reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
za co mam byc wsiekla?
nie prowadze jakiegos szatanskiego zycia i nie wypisuje tutaj zadnych groza wiejacych informacji wiec mozna czytac
wczoraj nawet rozmawialam z Twoim wielmoznym bratem pomagajac mu w szukaniu mieszkania w waw
ciekawi mnie tylko ktora to siostra i jak mnie tu znalazla
nie prowadze jakiegos szatanskiego zycia i nie wypisuje tutaj zadnych groza wiejacych informacji wiec mozna czytac
wczoraj nawet rozmawialam z Twoim wielmoznym bratem pomagajac mu w szukaniu mieszkania w waw
ciekawi mnie tylko ktora to siostra i jak mnie tu znalazla
sugarspunsister
matka polka superstar
a tam zagadki
od razu wiedzialam co i jak hehe
ynteligentna bestia ze mnie jak szerlok holms
od razu wiedzialam co i jak hehe
ynteligentna bestia ze mnie jak szerlok holms
maja_1980
grudniowa mama '06
Ja tak tzlko na chwile...
Kasienko swietnie ze ok. Strasznie sie ciesze.
Ja dzis powiesilam firaneczki u Mariki w pokoju. Slicznie wyglaaja. Jutro szafy przywioza.
Powoli zaczynam czuc sie jak w domku.
No i CHODZE CHODZE CHODZE I ZGINAM NOZKE.
Teoretycznie powinnam stabilizator nosic jeszcze przez trzy tygodnie pozwalajac nodze zginac sie ale juz mam dosc. Wczoraj go zdjelam. Troszke mnie boli ale bedzie ok. I miesien tak szybciutko mi zanikl(prawie). Nozia wogole ksztalytu nie ma...taka chudziutka
A teraz pije piwko ... mniammmmmmmmmmm
Buziaczki dla Was wszystkich i dzidzioli ofcourse
Kasienko swietnie ze ok. Strasznie sie ciesze.
Ja dzis powiesilam firaneczki u Mariki w pokoju. Slicznie wyglaaja. Jutro szafy przywioza.
Powoli zaczynam czuc sie jak w domku.
No i CHODZE CHODZE CHODZE I ZGINAM NOZKE.
Teoretycznie powinnam stabilizator nosic jeszcze przez trzy tygodnie pozwalajac nodze zginac sie ale juz mam dosc. Wczoraj go zdjelam. Troszke mnie boli ale bedzie ok. I miesien tak szybciutko mi zanikl(prawie). Nozia wogole ksztalytu nie ma...taka chudziutka
A teraz pije piwko ... mniammmmmmmmmmm
Buziaczki dla Was wszystkich i dzidzioli ofcourse
sugarspunsister
matka polka superstar
dawaj foty
sugarspunsister
matka polka superstar
si si oczywiscie ze najstarsza
bsz ten gnom czytal ten watek? juz nigdzie czlowiek nie moze byc bezpieczny hehe
moja kuzynka jest neonatologiem w szpitalu w waw wiec jakbys chiala pogadac o jakims stazu or sth daj znaki
bsz ten gnom czytal ten watek? juz nigdzie czlowiek nie moze byc bezpieczny hehe
moja kuzynka jest neonatologiem w szpitalu w waw wiec jakbys chiala pogadac o jakims stazu or sth daj znaki
sugarspunsister
matka polka superstar
szkoda ze to wszystko nie jest w wersji mobilnej
zrobilabym sobie popcorn ;-)
roni uwazaj tylko zebys mogla zasnac hehe
ja mam dzisiaj dobry humor generalnie i siwtnie sie czuje
sugarspunsister
matka polka superstar
dita kop w dupencje
nie bede tutaj przytaczac kilku stron debaty nad tym zebys prace zmienila i na jaka ewentualnie i kate sama Ci propozycje dawala
nie bede tutaj przytaczac kilku stron debaty nad tym zebys prace zmienila i na jaka ewentualnie i kate sama Ci propozycje dawala
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
zerowe
aureus to siostra mojego chlopaka z liceum
very romantic
aureus to siostra mojego chlopaka z liceum
very romantic