reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna to nie za dużo ten twój mały mężczyzna waży, moja we wrześniu miała10,800:szok: a teraz to nawet nie wiem 13 idę na bilans roczniaka:tak:.
Życzę szybkiego zagojenia palucha:-p

A ja mykam na basenik, może z centymetr tu lub tam ubędzie:confused::cool2:

Dla mnie zima też tylko w święta i ferie:))

reklama
i jest przesłodki!:tak::-)

Mój Fifi waży teraz jakoś ponad 12kg na bank:tak: My na badania dopiero w styczniu 1go.

a co do prezentów to my prezend na Mikołajki już Filipkowi daliśmy wczoraj:-D ależ miał i ma nadal radoche heh:-) Fajne uczucie jak sie widzi swoje szcześliwe uśmiechnięte dziecko no nie??:tak::-)

..aenye zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze:sorry2:
Pingwinku trzymam kciuki napewno będzie dobrze

Olivier waży cos koło 11-12 kg i ma ok 78 wzrostu chyba bo dawno nie sprawdzałam

czarna mi też chodzi po głowie ochotka na aerobik ale nie mam z kim a sama to jakoś tak mi się nie chce. Motywacji mi brak

kasia_z i jak tam na swoim daj no foto jakieś i opowiadaj jak nocka i jak się mieszka

Ilonka Fifi rzeczywiściwe nie za wielki ale taki jego urok i śliczny facecik z niego

STO LAT DLA ALEKSANDERKA:blink:

Młody wkońcu spi :-) ale mnie dzisiaj wymeczył straszna marudsa jakaś jęczaca :confused: ale zrobiłam sobie drezmke w ciagu dnia pierwsza od wielu wielu miesięcy :tak:
Ja chce śnieg bo moja ulica nie ma asfalty ani chodnika :-D łaże po błocie do kolan jak mnie żaden k utas nie ochlapie na spacerze to jest świeto brrrr niech juz spadnie śnieg bo sanki zgniją :-D
Na aeroba to i ja bym pochodził :cool2:
Nieistotna niezły zbuj z filipka :-D

Na swoim super, ale nie mam kiedy robić fotek :szok: Cały czas coś do roboty :zawstydzona/y:
Pojutrze będę w dzień w domu to coś może porobię ... i młodego jak hasa. Bo tak to przychodzę, obiad, potwór do spania, a my za kartony ;-)

Już wróciłam. Uffff jak zawsze wypompowana bo baseni. Normalnie nie wiem co ma ta woda w sobie ale cała energie ze mnie wyciąga:shocked2::shocked2::shocked2:
Nio mam motywację CHCĘ WYGLĄDAĆ JAK KIEDYŚ!!!!!:-D:-D Dlatego mam 2x w tyg basen + 2 x w tyg rolki +platforma. Co by mi tkankę tłuszczową rozbiło:-D:-D Jeszcze mi się marzy kapsuła pod ciśnieniem , ale jakbym m powiedziała to chyba by mnie karty pozbawił:cool2::cool2:

reklama
Do góry