reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
O ja też pływam i to bardzo dobrze. W młodości ćwiczyłam gimnastyke artystyczną. Nawet miałam występ przed Kwaśniewskim, który był wtedy ministrem sportu:-)

Nadrobiłam :-)
Ale wy laski sporcmenki i medalistki :-) Jezu Roni ale ty slawna :tak::tak: wogóle to gratuluje wszystkim medalistkom
Ja to za młodu :-D:-D pchałam kulą, biegałam, pływałam i grałam w piłkę :tak::tak: fajnie było
Scarlet współczuje rodzinki dla mnie to masakra:szok:
Mam nadzieje że spotkanie we wtorek sie odbedzie :-) i o którek laski??
Zaległae STO LAT dla dziesięciomiesięczniaków
Lucky fatalnie z tym ogrzewaniem :-(straszne te urzedy

Roni - :wściekła/y:
O właśnie - popieram Anitkę - skoro masz dość głaskania - to skopałabym ci dupsko chętnie.
Zresztą ja ci już mówiłam na ten temat kiedyś dużo, ale jak groch o ścianę....
Ciężki przypadek....:cool2:

Jezu, same medalistki....

... A ja kiedyś medal u dentystki za dzielność dostalam....:cool2::laugh2:

hehe :cool2: ja się rozbijałam po olimpiadach i konkursach matematycznych i fizyczno-astronomicznych :cool2: ale jak widać na nic mi się to przydało :dry:

acha - jeżeli chodzi o jutrzejsze spotkanie , to ja się dostosuje - pociąg jakiś co chwilę mam , dajcie tylo znać o której i gdzie , to się zjawię :tak:

reklama
Ja mam jakiś pociąg , co na śródmieściu jest o 12:34 :tak:
czyli jakoś tak się spotkamy gdzieś w okolicy centralnego - git ;-)

Lucky mocno 3mam kciuki :tak:

Do góry