reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam sie kawusiowo :)
Juz zaliczyłam kosmetyczke skoro swit :-D z małym poszlismy sie zrobic na bustwo tzn ja a on grzecznie siedział bawiac sie ozdobami do paznokci :-D
pogoda do dupy wiec juz na spacer nie idziemy cos u nas pada nie moge rozgryzc co czy snieg czy deszcz:confused:
Czarna super łózko :tak: jakiej to firmy?
Sara u was tak wczesnie sie stroi choinkę? U nas dzień przed wigilią :cool2:

reklama
Kamila dzieki za pamiec, nie zniknelam tylko czasu brak:dry:
przygotowujemy sie na swieta, w pt wracamy do domu i jestesmy bardzo zabiegani:sorry2:
DLA WSZYSTKICH ROCZNIACZKOW NAJLEPSZE ZYCZONKA!!! STO LAT:tak::-)

Jejku dziewczyny dziekujemy za piekne zyczonka.
Ja jak zwykle w biegu...nie mam czasu na kompa...z tesciowa super mi sie rozmawia.
Naprawde w porzadku z niej babka.
Pyzula spi.
Ale juz mi sie chce do domku...nowego domku. Maras wszystko sam przeprowadzil.
A ja jestem ciekawa jak to wszystko wyglada.
A do polowy stycznia daleko.
Musze kupic bilet powrotny.

A zapomnilalam Wam powiedziec ze Marika zrobila to samo co jej tatus na roczkowych wrozbach.
Najpierw wziela rozaniec i zakladala go jak korale a poaniej kase do kieliszka wrzucila jak tatus hehe.

troszkę mamy tych roczniaków , a my z Alicją znowu śpiewamy
Sto Lat.... Sto Lat... i zdrówka i szcęścia dla Mateuszka i Mariki

joasiu z tymi zdjęciami to jeżeli chodzi o dostęp do wątku to wklej na "zdjęcia grudniowych dzieciaczków" ja dzisiaj też tam wkleję i dziewczyny podzielcie się z nami każda chociaż jednym zdjęciem z urodzinek dzieciaczków, oczywiście jeżeli możecie:sorry2:

lucky a po co tą cytrynką przed włożeniem do zamrażalnika???:confused:

Dita jest tzn kaca chyba nie ma;-)

hej kochane, nie odzywam sie ostatnio, bo nie mam kiedy.. wykanczamy mieszkanko, zeby dalo sie w nim zamieszkac i na dodatek szykujemy sie na swieta (u mnie zawsze mnostwo prezentow do wymyslenia, znalezienia, kupienia, zapakowania). nadal u rodzicow z F., D. u swoich. powoli konczy sie nam zapieprz allegrowy i chociaz tu troche ulgi.
mam straszny dylemat, co z roczkiem, nie wiem.. chcialabym zrobic w sobote, 22-go, ale nie bardzo mam gdzie... a beda 22 osoby jak juz!!!! i nie mam za bardzo jak zrobic tego u siebie na nowym, bo drzwi nie mam, stol maly, nie mam krzesel.. to wiadomo, pozyczyc mozna, ale w sumie jak myslalam o kameralnej imprezce, to mialam na mysli najblizsza rodzine, ale jak ja zliczylam, to wyszlo 22 os...
debilizm :-(
mama proponuje, by w nowej knajpie zrobic, ale chcialabym sama sponsorowac to swieto, a to wyjdzie drogo...
a z drugiej strony nie wyobrazam sobie nie zrobic roczku :-(

eeeech
najgorsze, ze jak nie wymysle nic, to nie bede miala ani tortu, ani w ogole nic, nie uprzedze ludzi o tym, nikt sie nie przygotuje i tyle bedzie. ech.

sto lat dla kolejnych babli :tak:

kasia poki co z dwojka jest bezproblemowo :cool2:
codziennie przychodzi opiekunka do ignasia tak od 10 do momentu jak moja mam wraca z pracy czyli ok 15
ale tez dlatego ze robimy pokoj maluchom i ciagle cos tam knujemy
poza tym rak do pomocy tutaj od groma

no i juz nie bede sie chwalic ze mam dzieci jesli chodzi o grzecznosc w wersji LUX :-D

reklama
Do góry