reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate nie wiem jak pocieszyc.... ja tam nigdy nie mialam fazy na swieta itp... kurna szkoda ze do dity mam takkk daleko 702km nie moglyscie zrobic gdzies blizej???

reklama
Hehehe, atol:-D

Generalnie to TYLKO wino czerwone pół/wytrawne było
i tak było/jest od lat
wychodzi max. butelka na głowę na cały wieczór

ale ona sobie popijała w kuchni
wóde

dzisiaj rano ledwo wstała
i powtórka
mam mamę alkoholiczkę:baffled:

Dziwnie jest miec pijaca kobiete w rodzinie, i to mame... moj ojciec byl alkoholikiem, wieksza czesc rodziny tez, siostra mamy...same zenujace sytacje

pewnie ze bym chciala sie spotkac, ale i ja i T pracujemy, wiec nic z tego

a pytam tak z ciekawosci, bo pamietalam ze sie na sylestra umawialyscie

my w domu bedziemy siedziec, chyba ze nas w ostatniej chwili ktos ze znajomych zaprosi razem z dziecmi he he:-D

Kate kochana mocno wirtulam,nie weim co powiedzieć w takich sytuacjach:-(
głowa do góry i nie przejmuj się matką:no: masz swoją wspaniałą rodzinę:tak: a nią się nie martw-da sobie sama rade, niech te święta są dla Was wspaniałe:tak:
Dita ucałuj Natalkę od cioci-niech te choróbsko z niej szybkow wyjdzie i niech bedzie zdrowiutka i roześmiana-mocno wirtulam

U nas imprezka się udała:tak:
Spokojnej nocki Wam życzymy

Tak, tak:tak::tak::tak:
chcemy spędzić weekend i Sylwestra razem z Ditką i jej rodzinką:tak:
i mam nadzieję, że się uda /choroby won:-D/

Jak ktoś ma ochotę, to się możemy spotkać:tak:
Będzie wesoło:-)

Ach... co do mojej matki... szkoda gadać, bo to opowiadania na całą noc... grunt, że ja już nie mam z nią "swoich" problemów:happy2:
Ale czasem, to żenada, wstyd... ech...:baffled:

reklama
Do góry