reklama
Roni a może za szybko chciałaś wstać, ja tak kiedyś miałam. Próbowałam wstać nagle zimny pot przed oczami ciemno zaczeło się robić i nie mogłam zapanowac nad swoim ciałem szok

ale od pukać dawno juz tego nie miałam. Podobno nie dobór jakiś wit
Atol dziękuje dobra kobieto, jeszcze dziś jak wróci m z pracy polece do apteki albo córe wyśle
A ja z powodu swojego samopoczucia siedze teraz w doma i robie zakupki na allegro, właśnie szukam teleskopu dla Niki bo już 2 lata truje że chce
i kupiłam taki namiocik igloo dla m chrześniaczki. Jeszcze musze znaleść coś dla m chrześniaka 

Ale poczte na interi zmienili nie mogu sie połapać

Atol dziękuje dobra kobieto, jeszcze dziś jak wróci m z pracy polece do apteki albo córe wyśle

A ja z powodu swojego samopoczucia siedze teraz w doma i robie zakupki na allegro, właśnie szukam teleskopu dla Niki bo już 2 lata truje że chce

Ale poczte na interi zmienili nie mogu sie połapać

K
Kinga85
Gość
wróciłam własnie ze spaceru, zrobilam male zakupy i oczywiście kupiłam ciuszek Filipkowi bo bym nie przeżyła hyhyy
Roni kochana tak mi Ciebie szkoda:-( nie dość że sama jesteś to jeszcze czujesz się do duu... odpoczywaj jak najwięcej, może poproś kogoś z bliskich niech Ci pomogą dziś. Martwimy się tu wszystkie o ciebie. Ściskam się mocno, buziol**
Roni kochana tak mi Ciebie szkoda:-( nie dość że sama jesteś to jeszcze czujesz się do duu... odpoczywaj jak najwięcej, może poproś kogoś z bliskich niech Ci pomogą dziś. Martwimy się tu wszystkie o ciebie. Ściskam się mocno, buziol**
Dzień dobry,
Bruno!!! Słońce najjaśniejsze swoich rodziców świeć im najcieplejszym światłem
Bądź zdrowy, dzielny i szczęśliwy pięknooki chłopaku
Roni trzymaj sie kropko. To minie. Bardzo współczuje jednak mimo wszystko.:-(
Czarna współczuje bólu gardła i polecam Tatnum Verde. Rewelacja!!!
Bruno!!! Słońce najjaśniejsze swoich rodziców świeć im najcieplejszym światłem

Bądź zdrowy, dzielny i szczęśliwy pięknooki chłopaku

Roni trzymaj sie kropko. To minie. Bardzo współczuje jednak mimo wszystko.:-(
Czarna współczuje bólu gardła i polecam Tatnum Verde. Rewelacja!!!
aga1401
Grudniowa Mama'06
Witajcie.
BRUNKOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZYMY.SLONCA SLONCA I RADOSCI.DUZO DUZO DUZO GOSCI
A wiec pojechalismy do polskiego lekarza.dostal tabletki i wskazowki.
zrzucic 5-10 kg,codziennie spacerowac 30 minut.ograniczyc spozycie alkoholu do minimum.zdrowo jesc.itp.
cisnienie wczoraj wieczorem 160/98.
rano 149/90
nie jest zle.ale on czuje sie nadal dziwnie.ma zalozony cisnieniomierz tego halera czy jakiegos tam.na 24 godziny.a zobaczymy.niby serce ok.bylo zdjecie i kolejne ekg.
jego mama ma wysokie cisnienie.moze to dziedziczne bedzie.nie mam pojecia.
moje zwykle110/75.na szczescie.
maly po marudnym dniu spal od 10 wieczorem do 9 rano.
wszyscy w domu w szoku.:-)
BRUNKOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZYMY.SLONCA SLONCA I RADOSCI.DUZO DUZO DUZO GOSCI

A wiec pojechalismy do polskiego lekarza.dostal tabletki i wskazowki.
zrzucic 5-10 kg,codziennie spacerowac 30 minut.ograniczyc spozycie alkoholu do minimum.zdrowo jesc.itp.
cisnienie wczoraj wieczorem 160/98.
rano 149/90
nie jest zle.ale on czuje sie nadal dziwnie.ma zalozony cisnieniomierz tego halera czy jakiegos tam.na 24 godziny.a zobaczymy.niby serce ok.bylo zdjecie i kolejne ekg.
jego mama ma wysokie cisnienie.moze to dziedziczne bedzie.nie mam pojecia.
moje zwykle110/75.na szczescie.
maly po marudnym dniu spal od 10 wieczorem do 9 rano.

czarna ja polecam tak jak lucky tantum verde - u mnie sprawdzone działa
Roni wyjdź na spacer, pogoda do kitu ale chociaż na chwilkę - to pewnie od tych hormonków ciążowych się źle czujesz
Roni wyjdź na spacer, pogoda do kitu ale chociaż na chwilkę - to pewnie od tych hormonków ciążowych się źle czujesz
Brunkowi śpiewam sto lat sto lat.....
reklama