kate, zazdroszcze ci tego basenu :-) ja zamulilam, nie mam z kim chodzic, samej mi sie nie chce i ot, dupa.
my dzis u tesciowki, nauka na wtorkowy egzamin lezy odlogiem.
i tez jestem juz uzalezniona od gotowych,
atol ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
hehe, bo nie zamierzam sie dzis uczyc, ani nawet wykapac juz nie zdaze, bo przeca musze od poczatku ogladac
kocham ten serial, najlepszy, jaki w zyciu widzialam. zajfajnie skonstruowana fabula, mega ilosc zwrotow akcji, zadnych cukierkowych postaci i scen, naprawde - zycie w troche ladniejszym wydaniu :-)
ale dobrze, ze wkrecilam sie tylko w niego, w sumie nic innego nie ogladam w tv regularnie i ok
kiedys jeszcze katowalam zafajdane m jak milosc i kochane klopoty, teraz odpuscilam pierwsze g..no, bo naprawde wola o pomste do nieba, a kochane klopoty leca w tak idiotycznych porach, ze nie ma mnie nigdy w domu. dlatego czekam na powtorki :-) beda codziennie o 19, przynajmniej jakas normalna godzina.
niom :-)
lucky - masz racje :-) najgorzej jest byc niewolnikiem dobrego stylu, wtedy zastaw sie, a postaw sie.. masakren. to moj problem, niestety. nie umiem zrobic niczego (no ale to sie we wszystkim przejawia) na pol gwizdka. na kredyt, ale musi wygladac i mi sie podobac, nie umiem inaczej.
glupia cecha, ale nie umiem z nia walczyc.
na szczescie mamy skad brac krediten.
ale nigdy nie szastam kasa nie wiadomo jak, ostatnimi czasy tylko ten wozek britax taki zbytkowy. zawsze staram sie wybrac dobre, ladne i mozliwie najtansze rzeczy. teraz tez tak bedzie :-)
straszne z tym gazem. co za debile popieprzeni. kuzwa. i co ty masz teraz zrobic??? marznac???? a jak w ogole plany na zagospodarowanie domku? jak tomek wroci? dzielna baba z ciebie :-)