reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej hej

ale sie tloczno zrobilo;-):-p

ja juz pisalam ze jestem za zamknieciem

lece kapac Hanke, moze zajrze jeszcze pozniej, pa

Hehe, dzięki Roni za ogólne info.:tak:
No więc byłam, widzieliśmy migającego małego glona nr 2, of kors Sławcio nie chciał przyznać się że serce widać, wręcz nas nastawiał że może być tylko sam pęcherzyk, ale był zarodek i ładnie serduszko migało więc :-)
Mówi że wątroba nie jakoś strasznie wygląda, ale on w sumie nie hepatolog i kazał pójść do hepatologa na konsultację, to jutro się spróbuję umówić prywatnie. Pewnie zleci jakieś badania na wykluczenie różnych rzeczy i tyle.
Ale ten nasz gin to normalnie perełka, już miałam pełną schizę a wyszłam od niego super luzik i w ogóle zero stresu. Powinien jako terapeuta pracować normalnie. :-)

dziewczyny APEL :
NIE KARMIĆ TROLA !!! SZKODA CZASU !!!

kasiu ma nadzieje, że wszystko bedzie OK
aureus witam :tak:
Anitko jak Ci idzie w pracy ? Dajesz radę ?

Kasiu to super!!

tez juz czuje sie spokojniej , bo martwilam sie o was!!
a jak oswoiiliscie sie juz z "noworoczna Niespodzianka" :-)??

no ogólnie lekarz powiedział, że nic nie widzi i że może od krzyku (a tego od powrotu ze szpitala nie brakuje) sobie nadwyrężył gardło
co do suchości w mieszkaniu to może i racja:dry:
KICIA Młody dostał Ambrosol 2 razy po 2ml i Claritine raz po 5ml

KASIU_Z strasznie się cieszę, że wszystko dobrze a ten wasz lekarz to dobry człowiek naprawde:sorry2:

reklama
Jeju jak ja kocham Bipoarox:-) Już 2 raz ratuje mi życie w tej ciąży:-)

Roni dzięki wielkie za wsio:happy:
Kasia
cuuudnie. Bardzo się ciesze i ściskam:-)
Aureus, a pisz częściej, a nawet jak nie jesteś grudniowa to napisz coś o sobie. Agaton tez nie grudniowa i sie dołączyła:-)
Saraa sciskam Olinka bardzo. Clarityny 5 ml dużo jak na raz:baffled: Lil tyle raz dziennie dostaje:tak:
Kicia pewnie od krzyczenia, ale trzeba bardzo na krtań uwazać;-).
Ręcznik z eukaliptusowym olejkiem jest ideollo Kasu:happy:

Do góry