reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
scarlet, ty zartujesz, oczywiscie..?
na fotkach, co pokazalas, mega fajna laska z ciebie!
mi zostalo 2kg z ciazy, ale zrzucilam je w tej (zawsze chudne na poczatku :-) cos apetytu nie mam). startuje wiec od 55kg :-) ale przybiore pewnie znowu 20kg
kamila - no gotowe to moje uzaleznienie
mi zostalo 2kg z ciazy, ale zrzucilam je w tej (zawsze chudne na poczatku :-) cos apetytu nie mam). startuje wiec od 55kg :-) ale przybiore pewnie znowu 20kg
kamila - no gotowe to moje uzaleznienie
scarlet, ty zartujesz, oczywiscie..?
No dzięki:-), ale kilogramy mi zostały a i na apetyt nie narzekam.
55 kg? Rany kiedy to było.
kamila1983
Fanka BB :)
wage sprzed ciazy to ja miałam tuz po porodzie :-) gorzej teraz od tego siedzenia w domu juz mam 6 na plusie
Ale od jutra sie biore za siebie mam taka kartke na suficie i tam zawsze jest od jutra
Ale od jutra sie biore za siebie mam taka kartke na suficie i tam zawsze jest od jutra
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
u mnie 4kg na plusie
3kg na brzuchu i po 0.5 na kazdym udzie
gdyby nie brzych wiszacy mialaby sie za ideal hehe
3kg na brzuchu i po 0.5 na kazdym udzie
gdyby nie brzych wiszacy mialaby sie za ideal hehe
atol
Fanka BB :)
buuu moj awatar znikl
u nas noc ok, gluty zielono zlotek wstretne i ciagnace
Hance oczy ropieja, bajka po prostu
fak chyba znow do lekarza
jesli chodzi o wage przed ciazami 45kg, po dwoch ciazach 53kg przy wzroscie 155, nie jest zle
ale brzuch mnie wkurza
ale cwiczyc mi sie nie chce
pa ide do pracy
u nas noc ok, gluty zielono zlotek wstretne i ciagnace
Hance oczy ropieja, bajka po prostu
fak chyba znow do lekarza
jesli chodzi o wage przed ciazami 45kg, po dwoch ciazach 53kg przy wzroscie 155, nie jest zle
ale brzuch mnie wkurza
ale cwiczyc mi sie nie chce
pa ide do pracy
a te znowu o wadze.. jak dojdziecie do setki, to wtedy się chwalcie...
gdzie są nasze avatary?
Atol, Julka tez zaglutowananie znoszę jesieni
Aenye, gratuluję umowy
LASKI SUPER ZDJĘCIA I ŚLICZNE DZIECIACZKI!!
Pingwinek, co Ty robisz z dzieckiem?
gdzie są nasze avatary?
Atol, Julka tez zaglutowananie znoszę jesieni
Aenye, gratuluję umowy
LASKI SUPER ZDJĘCIA I ŚLICZNE DZIECIACZKI!!
Pingwinek, co Ty robisz z dzieckiem?
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
widzę , ze nie tylko mi forum szwankuje
co do wagi po ciąży zostało mi jeszcze 3 - ale walczę z tym sukcesywnie i w niedalekiej przyszłości napewno się ich pozbędę instruktorka aero "pociasza" nas na okrągło ( mało mobilizująco ) , ooo na przykład : tłuszczyk zaczyna się spalać dopiero po 30 minutach intensywnego wysiłku fizycznego , tzn. jak nogi są w ruchu . Biegam ( truchtam ) codziennie po ok. 45 minut - nie dietuję się ostro , bo żyć bez słodkosci nie mogę i nie potrafię sobie ich odmówić no i karmię ciągle , a mimo wszystko schudłam już 8 kg ( jakieś 5 tygodni )
A teraz mi powiedzcie , czy gorączka może mieć coś wspólnego z miesiączką
Mam okres i oczywiście cały czas gorączkuję - w tamtym miesiącu było to samo - nie sądzę , ze jestem chora ( znowu ) , bo poza gorączką i ogólnym z tego powodu osłabieniem żadnych objawów nie mam .
Dita no brak słów po prostu :-( mam nadzieję, ze to użalanie nad sobą to był jednorazowy wybryk spowodowany jesienną aurą
Atol ech bidulki te Twoje córy - zdrówka !
co do wagi po ciąży zostało mi jeszcze 3 - ale walczę z tym sukcesywnie i w niedalekiej przyszłości napewno się ich pozbędę instruktorka aero "pociasza" nas na okrągło ( mało mobilizująco ) , ooo na przykład : tłuszczyk zaczyna się spalać dopiero po 30 minutach intensywnego wysiłku fizycznego , tzn. jak nogi są w ruchu . Biegam ( truchtam ) codziennie po ok. 45 minut - nie dietuję się ostro , bo żyć bez słodkosci nie mogę i nie potrafię sobie ich odmówić no i karmię ciągle , a mimo wszystko schudłam już 8 kg ( jakieś 5 tygodni )
A teraz mi powiedzcie , czy gorączka może mieć coś wspólnego z miesiączką
Mam okres i oczywiście cały czas gorączkuję - w tamtym miesiącu było to samo - nie sądzę , ze jestem chora ( znowu ) , bo poza gorączką i ogólnym z tego powodu osłabieniem żadnych objawów nie mam .
Dita no brak słów po prostu :-( mam nadzieję, ze to użalanie nad sobą to był jednorazowy wybryk spowodowany jesienną aurą
Atol ech bidulki te Twoje córy - zdrówka !
