reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja dzis zmeczona jak jasna cholera
normalnie zapomnialam, jak sie studiuje
a dzis luzik, tylko program zajec caly czas omawialismy
ogolnie dupa, a ja sie sfatygowalam jak stary kapec :sorry:
na pewno wiekszosc przez niewyspanie, zimno, bleeeee
wpisy zbieram, mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam..
ogolnie wsio git, mam nadzieje, ze uda mi sie wszystko zaliczyc piknie..

maammma mia..

juz mi sie nie chce studiowac :-p serio mowie. to juz moj 5 rok studiow (rok slawistyki, rok sztuki filmowej en france, dwa lata polonistyki..), nie liczac dodatkowego roku z liceum (mialam 5-letnie dwujezyczne liceum, pierwszy rok to intensywna nauka jezyka franc, 18h/tyg + przedmioty wykladane po franc).
mam dosc, chce juz dostac ten papier i podetrzec sobie nim tylek (bo co ja z nim zrobie - po polonistyce, nawet nie nauczycielskiej, wiec zero zawodu..)
na szczescie to juz licencjat, potem rok przerwy na mlodziez nowa i potem moze cos fajniejszego znajde..
ech
tak wam posmedzilam troche :-p

mam do napisania dzis juz ostatecznie dwie pracki, masakren! kawe wypilam i troche mi lepiej, ale ogolnie zamulam caly dzien. mam nadzieje, ze mlody bedzie cicho i dzis.
urgh.

reklama
dziz laski ja to umysl scisly jestem, ewentualnie jakies jezyki obce, polonistyka bleeeee, sorki:-p

ja jak szlam na studia to mialam w planach zrobic drugi fakultet, ale potem mi sie odechcialo, potem myslalam o studiach podyplomowych jakis, ale szkoda mi kasy:-p

a do tego co teraz robie to mi nie jest juz nic potrzebne

generalnie mialam plany pracy naukowej srele morel a skupilam sie na robieniu kasy:-p

Nieistotna, ja Ci nie pomogę, bo u mnie nic nie pomaga na gardło, tylko antybiotyk:no::no:(mówię o sobie, nie o maluchu)

no właśnie, gdzie zdjęcia?! ukrywacie sie, czy co?

odn. Zdjęć z Istebnej... Ja wrzucę jak kupię czytnik kart (kupiłam, na dowód mogę wkleić aukcję, hehe), czekam na dostawę :cool2:

Bo mój komp ma kurna jak nie wirusa to nie wiem co ale mojego telefonu którym robiłam zdjęcia nie widzi....:-(

i odpukac Hania juz drugi dzien zasypia u siebie w pokoju

a dzis wyjatkowo zasnely w tym samym czasie Hani i Helena

najpierw bylo gadanie, podawanie sobie zabawek i takie tam, juz myslelismy ze nic z tego spania nie bedzie

a tu... cisza:-D

fajnie

juz widze coraz wieksza wspolprace pomiedzy nimi, jeszcze troche i sie razem beda bawic, a ja bede miala luz:-p

kulka - ja jakos mimo wszystko lubie ten kierunek.. pasi mi :-) gdyby tylko mi sie chcialo tak, jak mi sie nie chce..
wstawac rano, jezdzic, marznac, nudzic sie przez 3/4 zajec, pisac nudne prace itepe..
hueh :-) ale wszystkie studia po trosze takie sa :-) ja mam o tyle szczescie, ze latwo mi to wszystko przychodzi i ogolnie mam mega luz :-)
nie moge narzekac, bo WSZYSCY tam sa mili i ida mi na reke.
no ale jestem mega leniwa :-D

reklama
Do góry