reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
mdlości do 14 tyg. są zwykle, więc pewnie te mdłości mdłości przeszły w mdłości dziwno-zawroty - a ciśnienie jak? może się przejdź do jakiejś apteki pomierzyć kontrolnie...

Roni a może za szybko chciałaś wstać, ja tak kiedyś miałam. Próbowałam wstać nagle zimny pot przed oczami ciemno zaczeło się robić i nie mogłam zapanowac nad swoim ciałem szok:szok::szok::szok: ale od pukać dawno juz tego nie miałam. Podobno nie dobór jakiś wit

Atol dziękuje dobra kobieto, jeszcze dziś jak wróci m z pracy polece do apteki albo córe wyśle:-p

A ja z powodu swojego samopoczucia siedze teraz w doma i robie zakupki na allegro, właśnie szukam teleskopu dla Niki bo już 2 lata truje że chce:zawstydzona/y::-p i kupiłam taki namiocik igloo dla m chrześniaczki. Jeszcze musze znaleść coś dla m chrześniaka :confused::ninja2:

Ale poczte na interi zmienili nie mogu sie połapać:baffled:

wróciłam własnie ze spaceru, zrobilam male zakupy i oczywiście kupiłam ciuszek Filipkowi bo bym nie przeżyła hyhyy

Roni kochana tak mi Ciebie szkoda:-( nie dość że sama jesteś to jeszcze czujesz się do duu... odpoczywaj jak najwięcej, może poproś kogoś z bliskich niech Ci pomogą dziś. Martwimy się tu wszystkie o ciebie. Ściskam się mocno, buziol**

Dzień dobry,

Bruno!!! Słońce najjaśniejsze swoich rodziców świeć im najcieplejszym światłem:happy2:
Bądź zdrowy, dzielny i szczęśliwy pięknooki chłopaku:happy2:

Roni trzymaj sie kropko. To minie. Bardzo współczuje jednak mimo wszystko.:-(

Czarna współczuje bólu gardła i polecam Tatnum Verde. Rewelacja!!!

Witajcie.
BRUNKOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZYMY.SLONCA SLONCA I RADOSCI.DUZO DUZO DUZO GOSCI:tak:

A wiec pojechalismy do polskiego lekarza.dostal tabletki i wskazowki.
zrzucic 5-10 kg,codziennie spacerowac 30 minut.ograniczyc spozycie alkoholu do minimum.zdrowo jesc.itp.
cisnienie wczoraj wieczorem 160/98.
rano 149/90
nie jest zle.ale on czuje sie nadal dziwnie.ma zalozony cisnieniomierz tego halera czy jakiegos tam.na 24 godziny.a zobaczymy.niby serce ok.bylo zdjecie i kolejne ekg.
jego mama ma wysokie cisnienie.moze to dziedziczne bedzie.nie mam pojecia.
moje zwykle110/75.na szczescie.
maly po marudnym dniu spal od 10 wieczorem do 9 rano.:szok:wszyscy w domu w szoku.:-)

czarna ja polecam tak jak lucky tantum verde - u mnie sprawdzone działa
Roni wyjdź na spacer, pogoda do kitu ale chociaż na chwilkę - to pewnie od tych hormonków ciążowych się źle czujesz

Brunkowi śpiewam sto lat sto lat.....

reklama
Do góry