reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehehehe:-D:-D:-D

A ja dziewczyny nie wiem, co zrobić na roczek:eek:
5 grudnia to środa, to tak ni w duu... ni w oko
mogę zaprosić rodzinkę i znajomych na kawkę, torta i won do domu;-)
albo zrobić większą imprezkę /miała być łączona z moimi imieninami/
ale nie wiem kiedy:confused:
w weekend mam szkołę /i muszę być/
potem jest już weekend przed świetami, to nikt nie przylezie, bo zakupy, gotowanie, sprzątanie, sranie w banie:-)
potem już święta i co???
Chyba zrobimy sobie sami w domku i tyle:-p
poza tym Pawła sis rodzić ma właśnie 5-go i raczj się nie pojawią
w ogóle, to połowa mojej rodziny ma jakieś urodziny, itp. w grudniu, hehehehe:cool2:
Sama już nie wiem:baffled:

mi przypada w poniedzialek:tak:ale wszyscy chca w niedziele lub sobote:-(liczylam na mniej roboty bo mam duza rodzinke a to tydzien przed swietami:szok: ja bym chciala my, dydek i rodzice:tak:

hehehe - i my o samo zrobimy:-D:-D:-D;-)
Ewentualnie z moimi rodzicami i tyle;-):tak:

A ja poinformuję rodzinkę, że jest kawka i torcik bez zobowiązań /czytaj: bez imprezy, alkoholu, itp/
kto będzie mógł to może wpaść, zrobię elastycznie od 4 do 6 grudnia:tak:
cięzko mi tak zebrać wszystkich

Idę spać, dobranocki:-)

!!! Aha - seta dla Nat !!!

witam wszystkich mam mały problem moja córeczka jest strasznie nerwowa od kilku dni strasznie marudzi jest nie do zniesienia niewiem co jej jest poprostu ręce opadają

u nas mega impra w zamku, najpierw swieta potem urodzinki i tak az do Nowego roku. bedziemy miec ze 14 osob na wlosciach przez prawie 2 tygodnie :szok:

sama niewiem bezprzerwy chodzi i jeczy płacze normalnie masakra w nocy śpi ładnie ale dzień to horror

reklama
Do góry