reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sugar mam koleżankę na takim samym etapie ciąży co u Ciebie, u niej będzie Marysia, i pada ze zmęczenia bo ma Maxia w wieku 13 mc, który ją wykańcza, chce się jak najszybciej rozdwoić, ale u ciebie to jakoś tak łagodnie z tego co piszesz

reklama
...chyba sobie kupię tę książkę.... Już trzecia osoba mi ją poleca....

aenye - jeszcze kilka dni i Filek wróci do zdrowia.
trzymaj się
Kurde, wszystko przez tę ch..ową pogodę....:dry:

My dziś działamy na poddaszu, przykręcamy profile i płyty o ile Natka daje.
Teraz ją próbuję uśpić ale śpiewa właśnie jakieś serenady ,,bau bau bau" ...chyba nic z tego....;-)

Agutka - nie bój się:no: nie jesteś najgrubsza w tym gronie:-D

Patrycja - wysyłam ci nr tel. do mego lubego na priva:-)

U nas też pogoda jest ch...wa:cool: masakren

Anitka - idz do lekarza ze swoją gorączką koniecznie:tak:

Anitko cokolwiek sie z Tobą odnośnie tej gorączki dzieje nie jest to normalne i Rybeńko szybko do lekarza:tak:

Roni łelkom i przybywaj;-):-D do Remi of kors;-)

..aenye no bidulek Twój Filipek. Ale ogólnie to już lepiej z bólem czy nie:confused: wiesz jak Domisiowi wyszedł ząbek tzn przebił przez dziąsło to wtedy cierpiał jakby bardziej:-(

Scarlet jak Liv:confused:

Witam i pozdrawiam:-)

lucky - no jakby gorzej.. tylko mi juz ciezko powiedziec, czy on placze przez zeby, czy przez co innego.. taki bidny, ze szok.. nie ma zadnej poprawy przez 2 dni :-(
straszne
ale licze na cud, bo nasz zloty lekarz powiedzial, zeby mu dac sinupret i ten esburitox czy co tam, mimo, ze na ulotce polecaja od 6 lat. to ziolowe i homeopatyczne, ale na etanolu, wiec sie obawialam.. ale dalam juz o 14 i teraz przed snem po 8 kropli kazdego i zobaczymy, jak rano bedzie. mi zajebiscie pomoglo..

matko, trzymajcie kciuki, od 3 tygodni caly czas cos, faaak.. katar, zapalenie uszu, zatoki.. i zeby na dokladke :-(

ja tez powoli wymiekam, spac mi sie chce i chyba zaraz ide..
az mnie serce boli, jak na niego patrze. miaukuli i miaukuli, poklada sie, spi na stojaco, a jak zasnie to sie po 20 min budzi, bo sie dusi.. podlozylam taka twarda poduche pod jego materac, ale znajac zycie zaraz bedzie mial glowe 'w nogach' i na nic moje zabiegi, wiec dzis wyciagnelismy stary fotelik i bedzie w nim spal..
i jesc nie moze ani pic z butli, bo sie zatyka..

straszne!

Jakieś randki, wow wow :-D

Agutka, myślę że jesteś w lżejszej połowie ;-):-)

Ułożyłam kafelki dziś w CADzie i Photoshopie i ... fak musimy dokupić chyba :-D Jeszcze na żywo może się jakoś zaćwiartują i da radę. Wieśniaki zrobili nam jakąś powierzchniowo pojemną wnękę w jednej łazience co jej na planie nie było... :baffled:
Najwyżej wrypiemy dużo luster :-D Tego się trzymam :happy2:

Aenye - biedniutki twój Fifolek :-( Trzymam kciuki żeby pomogło :tak:
Mój jak miał katarek to się nic nie zatykał, ani przy jedzeniu ani przy spaniu...
Paskudne te jesienne choróbska... :no:

aenye - ucałuj biedulka....:no:
lucky z roni cichociemne:cool2:

Kasia_z - hehe,a może wnękę na szafę przerobić? Uwielbiam w ten sposób wykorzystywać wnęki;-)
Jak się w photoshopie kafeki kładzie????:confused: Przydałoby mi się....;-)

heja,

wysyłam przytulaki dla Wszystkich chorych dzidziersów :sorry2: i przeziębionych mam :tak:

Dita rusz du pe a nie marudź :tak: bo od biadolenia nikt pracy nie zmienił na lepszą :dry:
dziewczyny zazdroszczę spotkania, zdjęcia super:tak:

reklama
ruszam dupe Miłka od pól roku
I nikt mnie nie chce bo na rozmowie takie bzdury pie rdole za przeproszeniem,ze sama mam ochotę się wywalić...;-)

Do góry