reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

To 3dniówka i basta, może nawet trwać i tydzień:tak:
czyli spox

LASKI Z ZAGRANICY

już mi tu szybko pisac;-);-);-)

napiszcie kochane jak rejestrowałyście wasze dzieci w Polsce???
czy do meldunku i PESEL-u babelki musiały być w Pl???

to pilne, bo te konowały w urzędach...:confused2::dull::wściekła/y:

reklama
no dobra, stawiam na 3dniówkę bo też wyczytałam że może twrwać od3 do 5 dni a nawet tydzień.

Kate
- wy macie centralny??? Czy przegapiłam coś???

Jak je normalnie to też bym obstawiała 3dniówkę. Choć czasem zakażenia moczowe mają tylko 1 objaw - gorączkę. Ale generalnie raczej są mimo wszystko rzadkie.

Atol - to niezła czarodziejka z Helen :-D BTW Japonia people są śmiechowi. Dla mnie jacyś z innego gatunku obcych , podobnie jak Hindusi :-D

Kate, nie ściemniaj, znajdź instrukcję i napal, jak nie w domu to znajdź w googlu. :-p Nie umiesz to się naucz :-p:-p:-p;-);-);-)

Młody śpi sobie smacznie - dziś 10 minut walki. I pokochał bajeczkę na dobranoc.
Jej, jak on w tym tygodniu zalubił książeczki - wygrzebuje z półki i "czyta" albo mi przynosi. Czyli mamy kąpanko-masażo przewijanko - on w łóżeczku jak go głaszczę i czytam 5 minut bajeczkę - potem buziak na dobranoc i lezę do kibla się schować, a on usypia. Juz dziś nie wstawał w łóżeczku i nie siadał, a płakał tak nieciągle nawet (coś 1 zakwęk 10sekundowy na minutę), więc myślę że jeszcze trochę i będzie si.:happy2:

To 3dniówka i basta, może nawet trwać i tydzień:tak:
czyli spox

LASKI Z ZAGRANICY

już mi tu szybko pisac;-);-);-)

napiszcie kochane jak rejestrowałyście wasze dzieci w Polsce???
czy do meldunku i PESEL-u babelki musiały być w Pl???

to pilne, bo te konowały w urzędach...:confused2::dull::wściekła/y:
nie musza byc w pl
wystarczy akt urodzenia dziecka
moja mama poszla do usc i tam za odpowiednia oplata wszystko zalatwili
wydali polski akt urodzenia i mozna bylo meldowac i pesel dali:tak:
najlepiej idz do swojego usc i tam ci wszystko wytlumacza

a u nas wczoraj w nocy masakra
nie z usypianie, bo zasnol szybko sam w lozeczku [byl padniety]
w nocy wyl i wzielam go do siebie, dostal goraczki i bardzo sie wiercil jakos tak dziwnie [zawsze sie przytuli i spi]
i takie bulgotanie slysze wiec go posadzilam a on zaczol wymiotowac
wystraszyl sie bidulek, nie wiedzial co sie dzieje

rano pobieglam z nim do lekarza, ma jakiegos wirusa
nie chce jesc, nie wymiotuje juz
ciagle ma goraczke mimo dawkowania paracetamolu wraca

mam dola do tego
eh

Kate :-D Jak to się zaspany człowiek łamie hehe :-D

Widziałam dziś Scudo na żywo. Takie duże strasznie... To jest chyba jak Ducato tylko dużo ładniejsze, co?

Siem pochwalę, zobaczcie co wygrałam:
prestige

Od lat kupuję książki (bo kocham czytać) w takim klubie Klub Dla Ciebie - i czasem ogłaszają konkurs kto szybciej zamówi z katalogu ten dostaje prezent (już u nich wygrałam plecak i szklaną ręcznie zdobioną paterę) a teraz ten balsam... oj przyda się, przyda....

Kasu, biedny Brunio :-( Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie :tak: Zdrówka dużo dla was i siły dla mamusi :happy:

Dita, gratulacje! Skąd ty to wygrywasz, laska? He? :-)

Rany Kasu współczuję bardzo!!!
Skad wirusa?
Łoj strasznie wygląda:-(

Kate łatwizna z tym paleniem, serio. Doszłam do wprawy po tygodniu jak mi już brwi i rzęsuy i grzywke spaliło:confused2::-p:cool::sick:

Kasia no gratuluje wytrwałości:tak: Ale grunt to postanowienie i konsekwencja:-)

Dita na bank trzydniówka:tak:

reklama
Do góry