reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witajcie Kochane
My z mala juz we Francji. W domku bylo git, dziatkowie sie zajmowali mala i wogole nie bylo problemow, moj tata sie fantastycznie z nia bawi, a mama identycznie jak we Wloszech...szkoda gadac. Oczywiscie pod wzgledem opieki, inuicji jest the best, czego o tacie nie moge napisac...zapomnial raz dac malej obiadku :-D:-D:-D i ta bidulka z glodu i placzu po prostu usnela mu na rekach

Ja sie czuje juz dobrze, wczoraj mi wyciagneli mega plytki z nosa, bolalo ale dalo sie przezyc bo zrobili to szybko. Nos w koncu mnie nie boli i powoli odzyskuje swoje funkcje ;-);-)

W samolocie mala ekstra grzeczna az stewardesy sie dziwily i sie zastanawialy czy aby ona nie ma zapedow na podniebny zawod.Jakby nie bylo to juz 9 lot byl!!!

Caluje i znikam do meza.

Czarna mam nadzieje ze szybko wrocicie do zdrowia

Kasia ja nie mam sil do tych debili lekarzy, zaden debil nie wpadnie na pomysl by zrobic wymaz
wlasciwie bierze zastrzyki a tak do konca nie jestem przekonana czy slusznie
bo ja w to ucho nadal nie wierze
razie efekt jest taki ze goraczka spadla do 37.5 38 i nie rosnie
wiem ze duzo zdrowych ludzi "ma w sobie" pneumokoki ale nie jestem swiadoma
a w przypadku tego dziecka swiadomosc ze ma pneumokoki sprawia ze nie zblize Filipa do niej, chocbym miala zerwac znajomosc (bo to malo wazna znajomosc)
W sumie nie mieli stycznosci od 2 miesiecy wiec git, bo niby ona zalapala je teraz w szpitalu
Kasia orientujesz sie ile kosztuje zrobienie prywatnie takie wymazu z gardelka czy nosa?

Dla Olafka w dniu jego I urodzinek

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

Olafku kochany sto latek z okazji pierwszych urodzin
tort.gif

reklama
Czarna jak dzisiaj samopoczucie i jak malutki się czuje?

Nieistotna a jak u ciebie na froncie? jeszcze Filipka męczy temp, może faktycznie zęby:confused:

Pingwinku fajnie że wszytko wraca do normy i już się lepiej czujesz.

A Kate to chyba dzisiaj będzie kaca leczyć bo opijaniu Wiktorka;-):-p

U mnie gardełko coraz lepiej, ale musze regularnie brać Tantum i scorbolamit bo inaczej:szok::baffled::szok::baffled::zawstydzona/y: Boli strasznie

Do góry