reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Maja słodko Sto szcześliwych lat wam razem życzę i fakt szkoda że nie mozecie być razem
Sciskam mocno
Sciskam mocno
wow - Maja - ak romantycznie... Mój to by mi raczej patelnię przysłał a nie kwiaty;-)
Ja na operację się wybieram, a jakże, byłam na usg i muszę szczepienie przeciw żółtaczce załatwić, ale nie mogę być szczepiona przez 6 tygodni po szczepieniu na grypę - no więc jeszcze czekam.....:-(I boli....:-(
Ja na operację się wybieram, a jakże, byłam na usg i muszę szczepienie przeciw żółtaczce załatwić, ale nie mogę być szczepiona przez 6 tygodni po szczepieniu na grypę - no więc jeszcze czekam.....:-(I boli....:-(
Majeczko to wielkie 100 lat dla was!!! Jak miło dostać taki kosz kwiatów :-)
Ja kiedyś też dostałam, co byłam sama na rocznicę, bo małż był 1 dzień w delegacji...
Super się wzruszyłam...
Miłka, bo to trzeba sobie odpowiedni sport wybrać... brydź, szachy...;-)
Ditka, współczuję... ale już niedługo i zapomnisz, zobaczysz
Scarlet - dużo zdrówka dla ciebie i dla dzieciaków Przechoruje się to przedszkole i będzie spokój do 18. A Olo to juz pewnie w przedszkolu chorować nie będzie
Buziam i spadywuję :-)
Ja kiedyś też dostałam, co byłam sama na rocznicę, bo małż był 1 dzień w delegacji...
Super się wzruszyłam...
Miłka, bo to trzeba sobie odpowiedni sport wybrać... brydź, szachy...;-)
Ditka, współczuję... ale już niedługo i zapomnisz, zobaczysz
Scarlet - dużo zdrówka dla ciebie i dla dzieciaków Przechoruje się to przedszkole i będzie spokój do 18. A Olo to juz pewnie w przedszkolu chorować nie będzie
Buziam i spadywuję :-)
o to, to Kasiu ja ze sportów to lubie pić piwo i leżeć na kanapie ;-)
Maju wszystkiego naj naj :-)
Ditka dasz radę jeszcze troche i bedzie po
ja się wreszcie umówiłam na RTG a od wypadku mineło raptem 14 m-cy :dull: rychło wczas najśmieszniejsze jest to że musze robić to w jakiś tam odstępach czasu bo nie mogę na raz takiej dawki promieniowania przyjąć :dull: a szkoda mogłabym czytać wieczorami bez lampki ;-)
Maju wszystkiego naj naj :-)
Ditka dasz radę jeszcze troche i bedzie po
ja się wreszcie umówiłam na RTG a od wypadku mineło raptem 14 m-cy :dull: rychło wczas najśmieszniejsze jest to że musze robić to w jakiś tam odstępach czasu bo nie mogę na raz takiej dawki promieniowania przyjąć :dull: a szkoda mogłabym czytać wieczorami bez lampki ;-)
ja też bym się chętnie z wami spotkała, ale IŁAWA a W-AWA to uuuuu... nie dla mnie taka wyprawa zwłaszcza z Filipkiem. Chyba bym zawału po drodze dostała
Iława? Miałam tam kiedyś znajomych. Znasz tam wszystkich?
A my dzis mamy druga rocznice slubu i z tej okazji maz przyslal mi ogromny kosz kwiatow.
Milutko .... ale i smutno ze nie mozemy byc dzis razem.:------(
Oj bidulka. Odbijecie sobie.
reklama