reklama
Hehe, dzięki Roni za ogólne info.
No więc byłam, widzieliśmy migającego małego glona nr 2, of kors Sławcio nie chciał przyznać się że serce widać, wręcz nas nastawiał że może być tylko sam pęcherzyk, ale był zarodek i ładnie serduszko migało więc :-)
Mówi że wątroba nie jakoś strasznie wygląda, ale on w sumie nie hepatolog i kazał pójść do hepatologa na konsultację, to jutro się spróbuję umówić prywatnie. Pewnie zleci jakieś badania na wykluczenie różnych rzeczy i tyle.
Ale ten nasz gin to normalnie perełka, już miałam pełną schizę a wyszłam od niego super luzik i w ogóle zero stresu. Powinien jako terapeuta pracować normalnie. :-)
No więc byłam, widzieliśmy migającego małego glona nr 2, of kors Sławcio nie chciał przyznać się że serce widać, wręcz nas nastawiał że może być tylko sam pęcherzyk, ale był zarodek i ładnie serduszko migało więc :-)
Mówi że wątroba nie jakoś strasznie wygląda, ale on w sumie nie hepatolog i kazał pójść do hepatologa na konsultację, to jutro się spróbuję umówić prywatnie. Pewnie zleci jakieś badania na wykluczenie różnych rzeczy i tyle.
Ale ten nasz gin to normalnie perełka, już miałam pełną schizę a wyszłam od niego super luzik i w ogóle zero stresu. Powinien jako terapeuta pracować normalnie. :-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasiu dobrze ze jestes spokojniejsza
pewnie hepatolog tez bedzie mial tylko dobre wiesci, trzymam za to kciuki
pewnie hepatolog tez bedzie mial tylko dobre wiesci, trzymam za to kciuki
no ogólnie lekarz powiedział, że nic nie widzi i że może od krzyku (a tego od powrotu ze szpitala nie brakuje) sobie nadwyrężył gardło
co do suchości w mieszkaniu to może i racja
KICIA Młody dostał Ambrosol 2 razy po 2ml i Claritine raz po 5ml
KASIU_Z strasznie się cieszę, że wszystko dobrze a ten wasz lekarz to dobry człowiek naprawde
co do suchości w mieszkaniu to może i racja
KICIA Młody dostał Ambrosol 2 razy po 2ml i Claritine raz po 5ml
KASIU_Z strasznie się cieszę, że wszystko dobrze a ten wasz lekarz to dobry człowiek naprawde
kasuelf
mama grudniowa'06
Co do chrypki i zatkanych noskow to polecam mokry recznik z olejkiem eukaliptusowym na kaloryfer
reklama
Jeju jak ja kocham Bipoarox:-) Już 2 raz ratuje mi życie w tej ciąży:-)
Roni dzięki wielkie za wsio
Kasia cuuudnie. Bardzo się ciesze i ściskam:-)
Aureus, a pisz częściej, a nawet jak nie jesteś grudniowa to napisz coś o sobie. Agaton tez nie grudniowa i sie dołączyła:-)
Saraa sciskam Olinka bardzo. Clarityny 5 ml dużo jak na raz Lil tyle raz dziennie dostaje
Kicia pewnie od krzyczenia, ale trzeba bardzo na krtań uwazać;-).
Ręcznik z eukaliptusowym olejkiem jest ideollo Kasu
Roni dzięki wielkie za wsio
Kasia cuuudnie. Bardzo się ciesze i ściskam:-)
Aureus, a pisz częściej, a nawet jak nie jesteś grudniowa to napisz coś o sobie. Agaton tez nie grudniowa i sie dołączyła:-)
Saraa sciskam Olinka bardzo. Clarityny 5 ml dużo jak na raz Lil tyle raz dziennie dostaje
Kicia pewnie od krzyczenia, ale trzeba bardzo na krtań uwazać;-).
Ręcznik z eukaliptusowym olejkiem jest ideollo Kasu