reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar padam ze śmiechu z tymi wkładkami:-):-):-)
niech zyją faceci:-D:-D:-D:-D

Sto latek zaległe dla Filipków
i sto latek dla Milenki:-D:-D
My roczek robimy w pierwszy dzień świąt-mam nadzieje że sie uda imprezka;-):tak:

reklama
Kochane...

z okazji świąt życzę Wam zdrowia, spokoju, miłości, przyjaźni... cała reszta w końcu nadejdzie sama:-):-):-)
Kasia, Paweł, Asia, Natalka

No i !!! STO LAT DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKÓW !!!

hej moje kochane, piję kawkę mam więc chwilkę czasu...
Nadszedł wreszcie ten dzień - ,,jest taki dzień" Kocham wigilię, kocham Boże Narodzenie. W domciu jako tako posprzątane - uwielbiam jak jest tak pięknie, czysto, choinka już ubrana - śliczna, żywa, zabieram sie zaraz za pieczenie ciastka i za pakowanie prezentów...
Niestety małe nadal chore, bardzo powoli to choróbsko im przechodzi:no:
Na Wigilie jedziemy do rodziców, jutro oni do nas przyjeżdżają a pojutrze są oficjalne zaręczyny mojej siostry....

Życze wam wszystkiego najlepszego (kolejność przypadkowa:cool2:)-

kate - życze dużo owocnej pracy, powodzenia w szkole, zdrowia i duuużo przyjaciół:tak:I mam nadzieję że życzenia sobie złożymy osobiście.;-)
aenye - dużo miłości, ciepła i szczęśliwego rozwiązania w 2008,
roni - to samo co aenye+więcej słodyczy w życiu,
nonek
- wszystkiego dobrego dla całej rodzinki oraz założenia neta, bo tęsknimy do was,
atol, lucky
- dużo zdrowia dla maluchów, atl - więcej czasu na bb, lucky - więcej męża w domu.
sugar - całusy dla Iggiego i maleńkiej princessy - życzę dużo zdrowia, miłości, udanego białego szaleństwa niedługo
agaton - życzę powodzenia w pracy,
kinga - życzę zdrowia i znalezienia pracy
anitko - buziaki i częstszego odwiedzania bb
nieistotna - życzę miłości przede wszystkim, dużo klientów, niech sie skończą wreszcie kłopoty z kasą, przesyłam pozytywne wibracje
maja - całusy dla pyzuni, Marasa i ciebie oczywiście
kasia_z - oby w nowym mieszkanku żylo wam się wspaniale.
kulka - duuużo cierpliwości , zwłaszcza w kontaktach z teściową;-)
Agutka - dużo zdrowia i całusy dla maleńkiej.
Miłka - pogody ducha jak zawsze, duuużo cierpliwości do Milutka-Marudka, oraz powodzenia w pracy.
kasu - miłości
sa_raa - lepszego neta
czarna79 - całusy dla dziewczynek
czarna - dorotka - miłości, zdrowia i kaski;-)
pingwinek - zdrowia (nosek), miłości i bądź taka jak zawsze - uśmiechnięta i kochana.
kamila - uśmiechu slodyczy
Kicia - udanego powrotu do pracy, dużo klientów
aga - i cała cała reszta naszej grudniowej nacji - częstszych odwiedzin, dużo zdrowia i miości - a nszym wszystkim grudniowym bobasom - wieeelkie całusy od cioci dity, wujka Andrzeja oraz Alki i Natalki:tak:

hehe - że tez mi się chciało... tak jakoś przy kawce;-) spadam piec i pakowac prezenty - a to choinka dla WAS!!!!!!!!!!!!!

Ślicznie za zyczenia dziekujemy :-)
U nas jeszcze prawie nic nie gotowe zaraz bede piec ciasto robic kure w zurawinie kutie łazanki uszka czerwony barszcz :confused: ale tego duzo :szok:
Wiec chce wam dziewczyny zyczyć w tym dniu
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju i powiedzieć że fajnie że jesteście tu

A dla wszystkich maluchów Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki, przed domem bałwana

Moje Kochane. Dla wielu z Was to drugie BB-owe wspolne Swieta.
Moje z Wami pierwsze...jak ten rok szybko minal. Chcialabym zlozyc zalegle STO LAT WSZYSTKIM GRUDNIOWYM ROCZNIAKOM a z okazji Swiat:

W BETLEJEM MIEŚCIE ZBAWICIEL SIE RODZI... NIECH SIE WAM MILI NAJLEPIEJ POWODZI. NIECH WAM SŁUŻY SZCZĘŚCIE O KAŻDEJ GODZINIE I NIECH WAS DOBREGO NIC W ZYCIU NIE MINIE
ZYCZA MAJA, MAREK I MARIKA.

Dziewczyny z calego serca zycze Wam wesolych Swiat, cudownej rodzinnej atmosfery przez caly czas Ich trwania, a po Nich wiele wspanialych wspomnień:-)

Uwielbiam Swieta Bozego Narodzenia:happy2:

witamy w świąteczny poranek i zaczynamy od życzeń

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku
życzymy: Zdrowia i Spokoju,
Lepszego Jutra i Samych Pogodnych Dni,
a przede wszystkim Wszelkiej Pomyślności
i Spełnionych WszelkichMarzeń

i wszystkim roczniakom (tym zaległym i tym przyszłm) i ich rodzicom wszystkiego najlepszego!!!

Olivierek, Malwina i Tomasz

HEJ DZIEWCZYNY !!!!!skladam wam szczere życzenia
BY Wam wszystko pasowało,
by kłopotów bylo mało,
byscie zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by sie wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!!
życzy cała moja familia

reklama
Do góry