reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Żadnych innych objawów - tylko gorączka. Co zbijemy ją nurofenem lub paracetamolem to za 3 godziny znowu wzrasta. i tak 4 dzień....:-(

reklama
a 3dniowke miala? bo znam kilka dzieci ktore mialy 2 razy

moj ma chore gardlo i nalot na migdalach
co jest dobre na chore gardlo?

Tantum Verde, Nieistotna.

Kinga - daj jakieś foty :tak: Super że było bosko :-):-):-) O to chodzi :-):-):-)

Aenye - no mnie też dziwi że to działa. Zobaczymy jak dzisiaj. ;-)

Dita - to może być w sumie wszystko. Cebion i wapno polecam. Moze też coś moczowego być. Objawia się zwykle samą gorączką. Ale to raczej rzadko bywa.

Sugar - super wyglądasz!!! :tak::happy::happy::happy:
Zazdroszczę spotkania z góry :-D

A u nas było tak:

Nat zasnęła w 5 minut
ale obudziła się ok. pierwszej w nocy
Asia ją nam przyniosła, bo się obudziła i wyła /no ja nic nie słyszałam:-p/
a ja byłam tak zaspana, że w du pie miałam łażenie i odkładanie:dull:
i do rana, czyli 7:30 spała z nami:happy:
tzn. Paweł wstał o 6:45, ja o 7:15, a Nat spała do 7:30
i jakoś wcale się nie budziła
chyba czuje, że nie nie ma i się budzi;)))

Dita - no to może być np. zapalenie dróg moczowych:sick:
a jak ci je? bo jak nie za bardzo, to może być to:sorry:

A poza tym to gratuluję zasypiania by self:-D

Natalia sto lat

moja Helula juz spi, ale dzis malo spala bo byli w Wilanowie i nie chciala w wzoku zasnac tylko czarowala wszystkich:cool:

powaga Tomek mowil ze wycieczka japonskich turystkow nagrywala Hanke i robila zdjecia Helenie, wkleje zdjecia

sugar to jak dla mnie ok, umowmy sie u ciebie, bo jak np pogoda bedzie syf czy co to nie bedzie stresu ze sie nie spotykamy

wiec ja wam napisze kiedy moge, a wy zdecydujcie

10 i 11.10 po 13
14.10 all dej
15.10 po 13
20.10 po 14

jak na razie tyle

Je normalnie, sika chyba tez normalnie, jakoś raczej podejrzewałabym trzydniówkę, ale to już 4 dzień, więc za długo....
3-dniówki nie miała.

reklama
Do góry