sugar mam koleżankę na takim samym etapie ciąży co u Ciebie, u niej będzie Marysia, i pada ze zmęczenia bo ma Maxia w wieku 13 mc, który ją wykańcza, chce się jak najszybciej rozdwoić, ale u ciebie to jakoś tak łagodnie z tego co piszesz
reklama
...chyba sobie kupię tę książkę.... Już trzecia osoba mi ją poleca....
aenye - jeszcze kilka dni i Filek wróci do zdrowia.
trzymaj się
Kurde, wszystko przez tę ch..ową pogodę....
My dziś działamy na poddaszu, przykręcamy profile i płyty o ile Natka daje.
Teraz ją próbuję uśpić ale śpiewa właśnie jakieś serenady ,,bau bau bau" ...chyba nic z tego....;-)
aenye - jeszcze kilka dni i Filek wróci do zdrowia.
trzymaj się
Kurde, wszystko przez tę ch..ową pogodę....
My dziś działamy na poddaszu, przykręcamy profile i płyty o ile Natka daje.
Teraz ją próbuję uśpić ale śpiewa właśnie jakieś serenady ,,bau bau bau" ...chyba nic z tego....;-)
Agutka - nie bój się nie jesteś najgrubsza w tym gronie
Patrycja - wysyłam ci nr tel. do mego lubego na priva:-)
U nas też pogoda jest ch...wa masakren
Anitka - idz do lekarza ze swoją gorączką koniecznie
Patrycja - wysyłam ci nr tel. do mego lubego na priva:-)
U nas też pogoda jest ch...wa masakren
Anitka - idz do lekarza ze swoją gorączką koniecznie
Anitko cokolwiek sie z Tobą odnośnie tej gorączki dzieje nie jest to normalne i Rybeńko szybko do lekarza
Roni łelkom i przybywaj;-) do Remi of kors;-)
..aenye no bidulek Twój Filipek. Ale ogólnie to już lepiej z bólem czy nie wiesz jak Domisiowi wyszedł ząbek tzn przebił przez dziąsło to wtedy cierpiał jakby bardziej:-(
Scarlet jak Liv
Witam i pozdrawiam:-)
Roni łelkom i przybywaj;-) do Remi of kors;-)
..aenye no bidulek Twój Filipek. Ale ogólnie to już lepiej z bólem czy nie wiesz jak Domisiowi wyszedł ząbek tzn przebił przez dziąsło to wtedy cierpiał jakby bardziej:-(
Scarlet jak Liv
Witam i pozdrawiam:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
lucky - no jakby gorzej.. tylko mi juz ciezko powiedziec, czy on placze przez zeby, czy przez co innego.. taki bidny, ze szok.. nie ma zadnej poprawy przez 2 dni :-(
straszne
ale licze na cud, bo nasz zloty lekarz powiedzial, zeby mu dac sinupret i ten esburitox czy co tam, mimo, ze na ulotce polecaja od 6 lat. to ziolowe i homeopatyczne, ale na etanolu, wiec sie obawialam.. ale dalam juz o 14 i teraz przed snem po 8 kropli kazdego i zobaczymy, jak rano bedzie. mi zajebiscie pomoglo..
matko, trzymajcie kciuki, od 3 tygodni caly czas cos, faaak.. katar, zapalenie uszu, zatoki.. i zeby na dokladke :-(
ja tez powoli wymiekam, spac mi sie chce i chyba zaraz ide..
az mnie serce boli, jak na niego patrze. miaukuli i miaukuli, poklada sie, spi na stojaco, a jak zasnie to sie po 20 min budzi, bo sie dusi.. podlozylam taka twarda poduche pod jego materac, ale znajac zycie zaraz bedzie mial glowe 'w nogach' i na nic moje zabiegi, wiec dzis wyciagnelismy stary fotelik i bedzie w nim spal..
i jesc nie moze ani pic z butli, bo sie zatyka..
straszne!
straszne
ale licze na cud, bo nasz zloty lekarz powiedzial, zeby mu dac sinupret i ten esburitox czy co tam, mimo, ze na ulotce polecaja od 6 lat. to ziolowe i homeopatyczne, ale na etanolu, wiec sie obawialam.. ale dalam juz o 14 i teraz przed snem po 8 kropli kazdego i zobaczymy, jak rano bedzie. mi zajebiscie pomoglo..
matko, trzymajcie kciuki, od 3 tygodni caly czas cos, faaak.. katar, zapalenie uszu, zatoki.. i zeby na dokladke :-(
ja tez powoli wymiekam, spac mi sie chce i chyba zaraz ide..
az mnie serce boli, jak na niego patrze. miaukuli i miaukuli, poklada sie, spi na stojaco, a jak zasnie to sie po 20 min budzi, bo sie dusi.. podlozylam taka twarda poduche pod jego materac, ale znajac zycie zaraz bedzie mial glowe 'w nogach' i na nic moje zabiegi, wiec dzis wyciagnelismy stary fotelik i bedzie w nim spal..
i jesc nie moze ani pic z butli, bo sie zatyka..
straszne!
Jakieś randki, wow wow
Agutka, myślę że jesteś w lżejszej połowie ;-):-)
Ułożyłam kafelki dziś w CADzie i Photoshopie i ... fak musimy dokupić chyba Jeszcze na żywo może się jakoś zaćwiartują i da radę. Wieśniaki zrobili nam jakąś powierzchniowo pojemną wnękę w jednej łazience co jej na planie nie było...
Najwyżej wrypiemy dużo luster Tego się trzymam
Agutka, myślę że jesteś w lżejszej połowie ;-):-)
Ułożyłam kafelki dziś w CADzie i Photoshopie i ... fak musimy dokupić chyba Jeszcze na żywo może się jakoś zaćwiartują i da radę. Wieśniaki zrobili nam jakąś powierzchniowo pojemną wnękę w jednej łazience co jej na planie nie było...
Najwyżej wrypiemy dużo luster Tego się trzymam
aenye - ucałuj biedulka....
lucky z roni cichociemne
Kasia_z - hehe,a może wnękę na szafę przerobić? Uwielbiam w ten sposób wykorzystywać wnęki;-)
Jak się w photoshopie kafeki kładzie???? Przydałoby mi się....;-)
lucky z roni cichociemne
Kasia_z - hehe,a może wnękę na szafę przerobić? Uwielbiam w ten sposób wykorzystywać wnęki;-)
Jak się w photoshopie kafeki kładzie???? Przydałoby mi się....;-)
heja,
wysyłam przytulaki dla Wszystkich chorych dzidziersów i przeziębionych mam
Dita rusz du pe a nie marudź bo od biadolenia nikt pracy nie zmienił na lepszą
dziewczyny zazdroszczę spotkania, zdjęcia super
wysyłam przytulaki dla Wszystkich chorych dzidziersów i przeziębionych mam
Dita rusz du pe a nie marudź bo od biadolenia nikt pracy nie zmienił na lepszą
dziewczyny zazdroszczę spotkania, zdjęcia super
reklama