reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
sorki ze tak nie z tej bajki i tutaj, ale zeby wam swiateczne nastroje zupelnie nie przeszly, zobaczcie mojego Mikolajka :-)

slodziutko wygladal w tym przebraniu :-) na tym zdjeciu niezbyt zadowolony, przez czape ;-) ale potem mu przeszlo i rozdal nam superanckie prezenty, tylko tata dostal rozge ;-) heheheh

kamila1983
Fanka BB :)
Filipek super 

Hej hej, świąteczne buziaczki dla wszystkich. Aenye - śliczny Mikołaj z Filipka - czerwony jego kolor :-)
Wszystkich nieudanym świętowaczom - buziaki i współczucia; wszystkim udanym - gratki i całuski :-) Dla choraczków serdeczne życzenia zdrówka :-)
Ja ciągle nie mogę dobrać się do netu - padam na twarz ze zmęczenia.
Święta ogólnie fajniutkie, ale młody coś chyba zeżarł i się przytruł, ogólnie od czterech dni ciągle płacze, wczoraj dostał mega wysypki, dziś zrobił giga kupę po pachy i jest nieco lepiej. Ogólnie wigilię spędziłam z nim i jego lekką gorączką na rękach. Wczoraj jakoś lepiej, ale dwie ostatnie noce to dramat, mam nadzieję, że dzisiejsza kupa naprawi mi syna... Jutro spróbujemy jakiegoś lekarza dorwać, musimy się przerejestrować, bo tu nowy lekarz i do niego dopchać. Mam nadzieję, że się uda...
Wszystkich nieudanym świętowaczom - buziaki i współczucia; wszystkim udanym - gratki i całuski :-) Dla choraczków serdeczne życzenia zdrówka :-)
Ja ciągle nie mogę dobrać się do netu - padam na twarz ze zmęczenia.
Święta ogólnie fajniutkie, ale młody coś chyba zeżarł i się przytruł, ogólnie od czterech dni ciągle płacze, wczoraj dostał mega wysypki, dziś zrobił giga kupę po pachy i jest nieco lepiej. Ogólnie wigilię spędziłam z nim i jego lekką gorączką na rękach. Wczoraj jakoś lepiej, ale dwie ostatnie noce to dramat, mam nadzieję, że dzisiejsza kupa naprawi mi syna... Jutro spróbujemy jakiegoś lekarza dorwać, musimy się przerejestrować, bo tu nowy lekarz i do niego dopchać. Mam nadzieję, że się uda...
kamila1983
Biedulek Piotrus mam nadzieje ze ta noc minie wam lepiej wirtulam mocno
U nas tez chyba cos mu zaszkodziło ma zrobił 4 zadkie mega kupy
i strasznie marudny od popołudnia nic dzisiaj ze stolu nie jadł tylko swoje jedzenko caly czas albo to zeby bo ma wielki slinotok i wszystko pakuje do buzi
U nas tez chyba cos mu zaszkodziło ma zrobił 4 zadkie mega kupy

kamila1983
Plumek Bomba 

..aenye
Mama grudniowa'06
jeeeeej, cudny! jaka fajowa czapa 

reklama
K
Kinga85
Gość
hejka!
zdjęcia superowe!!
U mnie wsio ok, świąta się skończyły. Ja już nawet się cieszę bo nic nie wypoczełam a wręcz odwrotnie.. Było jednak miło nie zaprzeczę.
W piątek szykuje sie u nas impreza urodzinowa dla męża, aż się boję co to będzie.. hyh
choróbkom życzę powrotu do zdrówka!
zdjęcia superowe!!
U mnie wsio ok, świąta się skończyły. Ja już nawet się cieszę bo nic nie wypoczełam a wręcz odwrotnie.. Było jednak miło nie zaprzeczę.
W piątek szykuje sie u nas impreza urodzinowa dla męża, aż się boję co to będzie.. hyh
choróbkom życzę powrotu do zdrówka!