hej moje kochane, piję kawkę mam więc chwilkę czasu...
Nadszedł wreszcie ten dzień - ,,jest taki dzień" Kocham wigilię, kocham Boże Narodzenie. W domciu jako tako posprzątane - uwielbiam jak jest tak pięknie, czysto, choinka już ubrana - śliczna, żywa, zabieram sie zaraz za pieczenie ciastka i za pakowanie prezentów...
Niestety małe nadal chore, bardzo powoli to choróbsko im przechodzi

Na Wigilie jedziemy do rodziców, jutro oni do nas przyjeżdżają a pojutrze są oficjalne zaręczyny mojej siostry....
Życze wam wszystkiego najlepszego (kolejność przypadkowa

)-
kate - życze dużo owocnej pracy, powodzenia w szkole, zdrowia i duuużo przyjaciół

I mam nadzieję że życzenia sobie złożymy osobiście.;-)
aenye - dużo miłości, ciepła i szczęśliwego rozwiązania w 2008,
roni - to samo co aenye+więcej słodyczy w życiu,
nonek - wszystkiego dobrego dla całej rodzinki oraz założenia neta, bo tęsknimy do was,
atol, lucky - dużo zdrowia dla maluchów, atl - więcej czasu na bb, lucky - więcej męża w domu.
sugar - całusy dla Iggiego i maleńkiej princessy - życzę dużo zdrowia, miłości, udanego białego szaleństwa niedługo
agaton - życzę powodzenia w pracy,
kinga - życzę zdrowia i znalezienia pracy
anitko - buziaki i częstszego odwiedzania bb
nieistotna - życzę miłości przede wszystkim, dużo klientów, niech sie skończą wreszcie kłopoty z kasą, przesyłam pozytywne wibracje
maja - całusy dla pyzuni, Marasa i ciebie oczywiście
kasia_z - oby w nowym mieszkanku żylo wam się wspaniale.
kulka - duuużo cierpliwości , zwłaszcza w kontaktach z teściową;-)
Agutka - dużo zdrowia i całusy dla maleńkiej.
Miłka - pogody ducha jak zawsze, duuużo cierpliwości do Milutka-Marudka, oraz powodzenia w pracy.
kasu - miłości
sa_raa - lepszego neta
czarna79 - całusy dla dziewczynek
czarna - dorotka - miłości, zdrowia i kaski;-)
pingwinek - zdrowia (nosek), miłości i bądź taka jak zawsze - uśmiechnięta i kochana.
kamila - uśmiechu slodyczy
Kicia - udanego powrotu do pracy, dużo klientów
aga - i cała cała reszta naszej grudniowej nacji - częstszych odwiedzin, dużo zdrowia i miości - a nszym wszystkim grudniowym bobasom - wieeelkie całusy od cioci dity, wujka Andrzeja oraz Alki i Natalki
hehe - że tez mi się chciało... tak jakoś przy kawce;-) spadam piec i pakowac prezenty - a to choinka dla WAS!!!!!!!!!!!!!