reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo :-)

tak sie krotko witam, bo mnie wyganiaja :-)
nie mam na nic czasu, zajob na maksa ze wszystkim (otwarcie knajpy na dniach = miliard przygotowan - niepoliczalne toto, hehehe ;-) ), remont, mieszkanie na walizkach (ja u rodzicow z Fiolkiem, D. u swoich), praca na allegro i w ogole dramat.

wiecej jutro napisze ;-)
kisss

reklama
czesc!

a my niedawno wstaliśmy, jestesmy po sniadaniu. wstawiłam pranie i teraz ide robić kawkę.
czarna79 super że urodzinki się udały, nie mogło być inaczej:-)

Witam z rana
Wczorajszy wieczów i noc masakra, myslałam ze udusze gnojka małego najpierw przez 2 godziny nie chciał spać od 20 do 22 :eek: potem o 4 pobudka i do 6 ledwo zyje
Czarna fajnie ze imprezka udana :-)
Aenya welkome :rofl2:

Kamila ja tez nie wiem co z tymi dziecmi sie dzieje ,z tym spaniem .Mati zasypia dobrze sam ,ale w nocy koszmar 3 razy sie budzi ,mojej siostry ma pol roku i tak samo od 3 dni.
Wyobrazam sobie jak sie czujesz ja rano mam oczy na zapalki.A najlepsze jest to:-( ze w dzien spi tylko pol godz .

Helo
Witam z resztką kawki:rofl2:
Chatka sprzątnięta, pranko się pierze. więc mamusi z czystym sumieniem moze internet napastowac:tak::-D:tak::-D

Dzisiaj będę na allegro buszować potrzebuje sukieneczkę, bo zostanę świadkową na ślubie:-D:-D:-D więc trza jakoś wygląd;-) i małej coś znaleść za kaskę którą dostała na roczek:rofl2:;-)

Joasia ślicznie dziękuje za życzonka dla malutkiej.

reklama
hejj kofane :-)

przede wszystkim:
RONI - ogrooooooooooooooooooooooomne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! widzisz, i o co bylo sie tak zadreczac!!! cudna i duza dzidzia :-)

Pingwinku - kissss i gratulacje udanego zabiegu!
wiecej nie pamietam, choc niby wsio przeczytalam :zawstydzona/y:
i najwazniejsze -
WSZYSTKIM MALYM, PRZEKOCHANYM ROCZNIACZKOM - WSZYSTKIEGO NAJCUDNIEJSZEGO, PROSTYCH DRÓŻEK DLA MAŁYCH NÓŻEK, CIEPŁEGO SŁONKA, PYSZNEGO JEDZONKA I DUŻO ZDRÓWKA ! ! !
wlasnie mlodego usypiam - jakies strajki dzisiaj ma z jedzeniem i mnie drazni, fak
od 5.30, co zjadl 250 mleka, raptem trzy lyzeczki kaszki, brrr
a i usypiam go juz pol godziny :baffled: a ewidentnie spiacy, bo poszedl spac wyjatkowo pozno wczoraj, dopiero o 22.30, tak dlugo szalelismy z nowym mieszkaniem.

Do góry