reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

JAAAAAAAAAA!!!!! NUNUŚ CHODZI!!!!!!! NA ROCZEK!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Jezusienku, ale to cudnie wyglada :-D jaki wspanialy prezent na roczek nam sprawil :-) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!
smiga glownie za kotem ;-) i wola na niego 'tote tote tote' ;-)

dobra tyle, musze spadac sprzatac i szalec urodzinkowo :-D

buziam sobotnio!

reklama
gratulacje Aenye ;) To rzeczywiscie swietna sprawa z tym ze maly zaczal chodzic, pamietam jak ryczalam jak Agatka zaczela ;) cudo!!

My w koncu dzisiaj zakonczylismy sprawe prezentow ;) i w ogole przedswiatecznych zakupow, ale niestety dzisiaj musze chaupe posprzatac co mnie przeraza grrr... ale za to nakupilam w ikei swieczeki i innych dupereli i sobie swiatecznie domek przzystroimy ;)

W ogole odkad pracuje niewiele mam czasu a jak juz wracam do domku tio nic mi sie nie chce, ale fajnie mi sie pracuje i jestem b. zadowolona ;) W poniedzialek siedzimy w firmie do 13 i nawet sie ciesze, przynajmniej nie bede musiala pomogac w swiatecznych przygotowaniach

A i jeszcze jedno chcialam wszystkim grudniowym dzieciaczkom zyczyc wszystkiego najlepszego z okazji Waszych urodzin!! Buziaczki dla wszystkich :)

Pozdrawiam,

E.

Stówka dla Milenki :tak: niech nam rośnie duza i dla mamusi sto buziaków :-)

Aenya super Ze Filipek taki prezent wam zrobił :-) u nas dokładnie tak samo super uczucie :cool2: no i udanej impreki tortowej wam zyczę

A ja własnie sprzatnęłam jako tako bo juz nie bede miała kiedy jutro z samego rana do ikei jedziemy do Wawy po meble do kuchni wrócimy pewnie po nocy nie chce mi sie jak cholera ale potem nie bedzie kiedy a sylwester chcemy u siebie wkoncu :cool2: fajnie bedzie samemu nareszcie

Agaton fajnie że jesteś zadowoloma z pracy :tak:

Wszystkiego najlepszeg dla Milenki z okazji roczku!
buziaczki kruszynko***
sto lat!

u nas po miprezie. Goscie wyszli niedawno, Filipek był juz bardzo zmęczony no i nie dało się posiedzieć dłużej bo nie chcial sam spać w pokoiku słysząc gości zaraz obok. Było bardzo fajnie! Zdjęcia pokażę dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam!

aenye super że synuś już chodzi! gratki!

Dziewczyny jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!:-)
paa

Ditka - luzik:tak::tak::tak: chciałbym jechać w sobotę o 3 rano:baffled:
na narty wy nas, a na basen my was:-):-D:-):-D

Patrycja - no gratulacje:tak::-)

Dzisiaj bylismy się lansować, hehehe;-) na Bielanach... i ja pier dole:szok: co się dzieje
ale kupiłam sobie piękną kurtkę w Cubusie, na przecenie z 300 na 150 miodzio:happy2:
A teraz spadam na kapiel i masażyk erotyczny... ach.... miodzio:-)
Bużka dla Wszystkich

i....

!!! MILENKO KOCHANA STO LAT !!!

Sto lat zaległe dla wszystkich kochanych i słodkich roczniaczków, chowajcie sie zdrowo i radośnie.

Od całej mojej rodzinki dla Was kochane dziewczynki i dla Waszych rodzinkek
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Was aniołek ode nas uściśnie i przekaże serdeczne życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!
82xhm60.jpg

ejo ejo :-)

my po roczkowym szalenstwie, bylo super :-D kinderbal jak sie patrzy, czapeczki, baloniki, girlandy 'happy birthday' ;-) i piekny stol, dwa pyszne torty (jeden z delicji sredniawka wygladal, ale byl pycha, a drugi zrobila moja sis na prezent :-D) prezenty superudane, nawet bedzie na jakies cus do pokoiku :-) a Fiolek grzeczniusi, kochany, wszystko po prostu ekstra :-D

dzis za to sie wk.. ostro, bo zamowiony przeze mnie dysk zostal SPRZEDANY!!! komus innemu!!! nosz ku.rwa.. i to ponoc dlatego, ze "mowilam, ze bede w sobote, a mnie nie bylo". no ja pie.rdole!!! a dzwonilam, ze nie uda mi sie przyjsc i bede dzisiaj..
niewazne, swieta za pasem, trzeba sie cieszyc :dry::-D

I DLATEGO CHCIALABYM ZYCZYC WAM, KOCHANE MOJE, NAJCUDNIEJSZYCH SWIAT W ZYCIU,
pysznego zareuka, grzecznych dzieciaszkow, udanych prezentow, zero stresow, dlugich i spokojnych nocy, milosci, radosci i szczescia :-) i pod choinka, i w Nowym Roku :-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.

Życzy cała nasza rodzinka

reklama
helou laski
u mnie urwanie glowy
moja mam rozwalona nalopatki z goraczka 38

ja nie odespalam piatku gdzie bylismy na imprezie urodzinowej mojej kumpeli i wrocilismy o 6 i jestem detka
do tego cala chate musialam ogarnac, moj facet mnie wkurza ostatnio jak nie wiem, dzisiaj pojechal do manufaktury pokupowac jakies bzdety i mial zaplacic jakas moja rate z ikei i ch.uj- nie zaplacil bo byly kolejki i mu sie nie chcialo!!! wiec i dopierdziela pewnie jakies odsetki
a zamiast wkladek laktacyjnych kupil mi wkladki discreet :baffled: normalnie wypcham sobie stanik chyba gazetami
- generalnie kociokwik

i jeszcze wczoraj moja Lolka postanowilam zwiac z jakimis dwoma kundlami ( a ma cieczke) i przez 2h szukalismy jej na rowerach po jakichs ciemnych lasach o 22, wynik taki ze mam zakwasy- durna znalazla sie sama pod domem cala umorusana i z 100 dziadow w futrze

prezenty na szczescie wszystkie sa i tylko musze zapakowac :cool2:
wigilia u cioci po drugiej stronie ulicy hehe

skladam zalegle zyczenia wszystkim pieknym grudniowym bobasom!!!
ale to szybko minelo
szok

Do góry