reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sto Latek dla Olusia małego rozrabiaki
Dita ja też chce prawdziwą zimę załamałaś mnie tym że ma jej nie być:-:)-(
Pingwinku też miałam operację na nos;-) Daj znać jak już będziesz w domku;-) i się nie denerwuj na nasz służbę zdrowia do nich trzeba się przyzwyczaić;-)
Patrycja ale Ci dobrze w tym Paryżu:-D:-D
Kinga duuuużo zdróweczka;-):-)

wiecej nie pamiętam:zawstydzona/y::-(
a zaraz idę oglądnąć prezent na gwiazdkę dla Dawida (dostanie Kubusia Puchatka na biegunach)

no to rzeczywiście zima będzie rewelacyjna:sorry2::dry: kuźwa mać!
Ja też uwielbiam śnieg! jest wtedy ślicznie i nie ma wirusów:wściekła/y: A Święta Bożego Narodzenia bez śniegu to nie Święta...:-( buuu

a ja slyszalam, ze miala byc ostra zima bo w tym roku bociany szybko odlecialy ;)

my jakos nie mozemy wytrzymac z prezentami ;) mikolajkowy agata dostala w sobote, ale swiateczny dostanie dopiero w wigilie, wlasnie dzis zakupilam na allegro

SMOBY KUCHNIA elektroniczna TEFAL CHEFT. tania wys (274596210) - Aukcje internetowe Allegro

ja niby powrocilam, ale jakos nie moge znalezc czasu na pisanie ;) nie pisalam bo sie skasowalam :p ale od listopada pracuje, w firmie z moim J teraz jestem specjalistka d/s obslugi klienta i logistyki w firmie zajmujacej sie serwisem kompow i drukarek, fajna robota, troche SAP' a lizne ;) i takie tam... no i w koncu jakas kasa,w dobrym momencie ta praca bo juz zaczynalo byc krucho ;)

no a ze smutnych wiesci ojciec J mial wczoraj zawal ;( wczoraj zabrało go pogotowie, a o tym fakcie dowiedzial sie dzisiaj po badaniach..ale ogolnie jest ok. po pracy jedziemy w odwiedziny

pozdrowionka dla wszystkich

A jak dla mnie, to zima może trwać kilka dni:-p
na świeta i ferie
finito:tak:
mogłabym mieszkać w tropikach:-D

Agaton - współczuję z powodu teścia:eek: i gratuluję pracy:-)

Kicia ja tez czekam na wiosne i na cieply caly rok .material zakupiony,robotnicy zacieraja rece.01/04 ruszaja z murami.ach szkoda ze nie bede tego widziec.ale latem pojade dopilnowac co nieco.
Agaton wspolczuje z tesciem.nie lubie szpitali.ale co zrobic.
szkoda ze nie pracuje w ubezpieczeniach juz.od zainkasowaej skladki w przypadku pakietu bylo ok.6-7 % prowizji u nas.Kate dasz komus zarobic niezla kase.bo to fajna bryka
ja pokupilam wczoraj dzieckom do polski ciuchy na wyprzedazy. Earldaysy.na lato wsio bylo po 0.50 centa lub 1 euro.ale sie beda cieszyc.
i wiem ze sie pochwale ale ciesze sie na urlop.juz 2 tygodnie tylko.i do tego miesiac platnego.kasa juz przelana na konto.szkoda ze euro spada.ale jest dobrze.
Dawid ma manie wlazenia po schodach.tupie i placze jak mu zakazuje.
dobrze ze w polsce mam tylko 4 stopnie:-)

Bylismy dzis na szczepieniu
szczepienie zniosl swietnie natomiast samo badnie to katastrofa :-D
az sie zanosil z placzu i tak zwiewal przez lekarka az mi prawie z rak wyskoczyl
nie dal sie zwazyc
ale chyba wazy 10.2kg i mierzy 76cm

doktorka kazala odstawic d3 bo nie ma ciemienia i stwierdzila ze nie ma potrzeby
boje sie ze jak odstawie wogole zeby nie wyjda ;-)

i mielismy dzis wypadek
tzn ja mialam
Filip spuscil mi na stope wszystkie granki w domu i zmiazdzyl mi palec
krwe sie lala , ja plakalam, krzyczylam i oczywscie on tez
nie chcial mi dac sekundy spokoju a ja z bolu prawie zwariowalam
juz jest git tylko kuleje
on mnie ostatnio ciagle uszkadza :-D

reklama
Do góry