reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czesc laseczki
ale produkcja:-D
aenye gratuluje sukcesu!!!
jak brunek wyzdrowieje tez bede musiala zadzialac:tak:ale bardziej swoja metoda a nie z ksiazki;-)
sugar ja przy brunku nakupowalam mnostwo ******* ktorych pozniej nie uzywalam
wydaje mi sie ze przy takiej dzidzi potrzebne sa
-spiochy
-pampki newborn
-cos do pupy [sudocrem/bephanten]
-krem do calego cialka
-cos do kapieli
-patyczki
-waciki
-reczniki
-obcinaczki
-sliniaczki
-pieluchy takie materialowe
-proszek do prania dla dzidzi i plyn

w uk pepowine rdzili przemywac letnia przegotowana woda, u bruncia odpadla po paru dniach
laktator zostawilam w uk wiec nie pomoge
zamierzasz karmic piersia?jak tak to mi bardzo herbatka hippa na laktacje pomogla:tak:

u nas lepiej, wczoraj juz tylko po poludniu byla goraczka, dzis [do tej pory juz nie ma temperatury
nie ma biegunki, nie wymiotuje, apetyt wrocil [jak na niejadka;-)]
ja tylko kaszle
tak ze mam nadzieje ze do srody bedziemy na chodzie:tak:

reklama
gratulacje dla przespanych
ja za to mimo iz moj nie robi pobudek i spi ladnie jestem dzisiaj jakas nieprzytomna
obudzil sie ok 1 w nocy bo moj konkubent kapiac sie narobil tyle rabanu ze myslalam ze go kopne ( zrzucil wieszaki z szlafrokami, trzasnal drzwiami do kibla etc :cool:)
ale dostal pic i kimono

potem o 5 dostal flaszke i spal do 9 , wtedy zaladowalam mu wszystkie zabawki do lozeczka ( po 20 min wszystkie wawala na podloge hehe) i poszlam dalej spac
wstalam niedawno bo jeczal ale jestem jak z marsa:nerd:

moi rodzice zabieraja mi malolata niedlugo wiec w sumie bede mogla lezec plackiem do 12 ;-)

co do mlodej wszystko chyba mam
kupilam jeszcze kocyk i reczniki na allegro i jakas flaszke
laktator najwyzej skoluje jak bedzie potzrebny
bede karmic ale tak jak malego tez flaszka bedzie grana zeby potem nie bylo jazd
zreszta wszystko zobaczymy

dobrze ze maluchy zdrowieja!!

sugar - herbatka z guaraną i zlatujesz na ziemie;-)(pamiętam że mi taka herbatka pod koniec ciąży bardzo pomagała przy nieprzytomności)

roni - a ja w ogóle stosunki z twoimi rodzicami???

laski pytalam co na gardlo
nic nie napisalyscie i maly dostal dzis antybityki (ze to niby z waszej winy :-):-))
wiec pytam jeszcze raz o wszystkie znane wam metody bo nie zamierzam tego antybiotyku narazie podawac, ( nie wydaje sie by byl chory, zero goraczki, kaszlu, leciutenki katarek)

Nieistotna, pisałam ci już raz babo - Tantum Verde :tak:

Aenye - gratki! Ja tez nie wierzyłam ... ale działa... Dziś spanko do 7 rano bez pobudki (znaczy on się wybudzał, kwękał 20 sek i zasypiał, więc nie wstawaliśmy). Także demon naprawiony. W dzien już ładnie je. Gorzej w dzień zasypia, bo ciągle ktoś nowy z nim jest i się wtedy zaburza. Ale zasypia po paru minutach, pewnie niedługo się przyzwyczai i lepiej będzie. Pingwinku - również gratulacje spalnicze :tak::-)

Idę zaraz trzeci raz odbierać mieszkanie HE HE HE:happy2:

reklama
Do góry