reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
czesc dziewczyny ja mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!Mati ma taki kaszel ze szok odrywa mu sie i wogule kurcze a wczoraj bylo lepiej i smial sie ,a dzis rece mi opadaja:-:)-:)-:)-:)-(,a lekarz powiedzial ze tak ma byc (zeby tak kaszlal )bo nie osiadzie mu na plucach ,porazkanie moge go sluchac on tak sie meczy.
Czemu nasze dzieciaczki teraz tak choruja?
Moze przez ta zime dupiasta:wściekła/y:

kamila1983 nie łam się no coś ty! włącz sobie jakiś fajny film na dvd od razu bedzie ci lepiej:tak: ja wiem jak to jest bo mam męża informatyka który non stop ma coś do roboty i mało go w domu. Jak jestem sama to albo oglądam filmy albo wydzwaniam do kumpel i gadam godzinami (najlepiej sie wygadać);-) winko też pomaga.
Pozdrawiam 3maj się i głowa do góry;-)

joasia17 zdróweczka życzę Mateuszkowi, bidulek:-( to przez tą paskudną pogodę. Chociaż teraz to jest mróz wiec i tak już lepiej bo nie ma zarazków.
Pozdrawiam i ściaskam

Witam Laseczki

A ja dziś mam dzień wspomnień:tak::tak:
rok temu o tej godzinie mój synek sie rodził jeszcze:-D:-D
o 11.45 pierwszy raz położyli mi go na brzuchu i mogłam go przytulić...pocałować
jakie to było cudowne:-):-):-):-)
a dziś Słońce moje biega wesoło po domku:-D:-D
jak ja go KOCHAM!!!!!!!!!!!!

Miłego Dnia życzymy

hej hej :-)

ja wczoraj spotkalam sie z psiapsiolami i nie moglysmy sie nagadac. dzis tez sie spotykamy i tak pewnie az do ich wyjazdu po sylwku...
ale najpierw do ikei, brrr, ile znowu kasy pojdzie.. ale chociaz ladne mebelki beda :-)

buziam :-)

Joasiu, zdrówka dla maluszka:happy2:

Czarna, super wspomnienie, co?

Aenye, dziś jest chyba nawet jakiś dzień promocji w Ikei.

a ja położyłam gówienko i piję kawkę. uch, żeby to teściowa widziała...:shocked2::cool2::ninja2:

My dziś z Natka na prześwietleniu byliśmy, jutro będzie opis, ale zdjęcie nie bardzo - mnóstwo jej jeszcze zalega w tych oskrzelach i płucach... Jak jutro nie będzie lepiej to jeszcze na zastrzyki dożylne przejdziemy.
Jezu, niech się to wreszcie skończy.
Jeszcze dziś @ powinnam dostac i na razie wpisdu cisza.
Dzień przesrany po całości.

Dawidek - sto lat!!!

reklama
Do góry