reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Helo lasencje
Zdrówka zycze wszystkim chorybzdom i tym małym i duzym
Dzieki dziewczyny za spotkanie :tak::tak: było bardzo fajnie
Maja przemiła i usmiechnieta a Marika kokietka mała :tak:
Anita super laska taka jak sobie ja wyobrażałam :-) Mikołaj mały rozbujnik
Pingwinek chudzitki jak Mercedes :-D:-D co obiad z Filipkiem jadła :-D:-D no i te odbite usta na moich spodniach ;-)
Suger za bardzo nie pogadałyśmy ale urode ma :tak: a Iggy biedulek zmeczony i spiący był

Sto lat dla solenizantów

reklama
Tu wklejam foty ze spotkania tak zeby wszystkie mogly zobaczyc

64e9vd.jpg

nd1wsy.jpg

6ehdlt.jpg

292xrwh.jpg

2h6vbiv.jpg

117z3vl.jpg

bsz wygladamy na tym zdjeciu z ignacym jakby nas wlasnie z centralnego sciagneli;-)

ja dzisiaj znowu kimono do 11 15 i to w sumie tylko dlatego ze zadzwonil listonosz :cool2:

gratulacje dla filipa :-)

Świetne zdjęcia ze spotkania!:-) Dziewczynki słodziuchne:-) A chłopcy cudowni:-)

Filipku wielkie gratulacje ząbka:-)

Mikołaju sto lat 10 miesięczniaku:-)

reklama
Scarlet - same osiemnastki;-);-)
Dziewczynki - sliczne fotki, przepiękne dzieciątka:-D
Patrycja - gratulejszyn zębolka:tak:

Uhhhh... co jeszcze miałam napisać?

Aha - Dita, no i co z feriami??? doczytałaś posta mego?
i nikt mnie nie przytulił:-:)-:)-( jak napisałam, że odrzuciłam intratną ofertę pracy, buuuuuuu:cool:

Do góry