reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam wszystkie
ja wlasnie wrocilam z wypadu do sugar i powiem wam ze bylo SUPER
marysiu dzieki za goscine, bardzo dobrze sie u was czulam, jestes bardzo bardzo fajna osobka, dzieki ze moglam sie wygadac i wogole... bardzo sie ciesze ze cie odwiedzilam! dzieki ze nasz cierpliwie znioslas:cool2:
faceta tez masz fajnego a ignas to wogole bezproblemowe dziecko bomba:-D

i spotkanko... bardzo sie udalo
Anitka bardzo ciepla osoba, ladna, mila i inteligentna:tak: a mikolaj bardzo do niej podobny, przyklejka mamusiowa:-D
Pingwinek rowna laska!!!hehe super mozna porozmawiac, chudzina straszliwa... a mercunia sliczna dziewczyneczka i chodzi non stop, takie to wzruszajace!
Atol superowa, przesympatyczna otwarta i usmiechnieta, helenka jak laleczka piekna :tak:
no i Sugar- pieknie wyglada w ciazy, brzusio sliczny okraglutki a cala Sugar szczuplutka, wszystko na miejscu ze tak powiem hehehe no i sliczny dziubek ma:laugh2:
a ignas jest taki kokiet ze glowa mala, szalenie sie wdzieczy, prawie chodzi i jest dokladnym kserem taty swojego:tak:

Nonono, forum grudniowych medalistek :-) Zdolniachi same :-) Bomba :-)

Ja z medali raz zajęłam grupowo drugie miejsce w Akademickich Mistrzostwach Brydża Sportowego :-D

Scarlet, współczuję rodziny... masakra... :no:

U mnie jak u Atol, wszyscy grzeczni :tak: A rodzinka też mała.

Roni a wklej jakąs fotę z miszczostf tańca :-)

Dzieciole doprowadzają mnie do szału. Wszyscy chorzy i Liw nie poszła do przedszkola. Rany co się dzieje:szok: Olo spał 15 minut i szaleją, tylko co chwila latam do drugiego pokoju, żeby sprawdzić czy żyją. Bałagan a zaraz lekarz przychodzi.
Biegają, szarpią się, przytulają, biją, wrzeszczą, ganiają - no młyn. Chyba powąże zaraz!

Scarlet to czemu wczesniej nie pisalas??? Moze we wtorek sie z ami spotkasz?

Jak tu o medalach to i ja sie chwalne. Wicemistrzyni Polski mlodzikow na 200m. 5 miejsce W mistrszostwach Polski 100m przez plotki w juniorach...Potem juz wolalam imprezy i juz do seniorow nie doszlach hihihihihihihihihihi

reklama
Do góry