reklama
Halo w piąteczekkocham weekend
obaliłam pół winka i sprawdzam co tam u Was ciekawego się dzieje ;-)
sama pijesz?
Wszystkiego najlepszego dla Olafa!
Hej hej. U mnie dziś same dobre wieści - poczta dostarczyła zaginione prezenty, u D. podwyżka, którą sam wynegocjował i super mu poszło. jakieś wieśniaki co się pomyliły z prezentami odpowiedziały że wyślą niezwłocznie wersję poprawioną...
D. ma urlop między świętami i nowym rokiem - pierwszy raz tak długo w tym roku będzie nie w pracy :-) I ostatni ;-)
Poza tym małzonek chory coś - mam nazdieję że sam się zarazą zaraził i nas oszczędzi. Ja wczoraj byłam padła ale dziś ok. Ostatnio przechodzę choroby w sposób dziwny - mam 2 godziny objawy i znikają...oby tak dalej
Nieistotna, mój mąż robił za 27 zł, myślę że między 25 a 40 za wymaz z antybiogramem.
Agutka - fakt, czasem trzeba być mądrzejszym niż lekarz ;-)
Ale generalnie też dużo rzeczy prywatnie można zrobić np badania. I net to błogosławione źródło informacji. Ja z moją cholestazą przynajmiej dużo skorzystałam.
A w ogóle wczoraj...
Czekamy wieczorem na materac do łóżka czekamy. Nagle dzwonek - "kucyka mam". Darek lekko oniemiał ale wpuścił dziada. Okazalo się że to łosiek na biegunach na roczek dla młodego. Ale generalnie główkował dwie minuty usiłując wykryć tajny związek między kucykiem a materacem (końskie włosie czy co?)

Wielkie urodzinowe buziaczki dla Olafka!!!
D. ma urlop między świętami i nowym rokiem - pierwszy raz tak długo w tym roku będzie nie w pracy :-) I ostatni ;-)
Poza tym małzonek chory coś - mam nazdieję że sam się zarazą zaraził i nas oszczędzi. Ja wczoraj byłam padła ale dziś ok. Ostatnio przechodzę choroby w sposób dziwny - mam 2 godziny objawy i znikają...oby tak dalej
Nieistotna, mój mąż robił za 27 zł, myślę że między 25 a 40 za wymaz z antybiogramem.
Agutka - fakt, czasem trzeba być mądrzejszym niż lekarz ;-)
Ale generalnie też dużo rzeczy prywatnie można zrobić np badania. I net to błogosławione źródło informacji. Ja z moją cholestazą przynajmiej dużo skorzystałam.

A w ogóle wczoraj...
Czekamy wieczorem na materac do łóżka czekamy. Nagle dzwonek - "kucyka mam". Darek lekko oniemiał ale wpuścił dziada. Okazalo się że to łosiek na biegunach na roczek dla młodego. Ale generalnie główkował dwie minuty usiłując wykryć tajny związek między kucykiem a materacem (końskie włosie czy co?)

Wielkie urodzinowe buziaczki dla Olafka!!!
K
Kinga85
Gość
sorki dziewczyny że nic nie skomentuje ale strasznie sie czuje
:-(
od rana tragedia, głowa napierdziela mnie okropnie i mam temperature:-(
kuźwa no:-( jak nie urok to sraczka.
Teraz tak czesto sie do mnie coś przyplątuje:-( A najgorzej zawsze boje sie o Filka żeby sie nie zaraził bo wtedy to już wogóle tylko sie powiesić:-(
ide spać.
baj

od rana tragedia, głowa napierdziela mnie okropnie i mam temperature:-(
kuźwa no:-( jak nie urok to sraczka.
Teraz tak czesto sie do mnie coś przyplątuje:-( A najgorzej zawsze boje sie o Filka żeby sie nie zaraził bo wtedy to już wogóle tylko sie powiesić:-(
ide spać.
baj
joasia17
grudniowa mamka 2006
Skonczylam na dzisiaj,jeszcze jutro:-(.Dziwicie sie z kat 30osob
otoz,mam 5 siostr, kazda ma po2 lub 3dzieci doroslych,no i rodzenstwo meza ,dziadkowie.I sie na zbieralo.nie wiem jak to wytrzymam:-(.Myslalam ze przyjda chrzesni dziadkowie,a tu szok
.

