reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
...... a znajomość obsługi komputera, programowanie i te sprawy nie trzeba .......?:no::no::no:, oczywiście wynagrodzenie pewnie najniższe z możliwych praca 7 din w tygodniu po min 8 godź:eek::eek::eek:

gdzieś mi umkło to ogloszenie, kurde, a chciałam wstawić link.
no
Agutka - A ja pracuję 6 dni w tygodniu, po 8 godzin, wymagania ogromne a pensja najniższa krajowa;-)
ku rwa jego mać.;-)

Kasia_z jeszcze raz gratulacje mieszkanka, a co się śniło w pierwszą noc???:confused::confused:
Podobno te sny są prorocze:)):-)
AgutkaP -
A u nas na dzień dzisiejszy nr1 są bańki mydlane za 3 zł
Moja maleńka też uwielbia te bańki, niewspomne o starszej córze:))
Aeyne boziu ja nigdy nie byłam w Paris, ciekawe czy kiedyś będzie mi dane.
I zazdroszczę takiego wyluzowania psychicznego, też mi sie marzy takie odchamienie.
Kinga, kamila, Kate dużo zdrówka i lepszego samopoczucia
kate co do prezentu dla Asi myślałaś moze o takiej torebce młodzieżowej ma tak dużo zameczków kieszonek i schowków itp. Moja Niki właśnie taką dostała (wcześniejszy prezent) i jest MEGA zadowolona.

A my od rana gdzieś biegamy i dopiero mogłam do komp usiąść. Rankiem ćwiczenia, później farbowanie łba i chyba na solarke wyskocze a jeszcze wieczorkiem aqua-aerobik. ;-)
Co do ofert pracy, boziu jak ja bym z chęcią poszła do roboty. Tylko jak widze ceny za opiekunki to dłuższej kalkulacji nieopłaca się mi:no::no:

Właśnie przeczytałam prognozy długoterminowe.
Ma być przez calutką zime +5 pier dolonych stopni. A w styczniu nawet do +15.
Zero śniego, zero mrozu.
A ja nienawidze jesiennej pogody, cholera, juz mnie depresja łapie...
Czy ktoś coś może słyszał o zimie w tym roku? Kurde, pocieszcie mnie....:-:)-:)-(

a z czego tu sie cieszyć? Z chlapy? Z błota? Z deszczu? Z chorób? z brudnych szarych ulic?
Kocham śnieg, bo jest czysty, zakrywa brud, wymraża wirusy, świat staje sie jaśniejszy, piękniejszy, dzieci mogą lepić bałwana, jeździć na sankach....
Szkoda mi tego. Gdzie się podziały zimy z mojej młodości? Jak śnieg spadł w listopadzie, to odtajał dopiero w kwietniu.... ech.......

reklama
Wiesz ja się cieszę bo bardzo dużo jeżdżę autem, a nie lubię jeździć w śniegu.
Ale co do mrozu to może jednak bedzie. Bo jak znowu bedzie tak wiele robali jak ostatnio to fuuuuj:-p

Do góry