kochane, dziekujemy!! za zyczonka zdrowka i gratki dla zebusia :-) Filip caly dzien plakuli, caly w gilach. histerii dostaje, jak sie zblizam z czymkolwiek do noska, ale musze. bo mam film, ze znowu bedzie mial tfu tfu uszy zawalone.. wiec molestuje go co chwile.
kiedy minely te dobre czasy, kiedy sie chichral na fride..
sama zakupilam zloty lek, zapomnialam o nim na smierc z tego wszystkiego - SINUPRET na ostre stany zapalne zatok, ziolowe takie, drogie, bo 33zl, ale po jednej dawce ulga... cud. bo leb mi dzis odpadal calkiem, sila woli dotrwalam do wieczora..
ale w ogole.. PODPISALISMY DZIS UMOWE PRZEDWSTEPNA!!!!!!!!!!!! za miesiac finalizacja :-)
bedziemy bogaci ;-) (jakies dwa dni ;-) i bezdomni)
nie wiem, gdzie bedziemy mieszkac, nic nie wiem..
nie ma ktos w gdyni, rumi jakiegos mieszkania na wynajem na miesiac, dwa? tanio? cokolwiek? bo mamy mozliwosc pojsc do rodzicow, ale na dwa miechy to my sie pozabijamy chyba.. jedna lazienka, 6 doroslych osob i dziecko. dramat.
nie wiem, kto nam remont zrobi (w sensie - wykonczenie).. ktos zna jakas firme? kate ;-) Twoj men akurat teraz zajety, nosz.. :-) ja moge juz od przyszlego pon robic tam remont..
no ale komandosi nie pekaja ;-)
Nonek - wielkie buziaki i usciski! babo! studentko
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
tesknimy uokropnie sa tobom!!!
Dita - manto!! ja to chetnie bym ci pranie mozgu zrobila. brrrrrr strasznie zle o sobie myslisz. ale wierze, ze tak tylko gadasz i kopniesz sie w tylek i zakasujesz kierowniczke :-) w koncu TY jestes od niej lepsza, TY masz lepsze doswiadczenie, TY juz masz dwojke dzieci i na razie styka, a ona dopiero nabiera oddechu, TY jests supersliczna i superlaska!!! buziam :-)
kate - popieram lucky :-) z twoja wiara w siebie i asertywnoscia, no oczywiscie + kwalifikacje i dobra gadka - bedziesz miala zawsze setki ofert! ja jakos przeoczylam ta info, ale post factum - gratuluje :-)