reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe, Roni, na razie zero pomyslu. Chcemy sie wprowadzac jakos w grudniu, bo jeszcze mamy motyw lakierowania i schniecia lakieru do parkietu, ktory pewnie troche potrwa. A jak w miare skonczymy z budowa to chetnie zaodwiedzimy, na razie brakuje nam doby ;-)

Właśnie - 100 latek dla Milaka słodziaka :-)

Kasiu odnosnie lakierowania to moj M mowi ze sa takie olejki do drewna ktore szybko schna tylko bez polysku, w Uk juz nie lakieruja tylko wlasnie tego uzywaja. I wogole nie smierdzi.I w roznych kolorach mozna dostac.

Atol straszna historia. Az gesiej skorki dostalam.

Dita zdrowka dla maluszka

Marika tez zakatarzona i kaszle. Mam nadzieje ze nic wiecej sie z tego nie rozwinie.

reklama
Roni gratulacje:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

Stowka dla MIlaczka

Ja tez zaczynam sie zastanawiac nad dzidziolem nr2. Ale to chyba dopiero jak kupimy domek. Tylko M nie chce wspolpracowac.

No i git:tak::tak::tak:

Maja - jak to nie chce współpracować? Niemożliwe;-)

Ale pogoda do du py... szaro, buro, ponuro, pada-nie pada... ech!

Kto chce do mnie przyjechać??????????????? Plizzzzzz

RONI GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIALE WIESCI.
fajnie ze sie staracie i sa sukcesy. kolejna ciezarowka w grudniowkach.extra.
moj maz tez juz by chcial drugie, ale ja jeszcze sie nie czuje na silach. mysle tak w 2010.mysle a pewnie nie wytrzymam bo juz mi teskno do takiej kruszynki.
a ja skladam zyczonka wszystkim swietujacym i buziaki. Dawidek skonczyl juz 9 mies. jestem uradowana podwojnie bo ma trzeciego zabka. jest to gorna prawa dwojka.

gratki dla cudnoimiennego Dawidka :-) za 9 mieszkow i zebuszka :-)

ja w super humorze, bo Roni w ciazy i mi chyba - zobaczymy, jak sie galaretka zetnie - wyszly MEGA PYSZNE zimne nozki!!!
pierwszy raz i od razu sukces :-D normalnie czuje sie jak najdżela :cool2:

Roniaczku - zycze wiec drugiego ekstrasnego materialu genetycznego ;-) w wersji rose tym razem :-) ale masz dobre nastawienie ;-)
ja nadal pragne dziewojki, ale ostatnio cos mi podszeptuje, ze bede miala dwoch chuliganow w domu.. huehue.. chcialam juz nawet imie wybrac - Beniamin (blumsien, hehe), ale D. w zdecydowanej opozycji, mowi, ze najgorsze z mozliwych :-( wiec nie przejdzie.
ale moze sie nie przyda :-) hehe ;-)

kate, ja bym wpadla.. ale 600km to troche nie po drodze ;-)

reklama
Roni:happy::happy::happy: Wielkie gratulacje:tak::-):-):-)
Tobie też gratuluję radości z zaciążenia:-)

A ..aenye jak zwykle radosna:-D Optymizm 100% tryska aż miło:happy: No i gratuluję galaretki BBNigello;-):-)

Ja dziś skończyłam gotować bidżis i zrobiłam domowe pierożki wigilijne, co za mną tak długo chodziły. A co:rofl2: Też bawię się w kucharzenie:-)

Do góry