reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasiu, śliczna pocztówka:happy2:dziękować:tak:

Nieistotna, szkoda że nie widziałam wcześniej. chyba bym wzięła tę kieckę:cool2:

Lucky, spokojnie, jeszcze będzie impreza. Mały i tak nie wie czy to teraz czy za parę dni;-)

ejo ejo

zyje ale nie mam kiedy zagladac na bb

dzieki za zyczonka, zalegle najlepsze:-D

lucku, Helen tez nie miala roczku, robie jej w Wigilie, mam zamowiony tort, goscie bede:-D

ja mam ostatnio urwanie glowy,

oprocz normalnych przedswiatecznych przygotowan

przyjechala moja siostra z USA i wczoraj ja odbieralam, na szczescie wieczorem wyprawilam do Bialegostoku he he:-p

w aptece urwanie glowy, zawsze przed swietami, ludzie sie zachowuja jakby swiat sie mial skonczyc

dostalam klucze od sasiadow(jak zwykle) i opiekuje sie ich mieszkaniem, kwiatkami i zolwiem

wczoraj zolw glodowal, bo nie mialam kiedy mu dac jesc, ale mam nadzieje ze dal rade:-p

pozdrawiam was serdecznie i zycze wesolych swiat, jakbym juz to nie zajrzala, pa

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów.

Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Witam kawusiowo.

Moja dwa glony chore, wczoraj jedna była u lekarza, dziś z drugą Andrzej idzie.
Obie mają tego samego wirusa - mają wysoką gorączkę i kaszel
Alka majaczyła w nocy, krzyczała,że jakaś piłka się pompuje i nie moze przestać i na nią się toczy (nie przez sen, była całkiem rozbudzona ale i rozpalona) jezu, aż sama się bałam:szok:

reklama
I ja witam kawusiowo.

Dita tylko współczuć, dużo zdrówka dla laleczek.

Moja znów ząbkuje.:szok::-p

A ja mam tyle sprzatania przed świętami a mi się nie chce normalnie, posprzątałam TYLKO jedną szafkę w kuchni :zawstydzona/y:i teraz siedze przed komp i pije kawkę:-p A jeszcze musze zakupy zrobic, bigos wstawić i prezent dla M kupić:szok::szok::szok: (h..j wie co!!!) Nie mówić o podstawowych codziennych czynnościach:shocked2: Normalnie aż jestem przerażona chyba Red bulla jakiegoś musze sobie strzelić. A jutro jeszcze zaślubiny mojego brata:szok:;-) to i solarka by się przydała na poprawienie karnacji;-) Ale KIEDY:confused::confused::confused:
Ale sobie ulżyłam nad swoim lenistwem:zawstydzona/y::baffled:

Do góry