Hejo - dzienks dziewczyny,
Ale mi juz nic nie pomoże
Moje użalanie sie nad sobą położenie krechy na wszystkim weszło mi już w krew.
Zresztą olał to. Ja się juz nie zmienię.
Anitka - nie wydaje mi się aby gorączka przy @ była czymś normalnym....
Chyba że masz naprawdę obfite krwawienia - może wtedy być stan podgorączkowy związany z nadmierną utratą krwi..
Tak czy owak nie jest to normalne....
Co do wagi - ja schudłam 9 kilo ale stosując dietę, która sama sobie wymyśliłam i zastosowałam.
Ale dzięki temu mój żołądek sie skurczył i nie czuję głodu - wytarczy mi to,że zjadam połowę tego co kiedyś. A żrę wszystko, piję browarka, hehe, i baaardzo rzadko ćwiczę. Jestem szczuplejsza niż przed ciążą z Nat, ale do wagi sprzed obu ciąż jeszcze 3 kilo mi brakuje;-) ale jak dla mnie to już nie problem.
Zmniejszyłam sie z rozmiaru 42 na duże 38/małe 40 i jest git
Ale mi juz nic nie pomoże
Moje użalanie sie nad sobą położenie krechy na wszystkim weszło mi już w krew.
Zresztą olał to. Ja się juz nie zmienię.
Anitka - nie wydaje mi się aby gorączka przy @ była czymś normalnym....
Chyba że masz naprawdę obfite krwawienia - może wtedy być stan podgorączkowy związany z nadmierną utratą krwi..
Tak czy owak nie jest to normalne....
Co do wagi - ja schudłam 9 kilo ale stosując dietę, która sama sobie wymyśliłam i zastosowałam.
Ale dzięki temu mój żołądek sie skurczył i nie czuję głodu - wytarczy mi to,że zjadam połowę tego co kiedyś. A żrę wszystko, piję browarka, hehe, i baaardzo rzadko ćwiczę. Jestem szczuplejsza niż przed ciążą z Nat, ale do wagi sprzed obu ciąż jeszcze 3 kilo mi brakuje;-) ale jak dla mnie to już nie problem.
Zmniejszyłam sie z rozmiaru 42 na duże 38/małe 40 i jest git
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dzien doberek :-) witam sie kawkusiowo :-)
anitko - a moze tak do lekarza? skoro zauwazylas taka dziwna regularnosc.. mi sie wydaje, ze to nie jest norma.. znaczy, moze, przy jakis ciezkich przypadkach przechodzenia @ - nie znam sie (ale wiem, ze np. moja podstawowkowa przyjaciolka lezala w czasie @ w lozku, bo z bolu nawet chodzic nie mogla i tak baaardzo dlugo. wiem, ze ty tez masz ciezkie @, moze cos w tym jest..). ja tam bym do lekarza sie z tym udala..
ja dzis obudzilam sie w muuuuuuuuuczo lepszym stanie niz wczoraj - tylko kaszle strasznie. ale nos juz mi nie dokucza tak jak yesterday. i glowa mnie nie boli (pierwszy raz od czterech dni :-) ) viva sinupret!!! zdychalam, dwie dawki i juz jest niezle
Fiolek za to w nocy straaasznie plakal, mama mi mowila... jejku, bidulek malenki.. nie wiem, o co kaman :-( przeciez zebus mu wyszedl.. nie wiem, moze znowu uszy go bola..?
blagam, nie..
jade zaraz na wydzial zdac indeks - hope, ze sie bez problemu obejdzie. jednego wpisu nie mam i miec nie moge, bo koles jeszcze tydzien w monachium bedzie!! dzizas. no i mam nadzieje, ze wszystkie przedmioty sobie powpisywalam.
ale, laski. help. powiedzcie mi, czy na tym etapie moge miec juz problemy z keglem.. ???
normalnie dramat, jesli wiecie, o co chodzi.. przez to kichanie.. fuck.
dotad nie mialam w ogole tego problemu.
anitko - a moze tak do lekarza? skoro zauwazylas taka dziwna regularnosc.. mi sie wydaje, ze to nie jest norma.. znaczy, moze, przy jakis ciezkich przypadkach przechodzenia @ - nie znam sie (ale wiem, ze np. moja podstawowkowa przyjaciolka lezala w czasie @ w lozku, bo z bolu nawet chodzic nie mogla i tak baaardzo dlugo. wiem, ze ty tez masz ciezkie @, moze cos w tym jest..). ja tam bym do lekarza sie z tym udala..
ja dzis obudzilam sie w muuuuuuuuuczo lepszym stanie niz wczoraj - tylko kaszle strasznie. ale nos juz mi nie dokucza tak jak yesterday. i glowa mnie nie boli (pierwszy raz od czterech dni :-) ) viva sinupret!!! zdychalam, dwie dawki i juz jest niezle
Fiolek za to w nocy straaasznie plakal, mama mi mowila... jejku, bidulek malenki.. nie wiem, o co kaman :-( przeciez zebus mu wyszedl.. nie wiem, moze znowu uszy go bola..?
blagam, nie..
jade zaraz na wydzial zdac indeks - hope, ze sie bez problemu obejdzie. jednego wpisu nie mam i miec nie moge, bo koles jeszcze tydzien w monachium bedzie!! dzizas. no i mam nadzieje, ze wszystkie przedmioty sobie powpisywalam.
ale, laski. help. powiedzcie mi, czy na tym etapie moge miec juz problemy z keglem.. ???
normalnie dramat, jesli wiecie, o co chodzi.. przez to kichanie.. fuck.
dotad nie mialam w ogole tego problemu.