reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dentinox też używałam -skuteczny polecam tylko mała nie chciała otwierać buzi jak jej chciałam posmarować więc musiałam troszkę przemocy użyć.
pingwinku moja mała tak jak pisałaś to zaczynała chorobę - pewnie coś ją bolało.
aenye - gratulacje ....oby tak dalej:tak:, i leków pb to może faktycznie lepiej już nie dawaj czytałam że dzieci mogą się uzależnić.
sugar - no ładny brzucholek, a ile Cię przybyło bo ze zdjęcia to widać że chyba niewiele? a z imieniem coś już wiadomo?

Ja próbowałam dzisiaj uśpić na łóżku a nie na rękach, nie udało się choć było blisko, nie miałam czasu bo musiałam się do pracy szykować, ....ale i na rękach tylko zamknęła oczy na 5 min i po spaniu -zabawa na całego, jutro sobota dzień testów - zobaczymy. Ja mam o tyle gorzej że z małą cały dzień jest babcia a ona robi tak jak jej wygodnie a nie tak jak powinno być, np karmi ją przed telewizorem,bo twierdzi że lepiej je, tłumaczyłam żeby tego nie robiła ona dobra dobra ale co robi jak mnie nie ma .....:no:

Zalegle sto lat dla naszych dzidziolkow.

Calymi dniami plotkujemy z tesciowa i nie mam czasu na kompa.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Plotkowanie z Teściową ciekawe jak to jest , z moją nie da rady w ogóle mało ze sobą rozmawiamy bo się nie da inaczej, nawet mój m nie chce z nią za bardzo wchodzić w tematy bo zawsze kończy się kłótnią - taka dziwna kobieta, ma lepszy kontakt ze swoimi klientami niż z rodziną:-(

nie wiem ile mi przybylo :cool:
generalnie nie wczowam sie za bardzo
ale jak na ciaze po ciazy to nie jest tak zle ;-)

ja wlasnie wrocilam z wojazu pocztowo sklepowo parkowego
zaraz klade malpiszona i robie sobie relaks

sugar, dzielna kobito!

ja sie zegnowywuje :-) idziemy dzis w miasto z D., a maly melinuje u babci :-D oczywiscie sobie popije soczkow, a co mi tam! :-D
i dzis wreszcie sie wysssssspieee!!! bo mlody do jutra pewnie popoludnia zostaje u baby :-D

mam wczasy oddzieciowe :-) huehuehue

Sugar wyglądasz bosssssko!!!!! Tobie d\o twarzy z brzuchem, serio!!!!:tak::tak::tak:

NAT STO LAT!!!

Dziewczyny, co mam robić, Nat ma już 4 dzien gorączkę tak do 38,5, nie wiem, co jest...????:-:)-:)-(

Jakbym miała lekarza do którego można zadzwonić, to bym zadzwoniła.
Moja przychodnia czynna do 18, a jedyny lekarz do którego dzwonię i przychodzę prywatnie nie odbiera telefonu.

reklama
Do góry