reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, a ja dopiero wstałam.
wstaliśmy już o 5 bo moja starsza córka dzis na całodzienną wycieczkę do stolycy pojechała (główna atrakcja - przejażdżka metrem):cool2: I miała wyjazd o 6 rano. A jak o 7 poszłyśmy z Natką w komono to do 10 :-D:-D:cool2:

Bo mam dziś wolne;-)I jutro też;-) I idę po kawusię:tak:

reklama
AHA - czy któraś z Was? lub Waszych bliskich pracuje w UBEZPIECZENIACH???

potrzebuję zakupić ubezp. komunikacyjne w PZU, WARCIE, HESTII lub ALIANZ-ie na nowy samochód, czyli OC+AC+NNW cały pakiet

no i chcę dać zarobić:tak:

piszta na priva

generalnie, to interesuje mnie WARTA /ba najtaniej/:-D

Dzięki Kate.
Mój supersynek śpi wreszcie i mam nadzieje, że długo pośpi i da mi odetchnąć. Skubaniec wszędzie się wspina. Bierze Liwci stołeczek nosi i potem z niego ciach i na półkę i na stół próbuje. OHHH.
A moja starsza jeszcze mi awanure w przedszkolu urządziła i musiałam ją łapać, bo chciala uciekać. I mam po nią lecieć po 12.00 bo nie chce leżakować a już myślałam, że ją namówiłam. Wczoraj leżakowała i było gita dzisiaj coś nie pasi. Tak się nią zajełam, że Olo sobie sam chodził gdzie chciał i potem go szukać musiałam.

Olo spotkał dzisiaj kolege 1,5 roku i się tak fajnie przytulali. Z byka obydwaj. Ale super to wglądało:tak::-D

Witajcie.
Pingwinku trzymam kciuki za zabieg.bedzie dobrze,a Mercunia z babcia na pewno sie fajnie bawia.
Kasia fajnie ze jest super na swoim.wklej fotki.
aenye extra ze wycieczka udana.i malze jadlas no no.
Kinga duzo zdrowka,co ci jest?przeziebienie pewnie.
DLA OLA DUZO DUZO ZDROWKA,USMIECHU
I SAMYCH SLONECZNYCH DNI:tak:

reklama
Ja dałam w dniu urodzin i jeszcze na imprezce dostanie prezenty od innych.

Baby jedne grudniowe wklejajcie foteczki aktualne plizz. Bardzo chętnie pooglądam sobie grudniowe mądrale i śliczności.
A ja zapraszam na swoje Olkowo-Liwciowe na wątku Zdjęcia grudniowych dzieciaczków.:)

Do góry