reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nie nadaję się do jakiejkolwiek pracy, nie potrafię niczego, nie mam żadnych ambicji, nie mam żadnych zdolności, moje wykształcenie to jedno wielkie g... a o funkcji dyrektora czy choćby kierownika to mogę jedynie pomarzyć...
Wszelkie skrzydła podcięła mi obecna praca i nie sądzę abym kiedykolwiek nadawała się do jakiejkolwiek innej.
Nie szukam już pracy.
Nie ma sensu. Palę się na KAŻDEJ rozmowie kwalifikacyjnej, bo wpojono mi w obecnej pracy że nie nadaję się do niczego.
Będę sobie teraz egzystować aż mnie wywalą a jak mnie wywalą, ucieknę w alkohol albo w coś jeszcze i tracąc rodzinę, bo znajdą sobie lepszą żonę i mamę skończę pod płotem a w najlepszym wypadku w monarze......

Oj Dita ale to normalnie sepuku:no:
Żal mi Ciebie, że tak z siebie zrezygnowałaś:no:

reklama
sepuku popełniłam zatrudniając się tam.
Czasu nie cofnę,
innej pracy nie znajdę,
e tam, dość już o mnie bo temat tego gowna ciągnie się chyba od kiedy z wami jestem.

No dziewczyny dzieki:tak: lepiej mi:-D i nie mam wyrzutów sumienia:-p

AAAAAAAAAAAAA:wściekła/y: Dita:wściekła/y:
Ja pójdę za ciebie na rozmowę kwalifikacyjną;-)
tylko powiedz gdzie i kiedy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo kurna cholera mnie bierze na ciebie!!!

kochane, dziekujemy!! za zyczonka zdrowka i gratki dla zebusia :-) Filip caly dzien plakuli, caly w gilach. histerii dostaje, jak sie zblizam z czymkolwiek do noska, ale musze. bo mam film, ze znowu bedzie mial tfu tfu uszy zawalone.. wiec molestuje go co chwile.
kiedy minely te dobre czasy, kiedy sie chichral na fride..

sama zakupilam zloty lek, zapomnialam o nim na smierc z tego wszystkiego - SINUPRET na ostre stany zapalne zatok, ziolowe takie, drogie, bo 33zl, ale po jednej dawce ulga... cud. bo leb mi dzis odpadal calkiem, sila woli dotrwalam do wieczora..

ale w ogole.. PODPISALISMY DZIS UMOWE PRZEDWSTEPNA!!!!!!!!!!!! za miesiac finalizacja :-)
bedziemy bogaci ;-) (jakies dwa dni ;-) i bezdomni)
nie wiem, gdzie bedziemy mieszkac, nic nie wiem..
nie ma ktos w gdyni, rumi jakiegos mieszkania na wynajem na miesiac, dwa? tanio? cokolwiek? bo mamy mozliwosc pojsc do rodzicow, ale na dwa miechy to my sie pozabijamy chyba.. jedna lazienka, 6 doroslych osob i dziecko. dramat.

nie wiem, kto nam remont zrobi (w sensie - wykonczenie).. ktos zna jakas firme? kate ;-) Twoj men akurat teraz zajety, nosz.. :-) ja moge juz od przyszlego pon robic tam remont..
no ale komandosi nie pekaja ;-)

Nonek
- wielkie buziaki i usciski! babo! studentko :-D tesknimy uokropnie sa tobom!!!

Dita
- manto!! ja to chetnie bym ci pranie mozgu zrobila. brrrrrr strasznie zle o sobie myslisz. ale wierze, ze tak tylko gadasz i kopniesz sie w tylek i zakasujesz kierowniczke :-) w koncu TY jestes od niej lepsza, TY masz lepsze doswiadczenie, TY juz masz dwojke dzieci i na razie styka, a ona dopiero nabiera oddechu, TY jests supersliczna i superlaska!!! buziam :-)

kate
- popieram lucky :-) z twoja wiara w siebie i asertywnoscia, no oczywiscie + kwalifikacje i dobra gadka - bedziesz miala zawsze setki ofert! ja jakos przeoczylam ta info, ale post factum - gratuluje :-)

Dita babo ty nie gadaj głupot :szok::szok::szok: jestes super babka :tak::tak::tak::tak:
Maja to dobrze że goraczka juz minęla oby a zawsze :tak:
Kate gratuluje decyzji :tak:
Aenya super że juz u was prawie wszystko z mieszkankiem gotowe no tylko remonci a to juz masakra ;-);-) A Filipek nich do zdrówka wraca

U nas Mały juz w kimono poszedł men do roboty a ja sie nudze :cool2: tzn lenie :-D:-D

kamila, polecam you can dance, zaraz bedzie na tvnie :-) idiotyczna formula a la idol i beznadziejna prowadzaca Rusininka, ale program o dziwo straasznie mi sie podoba :-) pierwszy raz od lat ogladam cos regularnie :-) zajebiscie fajnie jest patrzec na takie umiejetnosci i takie fajne style :-)

reklama
Do góry