reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Poczytałam teraz idę spać, ale najpierw coś muszę zrobić z małą, poszła spać w opakowaniu, nie dała się rozebrać, musiała być zmęczona:confused:, jutro muszę poczytać karmienie dzieciaczków, bo u nas znowu zmiany, no i na co potrafią się pochwalę, ale wasze dzidziolki to są jak roczniaki z tego co czytałam. Spokojnych snów dla Was a zwłaszcza dla dzieciaczków

reklama
nic nie czytalam, rano moze nadrobie..
ucze sie pilnie dopiero od 22.30, masakren!!! nic nie umiem, a egz jutro na 13 (w czasie waszego spotkania, trzymac mi kciuki!!!! sila siostr)
cale szczescie mlody spi u mojej mamy, ja mam spokojna glowe, ale czuje sie paskudnie, ewidentnie cos mnie rozklada, a najgorsze, ze boli mnie glowa i caly czas chce mi sie spac.. wzielam sobie apap c i calcium c i jakies krople do nosa smieszne, fakkkkk, ale nie dziala szajs
kawa tez nie dziala i nos mi w kartki zjezdza.. chociaz dzis w nocy spalam 10h i po poludniu godzine tez..
chce jakiegos porzadnego leku!!!! dramat
i jeszcze gardlo mnie na...wia ze hej!!! ale mam sprzyjajace warunki do pracy!!! nosz fak..

mam nadzieje, ze zdam, bo bedzie kaszana..

dzieks, kuleczko :-)
ty wiesz, co to za bol errrrrrrgghhh
przy tej okazji przypomnialam sobie o sa_rze - gdziez ona sie podziewa??? ktos cos wie???

ja od 6 znowu katuje, ale naprawde przeczytalam (RAZ) ledwo 1/4 materialu. moze do polowy dobije.. ale to wsio, wiecej nie da rady. to 160 zagadnien jest. glupia pala ze mnie, jak zwykle nie zaczelam wczesniej...
zobaczymy. moze powie, ze nie ma czasu mnie pytac i czy satysfakcjonuje mnie 3....
:-D :-D :-D :-D :-D

a teraz siedze sobie na bb, jem chlebek z miodzikiem i popijam herbatka z guarana - nie wiem, czy w ciazy mozna, ale dzis olewam, bo spie na stojaco. a kawa kofeinowa wyszla, postanowilam ja wydac mamie, bo mnie kusila ciagle, a kupilam bezkofeinowa i przeklinam teraz :wściekła/y:
a jeszcze mam na popoludnie zapowiedziana wizyte cioci z kuzynka - fajosko, bo ich lubie ogromnie i na dodatek Aga przywiozla dla Fiolka superprezent z Anglii huehhueh :-D ale nie wiem, jak przetrzymie ;-) te ich wizyte. mam nadzieje, ze nie zasne nad ciastkiem (ostatnio jestem zdolna do takich aspolecznych zachowan).

czuje sie juz nieco lepiej po wczorajszej dawce calcium c, apap c, kroplach donosowych i litrach herbaty z cytrynka i miodem, oraz cukierkach tymianek i podbial. ohydne, ale dzialaja.
w piczku mater, moje dziecie nr 2 jest bidne :-/ u zarania jego dziejow matka na apapie jechala (jakos sie ch.. czulam, zanim dowiedzialam sie o ciazy i bralam tony tego gowna. dobrze, ze to paracetamol, a nie ibuprofen :szok: ), teraz znowu leki..
fakinsiet :-(
ale co zrobic, nie moge zdychac, bo mam za duzo na glowie teraz :-(

.. Aenye - napomknij na egzaminie, że się bardzo starałaś, ale masz teraz taki etap ciąży, że ciągle zasypiasz... :blink: Trzymam kciuki mocno :tak:

Paracetamol jest nieszkodliwy dla dzidzia, więc nie masz się co martwić :tak:

Mam nadzieję, że przejdzie ci zanim sie rozchorujesz - zdrówka i powodzenia!!!

Dziekuje dziewczyny za zyczonka. Kochane jestescie.
Troche padam bo Marika obudzila sie w nocy.
A teraz pakuje sie powoli na spotkanko do Wawy.
Pozdrawiam

kasia, otoz to, otoz to... wlasnie przed chwila obudzilam sie z GODZINNEJ drzemki... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie leb mi w ksiazki polecial.. dol...

mam jeszcze godzine na nauke tylko, czyli niemalze nic :-(
dramat

reklama
dziewczyny
udanego spotkanka!!!

aenye 3 maj sie, to przejdzie [choc ja tak mialam 6 pierwszych miesiecy huehue a pozniej juz non stop spalam i jadlam]
maju wszytskiego naj naj naj!!!
sugar sprawdz privvvvv;-)

Do góry