reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Halo w piąteczek :cool2: kocham weekend :tak: obaliłam pół winka i sprawdzam co tam u Was ciekawego się dzieje ;-)

Dita co to za dół

STO LAT DLA OLAFKA :-)

reklama
Hej hej. U mnie dziś same dobre wieści - poczta dostarczyła zaginione prezenty, u D. podwyżka, którą sam wynegocjował i super mu poszło. jakieś wieśniaki co się pomyliły z prezentami odpowiedziały że wyślą niezwłocznie wersję poprawioną...
D. ma urlop między świętami i nowym rokiem - pierwszy raz tak długo w tym roku będzie nie w pracy :-) I ostatni ;-)

Poza tym małzonek chory coś - mam nazdieję że sam się zarazą zaraził i nas oszczędzi. Ja wczoraj byłam padła ale dziś ok. Ostatnio przechodzę choroby w sposób dziwny - mam 2 godziny objawy i znikają...oby tak dalej

Nieistotna, mój mąż robił za 27 zł, myślę że między 25 a 40 za wymaz z antybiogramem.
Agutka - fakt, czasem trzeba być mądrzejszym niż lekarz ;-)
Ale generalnie też dużo rzeczy prywatnie można zrobić np badania. I net to błogosławione źródło informacji. Ja z moją cholestazą przynajmiej dużo skorzystałam. :happy2:

A w ogóle wczoraj...
Czekamy wieczorem na materac do łóżka czekamy. Nagle dzwonek - "kucyka mam". Darek lekko oniemiał ale wpuścił dziada. Okazalo się że to łosiek na biegunach na roczek dla młodego. Ale generalnie główkował dwie minuty usiłując wykryć tajny związek między kucykiem a materacem (końskie włosie czy co?) :-D:-D:-D

Wielkie urodzinowe buziaczki dla Olafka!!!

Tak to jest jak puścić chłopa do sklepu. Miał kupić mleko modyfikowane a kupił zwykłe mleko w proszku, na którym było napisane, że nie nadaje się dla niemowląt poniżej 12 miesiąca życia. Czyli w/g niego dla Olka się nadaje:baffled:

sorki dziewczyny że nic nie skomentuje ale strasznie sie czuje:baffled::-(
od rana tragedia, głowa napierdziela mnie okropnie i mam temperature:-(
kuźwa no:-( jak nie urok to sraczka.
Teraz tak czesto sie do mnie coś przyplątuje:-( A najgorzej zawsze boje sie o Filka żeby sie nie zaraził bo wtedy to już wogóle tylko sie powiesić:-(

ide spać.
baj

Ja na sekunde złożyc Plumeczkowi najserdeczniejsze życzenia
Rośnij zdrowy, duży i szczęśliwy!!!!!!!!

jezu sprzątam przed roczkiem nie wiem czy się w rok z tym obrobie a co dopiero w kilka gdzin:baffled:

Skonczylam na dzisiaj,jeszcze jutro:-(.Dziwicie sie z kat 30osob :szok:otoz,mam 5 siostr, kazda ma po2 lub 3dzieci doroslych,no i rodzenstwo meza ,dziadkowie.I sie na zbieralo.nie wiem jak to wytrzymam:-(.Myslalam ze przyjda chrzesni dziadkowie,a tu szok:szok:.

witam wieczorowo.

Miłka stukam sie ale piwkiem;-)
Kasia_z gratulacje fantastyczne zakończenie roku, oby i początek następnego był pełnen dobrych wiadomości. A z kucyka normalnie to się uśmiałam:-D:-D:-D

Kinga dużo zdrówka życze. Oby chorubstwo omineło Filipka. bo chore dziecie to tragedia

Sa_raa sprzątaj maleńka, sprzątaj.Trzeba cierpieć jak się opier.... codziennie (żarcik) A tak na poważnie to szczerze niezazdroszcze:no::-p:no::-D
Wow za niespełna godzinkę twój synuś kończy roczek:))
Dita jak tam dołek zakopany czy pogłębił się:confused::-p
Joasia jeśli można to zapytam, a kiedy ta twoja gwiazda ma dokładnie roczek? U mnie było 23 osoby ale to tylko 2/3 z tego co miało być:-p Zarówno ja jak i m mamy liczne rodzeństwo:tak: i niewyobrażam sobie inaczej;-)

A ja jestem padnięta po aerobicu teraz wykapana i pachnąca siedze przed kompem z sącze piwko co by się odpreżyć:-p A tu ciaszaaaaaaaaaaaa:szok:

reklama
jak sie ciesze ze mnie szykowanie roczku ominelo
robilam w restauracji wyszlo po 28zl od osoby z tortem po 32zl
wiec nie jest tragicznie

Filip dzielnie znosi zastrzyki
tylko ze zaczela sie jakas wysypka :-(
nie wiem o co chodzi, narazie to pojedyncze czerwone kropki na calym ciele
pielegniarka mowila ze moze to uczulenie na lek i gdyby sie nasililo to mam sie zglosic do lekarza
a moze on ma poprostu 2 raz 3 dniowke i niepotrzebnie go faszeruja antybiotykiem
nie wiem nie wiem fak fak :dry::wściekła/y::wściekła/y:
uszka ma normalne i moza je macac, nie marudzi wcale

Do góry