reklama
Witajcie Kochane
My z mala juz we Francji. W domku bylo git, dziatkowie sie zajmowali mala i wogole nie bylo problemow, moj tata sie fantastycznie z nia bawi, a mama identycznie jak we Wloszech...szkoda gadac. Oczywiscie pod wzgledem opieki, inuicji jest the best, czego o tacie nie moge napisac...zapomnial raz dac malej obiadku

i ta bidulka z glodu i placzu po prostu usnela mu na rekach
Ja sie czuje juz dobrze, wczoraj mi wyciagneli mega plytki z nosa, bolalo ale dalo sie przezyc bo zrobili to szybko. Nos w koncu mnie nie boli i powoli odzyskuje swoje funkcje ;-);-)
W samolocie mala ekstra grzeczna az stewardesy sie dziwily i sie zastanawialy czy aby ona nie ma zapedow na podniebny zawod.Jakby nie bylo to juz 9 lot byl!!!
Caluje i znikam do meza.
My z mala juz we Francji. W domku bylo git, dziatkowie sie zajmowali mala i wogole nie bylo problemow, moj tata sie fantastycznie z nia bawi, a mama identycznie jak we Wloszech...szkoda gadac. Oczywiscie pod wzgledem opieki, inuicji jest the best, czego o tacie nie moge napisac...zapomnial raz dac malej obiadku

Ja sie czuje juz dobrze, wczoraj mi wyciagneli mega plytki z nosa, bolalo ale dalo sie przezyc bo zrobili to szybko. Nos w koncu mnie nie boli i powoli odzyskuje swoje funkcje ;-);-)
W samolocie mala ekstra grzeczna az stewardesy sie dziwily i sie zastanawialy czy aby ona nie ma zapedow na podniebny zawod.Jakby nie bylo to juz 9 lot byl!!!
Caluje i znikam do meza.
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Czarna mam nadzieje ze szybko wrocicie do zdrowia
Kasia ja nie mam sil do tych debili lekarzy, zaden debil nie wpadnie na pomysl by zrobic wymaz
wlasciwie bierze zastrzyki a tak do konca nie jestem przekonana czy slusznie
bo ja w to ucho nadal nie wierze
razie efekt jest taki ze goraczka spadla do 37.5 38 i nie rosnie
wiem ze duzo zdrowych ludzi "ma w sobie" pneumokoki ale nie jestem swiadoma
a w przypadku tego dziecka swiadomosc ze ma pneumokoki sprawia ze nie zblize Filipa do niej, chocbym miala zerwac znajomosc (bo to malo wazna znajomosc)
W sumie nie mieli stycznosci od 2 miesiecy wiec git, bo niby ona zalapala je teraz w szpitalu
Kasia orientujesz sie ile kosztuje zrobienie prywatnie takie wymazu z gardelka czy nosa?
Kasia ja nie mam sil do tych debili lekarzy, zaden debil nie wpadnie na pomysl by zrobic wymaz
wlasciwie bierze zastrzyki a tak do konca nie jestem przekonana czy slusznie
bo ja w to ucho nadal nie wierze
razie efekt jest taki ze goraczka spadla do 37.5 38 i nie rosnie
wiem ze duzo zdrowych ludzi "ma w sobie" pneumokoki ale nie jestem swiadoma
a w przypadku tego dziecka swiadomosc ze ma pneumokoki sprawia ze nie zblize Filipa do niej, chocbym miala zerwac znajomosc (bo to malo wazna znajomosc)
W sumie nie mieli stycznosci od 2 miesiecy wiec git, bo niby ona zalapala je teraz w szpitalu
Kasia orientujesz sie ile kosztuje zrobienie prywatnie takie wymazu z gardelka czy nosa?
Nieistotna
Kate less powitaj malenka od nas 
super ze wszystko skonczylo sie dobrze
super ze wszystko skonczylo sie dobrze
Nieistotna
Pingwinek i jak nosek?
czarna551
Fanka BB :)
Olafku kochany sto latek z okazji pierwszych urodzin

reklama
Czarna jak dzisiaj samopoczucie i jak malutki się czuje?
Nieistotna a jak u ciebie na froncie? jeszcze Filipka męczy temp, może faktycznie zęby
Pingwinku fajnie że wszytko wraca do normy i już się lepiej czujesz.
A Kate to chyba dzisiaj będzie kaca leczyć bo opijaniu Wiktorka;-)
U mnie gardełko coraz lepiej, ale musze regularnie brać Tantum i scorbolamit bo inaczej

Boli strasznie
Nieistotna a jak u ciebie na froncie? jeszcze Filipka męczy temp, może faktycznie zęby

Pingwinku fajnie że wszytko wraca do normy i już się lepiej czujesz.
A Kate to chyba dzisiaj będzie kaca leczyć bo opijaniu Wiktorka;-)

U mnie gardełko coraz lepiej, ale musze regularnie brać Tantum i scorbolamit bo inaczej