witam wieczorowo.
Miłka stukam sie ale piwkiem;-)
Kasia_z gratulacje fantastyczne zakończenie roku, oby i początek następnego był pełnen dobrych wiadomości. A z kucyka normalnie to się uśmiałam

Kinga dużo zdrówka życze. Oby chorubstwo omineło Filipka. bo chore dziecie to tragedia
Sa_raa sprzątaj maleńka, sprzątaj.Trzeba cierpieć jak się opier.... codziennie (żarcik) A tak na poważnie to szczerze niezazdroszcze

Wow za niespełna godzinkę twój synuś kończy roczek
)
Dita jak tam dołek zakopany czy pogłębił się

Joasia jeśli można to zapytam, a kiedy ta twoja gwiazda ma dokładnie roczek? U mnie było 23 osoby ale to tylko 2/3 z tego co miało być
Zarówno ja jak i m mamy liczne rodzeństwo
i niewyobrażam sobie inaczej;-)
A ja jestem padnięta po aerobicu teraz wykapana i pachnąca siedze przed kompem z sącze piwko co by się odpreżyć
A tu ciaszaaaaaaaaaaaa
Miłka stukam sie ale piwkiem;-)
Kasia_z gratulacje fantastyczne zakończenie roku, oby i początek następnego był pełnen dobrych wiadomości. A z kucyka normalnie to się uśmiałam

Kinga dużo zdrówka życze. Oby chorubstwo omineło Filipka. bo chore dziecie to tragedia
Sa_raa sprzątaj maleńka, sprzątaj.Trzeba cierpieć jak się opier.... codziennie (żarcik) A tak na poważnie to szczerze niezazdroszcze

Wow za niespełna godzinkę twój synuś kończy roczek
Dita jak tam dołek zakopany czy pogłębił się

Joasia jeśli można to zapytam, a kiedy ta twoja gwiazda ma dokładnie roczek? U mnie było 23 osoby ale to tylko 2/3 z tego co miało być

A ja jestem padnięta po aerobicu teraz wykapana i pachnąca siedze przed kompem z sącze piwko co by się odpreżyć

reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
jak sie ciesze ze mnie szykowanie roczku ominelo
robilam w restauracji wyszlo po 28zl od osoby z tortem po 32zl
wiec nie jest tragicznie
Filip dzielnie znosi zastrzyki
tylko ze zaczela sie jakas wysypka :-(
nie wiem o co chodzi, narazie to pojedyncze czerwone kropki na calym ciele
pielegniarka mowila ze moze to uczulenie na lek i gdyby sie nasililo to mam sie zglosic do lekarza
a moze on ma poprostu 2 raz 3 dniowke i niepotrzebnie go faszeruja antybiotykiem
nie wiem nie wiem fak fak

uszka ma normalne i moza je macac, nie marudzi wcale
robilam w restauracji wyszlo po 28zl od osoby z tortem po 32zl
wiec nie jest tragicznie
Filip dzielnie znosi zastrzyki
tylko ze zaczela sie jakas wysypka :-(
nie wiem o co chodzi, narazie to pojedyncze czerwone kropki na calym ciele
pielegniarka mowila ze moze to uczulenie na lek i gdyby sie nasililo to mam sie zglosic do lekarza
a moze on ma poprostu 2 raz 3 dniowke i niepotrzebnie go faszeruja antybiotykiem
nie wiem nie wiem fak fak

uszka ma normalne i moza je macac, nie marudzi wcale