reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czarna dziękuje dziś juz dobrze,spaliśmy całą noc do 7.30;-)
kupki jeszcze nie robił więc dokładnie jeszcze nie wiem czy się poprawiło na dobre:blink:
ale apetyt ma i ładnie je:tak:;-)
czarna a mówią żeby płukać gardło wodą (przegot) z solą że pomaga;-):confused:

goraczka spadla :tak:
zebow niet, null
ale doktorka zartowala ze pod choinke jeden napewno bedzie bo dziasla rozpulchnione

a tak wogole to czesc laski

Nieistotna nie pocieszesze Cie moja goraczkowla prawie 2 tyg :tak:zanim jej pierwszy zabek wylazł- z poczatku bardzo wyska miala temp a pozniej tak 37,5.:-( A teraz zebole jej wylaza jeden za drugim:szok:

Kasia fajny zawód,:tak: a nie tak jak ja ekonomista jakich wielu, ale jeszcze nie zrezygnowałam z rehabilitacji na którą miałam iść przed ciążą ,niech tylko Alicja będzie samodzielniejsza to planuję iść.
a co do mojej ciąży to ciekawe jak by było gdybym sama lekarza nie pokierowała na jakie badania chcę iść, jak szłam do niego na wizytę to czułam że on czekał jakie pytanie mu znowu zadam na które nie będzie umiał odpowiedzieć kiedyś powiedział mi niech mi pani napisze co chce pani wiedzieć ja się przygotuję to porozmawiamy:cool:.
Ten mój ZAFL składa się z 2 rodzai przeciwciał on kazał zrobić tylko jeden typ sama na własną rękę zrobiłam drugi kierując się wiadomościami z internetu, i oczywiście ten drugi wskazywał na chorobę, i tak w ogóle to jeździłam do lekarza do W-wa, a ten u mnie to taki wrazie co jakby coś się działo to tak w skrócie..... a zmierzam do tego że medycyna a i owszem rozwinięta ale ile trzeba mieć szczęścia co by do dobrego lekarza trafić.
Kate ciekawe czy u mnie z Alicją nie było tak samo jak z Wiktorkiem, jak byłam u lekarza w czwartek wieczorem to powiedział że do porodu daleko bo wszystko jeszcze wysoko a z piątku na sobotę urodziłam tez cc a wody były dosłownie brunatne , ale nigdy mi nie powiedzieli dlaczego?:no:
Nieistotna byłby fajny i orygialny prezent pod choinkę od Filipka -zębole, no może chociaż jeden:sorry2:
Pingwinku - lot super, nos super, Mercunia super czego więcej chcieć:blink:
Kamila więcFilipek przystojniak, śliczny i wysoki :tak:

reklama
Olafek dziekuje ciociom za zyczenia!!!!!!!!!!!!

niesamowite kiedy ten rok zlecial??
bardzo wzruszajacy dzien dzisiaj, piewsze urodzinki!!
jutro mamy imprezke , mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie :tak:

Do góry