reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No i ja witam z rana:-D

Maja - ale fajosko:laugh2: i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ....
Patrycja - no współczuję kochana i wirtulam:cool2:

U nas ząbkowanie na maxa:dull: jest maruden, darcien ryjołka i przylepken do mamy... ech...:happy:

Aha - i odrzuciałam ofertę pracy, o której Wam mówiłam w Istebnej:dry:
no nie pogodzę wszystkiego:no:

reklama
Dita - nie ma sprawy z feriami:tak: poszukam jakiegoś fajnego miejsca, bo u nas w mieszkaniu, to się nie pomieścimy... co innego weekend, a co innego np. tydzień
więc poszukam czegoś na kilka dni, na narty, w naszych okolicach, OK???

a ja wyspana i po sniadaniu
chlop dzisiaj ma zdjecia od 6 rano wiec jestem sama z mlodzieza

dzisiaj byla flaszka o 6 potem kaszka do lozeczka o 9 i generalnie spalam do 11 bo mlody bawil sie po 9 a potem sie skimal i spal razem ze mna hehehe
to ja rozumiem
wiwat dobre czasy

a o 13 ide zobaczyc sie z pannami

atol gdzie jedziesz na ten szoping???
laski chca w centrum bo maja pociag back o 16
wiec dawaj znaki po prostu na kom
moze po roboicie wpadniesz na godzinke a potem mykniesz na zakupy?

a jeszcze sie wam nie pochwalilam
moja siostra jest w ciazy i w czerwcu moi rodzice beda potrojnymi dziadkami
hehe
w mojej rodzinie amok i ogolna szczesliwosc
wszystkim juz bije na czache

sugar garatki

ja mam rzut beretem od pracy sadyba best mall i tam zakupy robie generalnie

do 16 to krotko:no:

no nic milego spotkania, szkoda, maybe next time

reklama
aenye- jak ten egzamin wykuty na blachę:-D, .......nie no nie śmieję się z zasypiającej ciężaróweczki, pewnie zdany.

atol- jak dzisiejsze samopoczucie bo H&H czekają na sprawną mamusię

sugar - ... do 11 :szok:coś nieprawdopodobnego, mamusia wypoczęta;-)

Do góry