo "won półmózgi"... ale nie zrobię tego, bo wówczas musiałabym się zniżyć do niskiego poziomu intelektualnego i emocjonalnego, który reprezentujecie.

Informuję, że posty, które obrażają jakąkolwiek osobę na tym forum OD RAZU! będą kasowane, a użytkowniczki/cy blokowani:tak:

P.S. tutaj podaję ID obu /niestety są zmienne/:
Pati - 83.6.234.200, 83.6.244.129
KasiaB - 87.205.82.98, 87.205.87.244

reklama
Do góry