reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miało być zebranie w next week
ale pani ma szkolenie i jej nie bedzie
a z Asia nadal niewielkie /mam nadzieje/ problemy z matematyka i z czasem wykonywania dzialan:-(
wiec ide pogadac, bo potem zebranie, jak my w Oxfordzie
no chyba, ze kogoś pobiła i ja o tym nie wiem:szok::-D

ja tez witam i zyzce milego dzionka.spadam do roboty bo ostatnio nic tylko na necie siedze.a tu koniec miesiaca kuuupa roboty.
Asia nie wyglada mi na rozbojnika.:-)
Gratki dla Jaska.:tak:
Dita ty to masz dobrze.tyle spania.:tak:
Kasu super.my tez tak zasypiamy.ja nigdy nie bujalam na rekach ale usypialam przy cycku.koniec tego dobrego. na razie zasypia bez.jest git.:-D

No i gratki dla Jasia za zębole:tak:

Asia nie jest rozbójnik, raczej:-D
ale za cholerę nie może się skoncentrować
szybko się nudzi i przez to jest mało systematyczna
idę obgadać strategię z wychowawczynią:tak:

roni teraz jasiek ma etap "kasownika do biletow" hehe
moj ma juz 2 jedynki na gorze i 2 na dole wiec jest na etapie"krolika" hehe

super kasu ze brunek sam zasypia, kroczkami malymi bedzie super!

kasia moja znajoma bedzie w ikei jakos w przyszlym tyg to moze Ci kupic ten kabel no problem, daj znac tylko co to i te pe dokladnie
ja jakos w najblizszym czasie chyba nie heheheh mimo iz nie mam daleko to nie doczlapie sie juz :-p

do mnie w koncu doszedl awaryjny koszyk dla malej z allegro
piora sie wlasnie poszewki , jak zloze to wam zrobie fote- slodki jest :laugh2:

reklama
Sugar, super że koszyk doszedł :-) no to spokojnie już :-)
Oj, jak ci fajnie ze słodkimi diwajsami znów ;-):-):-):-)
Ale normalnie jakoś szybko minęło te 9 miesięcy że szok :tak:
ID kabla napisałam ci na priv :sorry:

Do góry