reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

no tak ja tez mam nadzieje ze sie nie przeniesiecie calkowicie na Ns :sorry2:

no a nie mozna sie dac zwariowac dziwnym ludzikom...a swoja droga to mnie to forum chyba w koncu troche cierpliwosci nauczy ;-)

reklama
pati/kasia b czy ty nie masz nic innego do roboty niz wylewac swoje rodzinne brudy na naszym forum??
czy nie zauwazylas ze nas nic twoje problemy nie obchodza?
kamila tobie nie odpisuje wiec po co tu smiecisz?
to jest forum mam grudniowych 06- ty sie do nich nie zaliczasz!!! -a nie o tym jak 2 baby nie potrafia zalatwic swoich spraw w rodzinnym gronie
nie znamy cie nie chcemy znac
ZEGNAM

podejrzewam ze jak sie je skasuje to i tak sie pojawia.takie ludzie sa jak chwasty ciezko je wytepic.moze powiedzialam cos zle moze mnie ktos za to postarszy w nosie to mam.
nie mam pojecia dlaczego te baby tu wlaza i pisza te bzdury.
kurcze to jest watek o nas i o naszych szkrabach.zal mi kamili
te wiedzmy zepsuly mi humor.
jakos staram sie nie widziec ich postow ale gryzmola cytuja i jest tego coraz wiecej
deb...ilki

Roni dzieki za info! Kasiu to super ze wszystko ok!!
Czarna to nic straconego zawsze mozecie dorobic baby 2
Sugar zlote masz dizeci!

Pati jestes zalosna, nie masz co robic tylko szpiegowac Kamile?? ile czasu zajelo ci znalezienie jej?? zajmij sie swoim zyciem , nie pograzaj sie bardziej!

A ty obronczynio pati , czytalas te "straszne rzeczy" ktore kamilia tu wypisuje niby na twoja rodzine?? czy tylko nasluchalas sie jakiejs nawiedzonej eks??
ja bynajmniej nie zauwazylam zeby zle rzeczy tu pisala!

dziewczyny zrobmy sonde kto jest za zamknieciem watku (dla wszystkich aktywnych uzytkowniczek) ??????
ja juz mam dosc takich akcji... :wściekła/y:

reklama
ja jestem za zamknięciem wątku
co do reszty Pań się nie wypowiadam bo mi szkoda palców na pisanie o nich

ROni buziaki za takie pomyśle wieści!!

My byliśmy u lekarza bo Młody ma chrypke dostał jakieś dwa syropki i ma być lepiej

Do góry