reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia Orsalit kasu jest przecudny. I sama mnogo pij. Dużo soku jednodniowego z marchwi. Polecam:tak:. Uściskaj sliczniuszka:-)

Aenye udanego wyjazdu:-).

Kasu ściskam mooooocno. Zadzwoń do D;-). I pamiętaj jak fajne bedą to dla Was święta. Warto czekać:happy2:

Roni mdłości mijają:tak:. Naprawde;-):happy2:

Pozdrowionka:-)

reklama
Łohoooo, ale tu ruch. Jak w Łodzi na Piotrkowskiej;-)

Ja się dziś wyjątkowo nudzę, klientów brak, dyrektorki i kierowniczki też brak, luz bluz;-)

Roni - wypraszam sobie. Ja przed snem nie jadam, ja przed snem wyłącznie piję. Piwo lub wino oczywiście. hehe:cool2:

kasu - trzymaj się

hej ja tez na chwile
pracowity dzien dzis mam. mylam okna, i dopiero teraz skonczyłam pichcic w kuchni. Czekam teraz na meża az wróci z pracy. Juz mam dosc na dzis. Filip tez mnie wykonczył.

pozdr

a jakie urodziny planujecie na roczek, bo mie to przeraża mam małe mieszkanie, a duży pokój jest także mały, a kogo nie spotkam z rodzinki to się szykuje na urodziny jak policzyłam to chyba min12 osób 2 dzieci mojego brata a nas /ja i m/ to nawt nie liczę ........a myślałam że będzie mniej może nie zaproszę pradzadków a sami po urodzinach do nich pojedziemy z tortem, ale z drugiej strony to ich pierwsza prawnuczka :-(

a wczoraj ozdobilam dom na swieta.drzwi,okna i kilka elementow w domu.ale choinka bedzie przed wyjazdem dopiero bo Dawid ja zdemoluje.
nie wiem jak ale zjadl wczoraj 2 ozdobne styropianowe(czy steropianowe-niewazne) kuleczki z ozdoby na drzwi.ale jak ma zjesc kolacje to nie.tylko smieci zbiera...:dry:

reklama
Ja od czterech lat na 23 m2 i jakoś wszyscy zmieszczeni - trochę na ziemi, trochę na składanych krzesłach. składany stół. Wszystko się da, tylko chęci muszą być. My zdejmowaliśmy rzeczy z regałów i były tam półki na potrawy, bo na stole nie było szans, ledwo się mieścily dla wszystkich talerze i szklanki hehe. :-D
Teraz to będzie roczek...
My mamy chyba 4 komplety znajomych (3x2+1 plus 2 z jednym w ciąży) plus jakos 7 z rodziny na roczek. Jakoś się pomieścimy. Co prawda większośc na glebie bo nie będzie krzeseł :eek::sorry2::-D

Do góry