reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny super zdjęcia. Ale z was lasencje, no no.
Ja kurcze taka gruba się zrobiłam po drugiej ciąży. A jak u was z chudnięciem? Na zdjęciach widać, że chyba dobrze. Wróciłyście do wagi sprzed ciąży?

reklama
scarlet, ty zartujesz, oczywiscie..?
na fotkach, co pokazalas, mega fajna laska z ciebie!

mi zostalo 2kg z ciazy, ale zrzucilam je w tej (zawsze chudne na poczatku :-) cos apetytu nie mam). startuje wiec od 55kg :-) ale przybiore pewnie znowu 20kg :szok:

kamila
- no gotowe to moje uzaleznienie :-D

scarlet, ty zartujesz, oczywiscie..?
na fotkach, co pokazalas, mega fajna laska z ciebie!

mi zostalo 2kg z ciazy, ale zrzucilam je w tej (zawsze chudne na poczatku :-) cos apetytu nie mam). startuje wiec od 55kg :-) ale przybiore pewnie znowu 20kg :szok:

No dzięki:-), ale kilogramy mi zostały a i na apetyt nie narzekam.
55 kg? Rany kiedy to było.

:-D wage sprzed ciazy to ja miałam tuz po porodzie :-) gorzej teraz od tego siedzenia w domu juz mam 6 na plusie
Ale od jutra sie biore za siebie :-D:-D:-D mam taka kartke na suficie i tam zawsze jest od jutra :-D:-D:-D:-D

buuu moj awatar znikl:no:

u nas noc ok, gluty zielono zlotek wstretne i ciagnace

Hance oczy ropieja, bajka po prostu

fak chyba znow do lekarza

jesli chodzi o wage przed ciazami 45kg, po dwoch ciazach 53kg przy wzroscie 155, nie jest zle

ale brzuch mnie wkurza

ale cwiczyc mi sie nie chce:no:

pa ide do pracy

a te znowu o wadze..:-D jak dojdziecie do setki, to wtedy się chwalcie...:happy2:

gdzie są nasze avatary?:dry:

Atol, Julka tez zaglutowana:baffled:nie znoszę jesieni:baffled:

Aenye, gratuluję umowy:happy2:

LASKI SUPER ZDJĘCIA I ŚLICZNE DZIECIACZKI!!
Pingwinek, co Ty robisz z dzieckiem?:shocked2:

widzę , ze nie tylko mi forum szwankuje :dry:
co do wagi :cool2: po ciąży zostało mi jeszcze 3 - ale walczę z tym sukcesywnie i w niedalekiej przyszłości napewno się ich pozbędę :tak: instruktorka aero "pociasza" nas na okrągło ( mało mobilizująco ) , ooo na przykład : tłuszczyk zaczyna się spalać dopiero po 30 minutach intensywnego wysiłku fizycznego , tzn. jak nogi są w ruchu . Biegam ( truchtam ) codziennie po ok. 45 minut - nie dietuję się ostro , bo żyć bez słodkosci nie mogę i nie potrafię sobie ich odmówić no i karmię ciągle , a mimo wszystko schudłam już 8 kg ( jakieś 5 tygodni ) :happy:

A teraz mi powiedzcie , czy gorączka może mieć coś wspólnego z miesiączką :confused:
Mam okres i oczywiście cały czas gorączkuję - w tamtym miesiącu było to samo - nie sądzę , ze jestem chora ( znowu :confused: :no: ) , bo poza gorączką i ogólnym z tego powodu osłabieniem żadnych objawów nie mam .

Dita :wściekła/y::no: no brak słów po prostu :-( mam nadzieję, ze to użalanie nad sobą to był jednorazowy wybryk spowodowany jesienną aurą :dry:

Atol ech bidulki te Twoje córy - zdrówka !

Hejo - dzienks dziewczyny,
Ale mi juz nic nie pomoże
Moje użalanie sie nad sobą położenie krechy na wszystkim weszło mi już w krew.
Zresztą olał to. Ja się juz nie zmienię.

Anitka - nie wydaje mi się aby gorączka przy @ była czymś normalnym....
Chyba że masz naprawdę obfite krwawienia - może wtedy być stan podgorączkowy związany z nadmierną utratą krwi..
Tak czy owak nie jest to normalne....:no:

Co do wagi - ja schudłam 9 kilo ale stosując dietę, która sama sobie wymyśliłam i zastosowałam.
Ale dzięki temu mój żołądek sie skurczył i nie czuję głodu - wytarczy mi to,że zjadam połowę tego co kiedyś. A żrę wszystko, piję browarka, hehe, i baaardzo rzadko ćwiczę. Jestem szczuplejsza niż przed ciążą z Nat, ale do wagi sprzed obu ciąż jeszcze 3 kilo mi brakuje;-) ale jak dla mnie to już nie problem.
Zmniejszyłam sie z rozmiaru 42 na duże 38/małe 40 i jest git:tak:

reklama
dzien doberek :-) witam sie kawkusiowo :-)

anitko - a moze tak do lekarza? skoro zauwazylas taka dziwna regularnosc.. mi sie wydaje, ze to nie jest norma.. znaczy, moze, przy jakis ciezkich przypadkach przechodzenia @ - nie znam sie (ale wiem, ze np. moja podstawowkowa przyjaciolka lezala w czasie @ w lozku, bo z bolu nawet chodzic nie mogla i tak baaardzo dlugo. wiem, ze ty tez masz ciezkie @, moze cos w tym jest..). ja tam bym do lekarza sie z tym udala..

ja dzis obudzilam sie w muuuuuuuuuczo lepszym stanie niz wczoraj - tylko kaszle strasznie. ale nos juz mi nie dokucza tak jak yesterday. i glowa mnie nie boli (pierwszy raz od czterech dni :-) ) viva sinupret!!! zdychalam, dwie dawki i juz jest niezle :-D
Fiolek za to w nocy straaasznie plakal, mama mi mowila... jejku, bidulek malenki.. nie wiem, o co kaman :-( przeciez zebus mu wyszedl.. nie wiem, moze znowu uszy go bola..?
blagam, nie..

jade zaraz na wydzial zdac indeks - hope, ze sie bez problemu obejdzie. jednego wpisu nie mam i miec nie moge, bo koles jeszcze tydzien w monachium bedzie!! dzizas. no i mam nadzieje, ze wszystkie przedmioty sobie powpisywalam.

ale, laski. help. powiedzcie mi, czy na tym etapie moge miec juz problemy z keglem.. :zawstydzona/y: ???
normalnie dramat, jesli wiecie, o co chodzi.. przez to kichanie.. fuck.
dotad nie mialam w ogole tego problemu.

Do góry