reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aureus jak nie powiesz ktora to to pade z ciekawosci hehehe
znajac zycie to pewnie nie ja
jak mowil kumpel "jestem z gniezna. nikt mnie nie zna"

reklama
Aureus witaj i pisz która to bo normalnie umieram z ciekawości:-):-)

Laski ja proponuję zamknąć watek lub
wpuścić na NS tych co nie mają dostępu a są na forum
(tez się do nich zaliczam;-))

aureus- witaj:tak::tak: I nie chrzań żeś nie grudniowa i nie-mam, bo wcale nie tylko grudniowe i nie tylko mamy moga z nami pisać. A wręcz przeciwnie czasem jakaś grudniówka - czarna owca się zaplącze, narobi szumu i tyle jawidzieli, hehe, ale jak nas czytasz, to chyba wiesz o co chodzi;-)
Powiedz coś więcej o sobie:tak:

Kasiu - super!!!!!! Bardzo się cieszę:tak::tak::tak:

hehehe
powiem wam ze czulam w kosciach ze to ja
normalnie taka mata hari ze mnie
aureus nie sciemniaj i mow skad sie znamy- ja jestem mila babka :-p

i nie jestem wsiekla hehe bo niby o co? :-)

Ale się działo:sorry2::-D:dry::baffled::szok:

nie było mnie w domu, zostawiłam włączonego kompa
i byłam zalogowana, to myslałyście, że jestem tak?
sorki:sorry2:

A teraz do rzeczy:tak:

Pati i KasiaB - piszecie, że wtrącamy się a jakieś wasze sprawy... a to wy wlazłyście tutaj z buciorami, nagadałyście jednej z nas i co?
na wasze zarzuty nie ma żadnych dowodów... szkoda, że nie potaficie załatwaić swoich spraw kulturalnie, z klasą, na jakimś poziomie:no:
i to, niestety, świadczy o was i zaburzonych osobowościach...
chętnie napisałabym "spieprzać idiotki" albo "won półmózgi"... ale nie zrobię tego, bo wówczas musiałabym się zniżyć do niskiego poziomu intelektualnego i emocjonalnego, który reprezentujecie.

Informuję, że posty, które obrażają jakąkolwiek osobę na tym forum OD RAZU! będą kasowane, a użytkowniczki/cy blokowani:tak:

P.S. tutaj podaję ID obu /niestety są zmienne/:
Pati - 83.6.234.200, 83.6.244.129
KasiaB - 87.205.82.98, 87.205.87.244

reklama
Do góry