reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sorki ze tak nie z tej bajki i tutaj, ale zeby wam swiateczne nastroje zupelnie nie przeszly, zobaczcie mojego Mikolajka :-)

:-D slodziutko wygladal w tym przebraniu :-) na tym zdjeciu niezbyt zadowolony, przez czape ;-) ale potem mu przeszlo i rozdal nam superanckie prezenty, tylko tata dostal rozge ;-) heheheh

Hej hej, świąteczne buziaczki dla wszystkich. Aenye - śliczny Mikołaj z Filipka - czerwony jego kolor :-)
Wszystkich nieudanym świętowaczom - buziaki i współczucia; wszystkim udanym - gratki i całuski :-) Dla choraczków serdeczne życzenia zdrówka :-)

Ja ciągle nie mogę dobrać się do netu - padam na twarz ze zmęczenia.
Święta ogólnie fajniutkie, ale młody coś chyba zeżarł i się przytruł, ogólnie od czterech dni ciągle płacze, wczoraj dostał mega wysypki, dziś zrobił giga kupę po pachy i jest nieco lepiej. Ogólnie wigilię spędziłam z nim i jego lekką gorączką na rękach. Wczoraj jakoś lepiej, ale dwie ostatnie noce to dramat, mam nadzieję, że dzisiejsza kupa naprawi mi syna... Jutro spróbujemy jakiegoś lekarza dorwać, musimy się przerejestrować, bo tu nowy lekarz i do niego dopchać. Mam nadzieję, że się uda...

Biedulek Piotrus mam nadzieje ze ta noc minie wam lepiej wirtulam mocno
U nas tez chyba cos mu zaszkodziło ma zrobił 4 zadkie mega kupy :baffled: i strasznie marudny od popołudnia nic dzisiaj ze stolu nie jadł tylko swoje jedzenko caly czas albo to zeby bo ma wielki slinotok i wszystko pakuje do buzi

biedne chore rybeczki!! duzo zdrowka zycze!!

u nas swieta ok!
tylko sie troche przejadlam!! ;-)

Patrycja swietny mikolaj!! super stroj!!

to ja pokaze mojego :-):

dscf5881800x600rm9.jpg

reklama
hejka!

zdjęcia superowe!!
U mnie wsio ok, świąta się skończyły. Ja już nawet się cieszę bo nic nie wypoczełam a wręcz odwrotnie.. Było jednak miło nie zaprzeczę.
W piątek szykuje sie u nas impreza urodzinowa dla męża, aż się boję co to będzie.. hyh

choróbkom życzę powrotu do zdrówka!

Do góry