reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Dawidkowi życzenia!!!

Stówka przystojniaku :tak: i dla mamusi też wszystkiego naj przecież to i twoje swieto Czarna :-)

reklama
Kulka no naprawdę super:-) cały czas myślę co było rok temu
o tej godzinie leżałam z Mały na sali poporodowej i szamał cycusia:-)
a teraz śpi w łóżeczku:tak:
Edytko całuski od Cioci dla Natki;-)i oby wszystko było dobrze-bez zastrzyków-3mamy mocno kciuki za niebieskooką ślicznotkę;-)
Kicia Patrycja śliczne zdjęcia maluszków:-D:-D
Kamilko no no i moje też:tak::tak: rok temu zostałam Mamusią:-D:-D

My Sylywka też w domu -sami:tak::tak: bedziemy coś oglądać na dvd lub TV:tak:
jak dla mnie to super-nie lubię Sylwestra-dzień jak codzień tylę że z fajerwerkami:-D

Witam się i ja dzisiaj. Nie mam zbytnio czasu wiec nie wiem co tam u was, bo mała nie daje mi spokoju.
Wyczytałam tylko że małą Nat chora: dużo zdrówka malutka.
Na 16 idziemy do lekarza ciekawe co tam w mojej małej paszczy się dzieje bo zaciekawie to to nie wygląda i nie pachnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czarna
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE A PRZEDEWSZYSTKIM SYNUSIA W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU
Co do sylwka to mamy rezerwacje na bal ale wszystko stoi pod wielkim znakiem "?" wsio zależy od zdrówka malutkiem:tak:

Witam poświątecznie:tak::tak::tak:

chociaż na drugi dzień było OK
pojechalismy do Pawła sis i poimprezowalismy
hehehe, pępkowe się piło:-D

A teraz siedzę w zimnym miejszkaniu
Paweł na budowie
nie kupił węgla i nie mam czym napalić
zimno, brrrrrrrrrr

!!! DAWIDEK STO LAT !!!

Witam wszystkich po świątecznej przerwie, mamy kilku chorowitków znowu,.... ale Natka Dity to chyba najbardziej ucierpiała przez tą chorobę :confused:teraz już chyba coraz lepiej co...???
Dla Wszystkich chorowitków szybkiego powrotu do zdrówka życzę , moja po świątecznych eskapadach też coś pokasływała wieczorkiem,
  • wykąpałam ją w soli z morza martwego,
  • nasmarowałam plecki klatkę piersiową i srtópki maścią
  • i na dobranoc lipka z malinkowym soczkiem
rano nie kasłała zobaczymy jak mi zda babcia relację po powrocie z pracy.

Śliczniusie te malutkie Mikołajki, aż mi się szkoda zrobiło że nie zrobiłam podobnego zdjęcia Alicji, może za rok jak nie zapomnę:sorry2:

U nas Święta powiedziała bym standard - 2x wigilia, mikołaj, prezenty i siedzenie za stołami przez dwa dni.
Dziewczyny nie martwcie się że coś nie wyszło w te Święta w marcu kolejne i może się da coś poprawić :tak:, choć szczerze współczuję rodzinnych problemów kieliszkowych, u mnie raczej wszyscy anty ale nie dlatego że nie piją w ogóle , raczej nikt nie ma ochoty ....bo chory bo prowadzi bo ciśnienie itp, a na urodzinkach był szampan winko i piwko, szampan wypity co do ostatniej kropelki a pozostałe trunki ledwo co tknięte, a wódeczkę jak zaproponowałam to nikt nie chciał ot taka rodzinka, choć nie powiem mój M ma złe wspomnienia z dzieciństwa też był problem z procentami ale się skończył ...... dlaczego nie wiemy, i nikt nie wraca do tamtych chwil.

Sylwester w domku , rodziców wysłaliśmy do teatru na spektakl sylwestrowy z okazji ich 35 rocznicy ślubu, i jakoś mi tak dobrze że nigdzie nie idziemy

Sto lat w zdrowiu i z uśmiechem na buziaku dla Dawidka !!!

My już po wizycie u dr a więc moja malutka ma Afty:wściekła/y: Zbyt intensywnie ząbkuje, przez co organizm ma osłabiony, różne g... bierze do buzi więc dopadło ją to cholerstwo. Nie stety nie jest groźne ale bardzoooo uciążliwe i bolesne. No nic trza odczekać to cholerstwo ale mam nadzieje że do Sylwka jej minie bo inaczej kasa na bal przepadnie:szok::-( ale co tam zdrówko małej naj najważniejsze.
Dita a jak tam twoja malutka dzisiaj??

hej hej
Mała zdrowieje (moim zdaniem) - w poprzednie dni tylko jęczała i przysypiąła, dziś albo spała albo rozrabiała - czyli moim zdaniem dużo lepiej.

Gorzej ze mną.
Wg 28 dniowego cyklu dziś powinnam mieć @, dupa, nie ma. Jestem roztrzęsiona, znerwicowana i przerażona - błagam o pocieszenia:
Natki choroba - stres, ostatnio byłam przeziębiona no i przede wszystkim nie ma powodu niby - gumy non stop, żadna nie pękła ani nic takiego nie teges... to dlaczego jestem przerażona???????
jeszcze wczoraj robiłam sobie test który mi został z jakiejś tam paczki negativ, a teraz mam obsesję.... - pliiiiiz - powiedzcie żem po prostu głupia:-:)-:)-:)-:)-(

Jezu, a jeśli jednak to się powieszę....

reklama
Do góry