reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
za co mam byc wsiekla?
nie prowadze jakiegos szatanskiego zycia i nie wypisuje tutaj zadnych groza wiejacych informacji wiec mozna czytac
wczoraj nawet rozmawialam z Twoim wielmoznym bratem pomagajac mu w szukaniu mieszkania w waw
ciekawi mnie tylko ktora to siostra i jak mnie tu znalazla :laugh2:

Ja tak tzlko na chwile...
Kasienko swietnie ze ok. Strasznie sie ciesze.
Ja dzis powiesilam firaneczki u Mariki w pokoju. Slicznie wyglaaja. Jutro szafy przywioza.
Powoli zaczynam czuc sie jak w domku.

No i CHODZE CHODZE CHODZE I ZGINAM NOZKE.:):):):):):):):):)
Teoretycznie powinnam stabilizator nosic jeszcze przez trzy tygodnie pozwalajac nodze zginac sie ale juz mam dosc. Wczoraj go zdjelam. Troszke mnie boli ale bedzie ok. I miesien tak szybciutko mi zanikl(prawie). Nozia wogole ksztalytu nie ma...taka chudziutka:(

A teraz pije piwko ... mniammmmmmmmmmm

Buziaczki dla Was wszystkich i dzidzioli ofcourse

si si oczywiscie ze najstarsza :tak:

bsz ten gnom czytal ten watek? juz nigdzie czlowiek nie moze byc bezpieczny hehe
moja kuzynka jest neonatologiem w szpitalu w waw wiec jakbys chiala pogadac o jakims stazu or sth daj znaki

przepraszam, a czy ktoś mi może znaleźć pracę?
Bo sama szukam od roku i ni chuchu, a właśnie dostałam przelew calutkie 827 zeta wpłynęło. Dobrze,że dziś, to do pierwszego wystarczy:happy:

reklama
Do góry