reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mi tych najmniejszych pampków poszło może ze 3 paczki łącznie

Kasia - mi się strasznie u Was podobał ten sklep Bomi
rewelka

Sugar - no ja mówię, że 200-300 zł to zakupy na tydzień bez jakiś tam szaleństw
pieluchy, jakieś kosmetyki, żarcie, picie, może jakaś chemia
i kurcze 250 zł przy kasie
masakra

U mnie też ok 300 na tydzień i to całkiem bez szaleństw:-(

Newbornów u Domisia 2 paczki a potem 2

Sugar życzę szybkiego porodu nr 2. Na takowy sie nastawiałam a trwał... fuj:sorry::sick::no:

ja juz w stresie przedpobudkowym.
mam dwie 'ideje' ;-)
1. ide do niego od razu, jak sie obudzi, wtedy zasnie od razu na max.2h
2. nie ide od razu, robie jak wczoraj, tylko dluzej czekam jak placze - bo kuzwa jest tak przy tych 5,7min, ze juz sie zaczyna pod koniec uspokajac, a jak ja wchodze od nowa syrena.

no nie wiem, zobaczymy, co sie uda.

ogolnie jutro mam juz pierwsze zajecia - na szczescie mega zajefajny plan - tylko poniedzialek (od 9.45 do 18.15), sroda co drugi tydzien dwa zajecia i czwartek co drugi tydzien jedne zajecia :-D
ogolnie mistrzostwo!!!
tylko te cholerne 3 prace mnie mecza i jeden ch.. egzamin.. a mam czas do 16 :-(

sugar - z drugim powinno byc latwiej :-) zzo i do boju!!!

Dita
- ja bym ewentualnie poszla sprawdzic jutro do lekarki, co to moglo byc. tak na oko :-)

Nieistotku
- spoko, ja jak sluchalam o tych metodach to bylam pewna, ze ja nigdy. a teraz, mimo, ze serce mi sie kraje, wiem, ze musze to zrobic. bo i on sie wyspi i ja, i oboje bedziemy szczesliwsi :-)

Kinga
- gratuluje dzieciatka kuzynce i cioci i rewelacyjnego hotelu :-) szkoda, ze tak krotko!! ale liczy sie jakosc, a nie ilosc :-)

Kate
- Bomi ma fajny wybor i tez go lubie, ale nie do wszystkiego - to najdrozszy sklep ze spozywka w calej Polsce chyba :-)

mi najgorzej kosztuja sloiki mlodego, dramat. ale co zrobic. przeciez nie bede gotowac. :-p

reklama
aenye pierwszy plan stosowalam od dawna i sa skutki takowe ze mala zakwilila i wiedziala ze zaraz przybede na ratunek i kwilila o wszystko.

Powodzenia!

Dobranocki

Do góry