reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

scarlet to jego bicie to pewnie takie niezbyt grozne bicie

co innego jak dziecko 2-3 letnie bije a co innego taki maluch

mnie Helena tez czasami walnie, ale mysle ze to nie specjalnie:-)

generalnie odliczam czas do 19 i Helena w kimono

a Hanka dzis nie spala w dzien strajk zrobila

to mam nadzieje ze po 20 jak rybka pojedzie spac tez sie uda ja uspic

scarlet a jak tam biznes?

oj nie wiem czy nie groźne, bo bije z rozmysłem.
Biznes słabo, bo nie mam czasu się tym zajmować.

reklama
ja też bym się chętnie z wami spotkała, ale IŁAWA a W-AWA to uuuuu... nie dla mnie taka wyprawa zwłaszcza z Filipkiem. Chyba bym zawału po drodze dostała:-D

a ja po kielszkach dwoch wina i jestem meeeega spokojna hue hue:-D

Helena spi, Hanka wykapana, je kolacje

luzik:-D:-D:-D:-D

dita wspolczuje

a nie mialas miec usuwanych tych kamieni?

scarlet współczuje rodziny :dull: fajnie mają zryte czajniki :dry:
Dita no właśnie miałaś mieś mieć jakiś zabieg czy cuś na ten woreczek :confused:

wracając do sportu ja nie mam osiągnieć bo jestem leń i tyle, ale gratuluje Wam osiagnięć :tak:;-)

Dita no własnie co z twoim zabiegiem??
Młody spi :-) a ja idę malować pazury i spakowac słoiki na jutro :-) ale sie ciesze na to spotkanie :tak::tak: 2,5 godziny w pociągu mam nadzieje ze Filip wytrzyma :-D:-D

reklama
A my dzis mamy druga rocznice slubu i z tej okazji maz przyslal mi ogromny kosz kwiatow.
Milutko .... ale i smutno ze nie mozemy byc dzis razem.:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry