reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe, Roni, na razie zero pomyslu. Chcemy sie wprowadzac jakos w grudniu, bo jeszcze mamy motyw lakierowania i schniecia lakieru do parkietu, ktory pewnie troche potrwa. A jak w miare skonczymy z budowa to chetnie zaodwiedzimy, na razie brakuje nam doby ;-)

Właśnie - 100 latek dla Milaka słodziaka :-)

Kasiu odnosnie lakierowania to moj M mowi ze sa takie olejki do drewna ktore szybko schna tylko bez polysku, w Uk juz nie lakieruja tylko wlasnie tego uzywaja. I wogole nie smierdzi.I w roznych kolorach mozna dostac.

Atol straszna historia. Az gesiej skorki dostalam.

Dita zdrowka dla maluszka

Marika tez zakatarzona i kaszle. Mam nadzieje ze nic wiecej sie z tego nie rozwinie.

reklama
Roni gratulacje:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

Stowka dla MIlaczka

Ja tez zaczynam sie zastanawiac nad dzidziolem nr2. Ale to chyba dopiero jak kupimy domek. Tylko M nie chce wspolpracowac.

No i git:tak::tak::tak:

Maja - jak to nie chce współpracować? Niemożliwe;-)

Ale pogoda do du py... szaro, buro, ponuro, pada-nie pada... ech!

Kto chce do mnie przyjechać??????????????? Plizzzzzz

RONI GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIALE WIESCI.
fajnie ze sie staracie i sa sukcesy. kolejna ciezarowka w grudniowkach.extra.
moj maz tez juz by chcial drugie, ale ja jeszcze sie nie czuje na silach. mysle tak w 2010.mysle a pewnie nie wytrzymam bo juz mi teskno do takiej kruszynki.
a ja skladam zyczonka wszystkim swietujacym i buziaki. Dawidek skonczyl juz 9 mies. jestem uradowana podwojnie bo ma trzeciego zabka. jest to gorna prawa dwojka.

gratki dla cudnoimiennego Dawidka :-) za 9 mieszkow i zebuszka :-)

ja w super humorze, bo Roni w ciazy i mi chyba - zobaczymy, jak sie galaretka zetnie - wyszly MEGA PYSZNE zimne nozki!!!
pierwszy raz i od razu sukces :-D normalnie czuje sie jak najdżela :cool2:

Roniaczku - zycze wiec drugiego ekstrasnego materialu genetycznego ;-) w wersji rose tym razem :-) ale masz dobre nastawienie ;-)
ja nadal pragne dziewojki, ale ostatnio cos mi podszeptuje, ze bede miala dwoch chuliganow w domu.. huehue.. chcialam juz nawet imie wybrac - Beniamin (blumsien, hehe), ale D. w zdecydowanej opozycji, mowi, ze najgorsze z mozliwych :-( wiec nie przejdzie.
ale moze sie nie przyda :-) hehe ;-)

kate, ja bym wpadla.. ale 600km to troche nie po drodze ;-)

reklama
Roni:happy::happy::happy: Wielkie gratulacje:tak::-):-):-)
Tobie też gratuluję radości z zaciążenia:-)

A ..aenye jak zwykle radosna:-D Optymizm 100% tryska aż miło:happy: No i gratuluję galaretki BBNigello;-):-)

Ja dziś skończyłam gotować bidżis i zrobiłam domowe pierożki wigilijne, co za mną tak długo chodziły. A co:rofl2: Też bawię się w kucharzenie:-)

Do góry