reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna letniego picia ogrom na gardło:tak:. A czemu antybiotyk? Jak się nazywa i ile i dlaczego wogóle od razu antybiotyk:confused:

Gratuluje wytrwałości mamom wyspanym i ich cudnych dzieci:-)

Kasiu powodzenia:-)

Oj spać:sick: Ja tez chce spać.

reklama
lukymama od na chore gardleko od srody
dostal Vercef
chyba powalcze jeszcze Eurepalem z 2 dni i wtedy ewentualnei antybiotyk, bo przeciez gdyby to byla ostra angina to dostalby by goraczki chyba?

nieistotna masz racje antybiotyk to ostatecznosc, lekarze za duzo przepisuja

mi Hance tez przepisala na to gardlo antybiotyk, a ja sie uczylam ze przy infekcjach gardla to po wymazie z gardla i posiewie dopiero sie dobiera antybiotyk i tak bylo napisane nawet w ulotce, woec nie dawalm jej tego

mialam tez przepisane wlasnie tantum verde w sprayu i jak bardzo bedzie bolalo (bo ja wlasnie ucho od tego bolalo ) to Panadol

ja jestem na nie jesli chodzi o antybiotyki, chyba ze faktycznie angina albo zapalenie ucha

laski co do spotkania w wawie wezcie sie skupcie i dajcie jakis termin, ja juz pisalam kiedy moge, bo chce sie jeszcze poumawiac(kolezanka z Australii przyleciala) i do fryzjera i do kosmetyczki i tak zwlekam bo czekam na info od was

Mi tez sie wydaje że antybiotyk to ostateczność i nie lubie lekarzy którzy jak tylko coś to od razu antybiotyk, mozna inaczej spróbować a szczególnie jak nie ma goraczki tak mi sie wydaje przynajmniej :dull:
Nieistotna spróbuj może tych kropelek, tantum verde tez super na migdał:tak: i syropek Eurespal kiedys mi lekarka polecila tylko to na recepte

moj tesc przygarnal kolejnego psa

matko on to ma szczescie w znajdowaniu wyrzyconych psow

jednego psa zabral w metrze jakiemus pijakowi, mala puszczalska sie oszczenila i zrobily sie trzy, potem jedna musial uspic i byly dwie plus kot przygarniety

a teraz znalazl przy cmentarzu rasowego owczarka niemieckiego chudego jak patyk, jak mu dal wody to trzy litry wypil:szok::szok::szok:

no ja nie wiem, z jedne strony szkoda mi psa, z drugiej niedlugo schronisko bedzie mial:no:

reklama
Do góry